Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

byla klotnia

Polecane posty

7 8 razy dziennie wiec pfff tylko 78?:P

Nie zamierzam czekac do slubu to glupota To jest zwyczaj wykształcony przez tysiąclecia jako najlepszy, a Ty mówisz, że to głupota?

Gość mam podobnieeee
Ja widuję taką ładną 12-13 latkę. Czasem ją widzę w kościele - może będą z niej ludzie. Looser, stary pedofil napala sie w kościele na dziewczynkę. w końcu jakąś zgwałci, w końcu taka 12latka to na bank dziewica

ike, no tak, musi być jakaś opozycja do świętego Luzera, który samo dobro czyni ;) Pchło, masz wiadro? No ja rozumiem, praca, sami faceci:P

Gość IMO13858
ike "no i się wydało kto tu ma wiadro" I kto teraz komu zazdrości? :classic_cool: Kocico - 'UPUST', to może się zdarzyć, jeśli będziesz zbyt intensywnie bujała się na dyskotekowych "lianach". :P

I kto teraz komu zazdrości? zaraz tam zazdrości jestem pod wrażeniem z przodu krasnal z tyłu olbrzym:P fiu fiu

Nie bój Żaby Imadełko, ja uprawiam tylko kulturalny dens bez żadnych lian. ;) Lepiej popracuj nad własnymi fantazjami napierającymi na spełnienie w rzeczywistości- żeby więcej TAKICH upustów nie było. :classic_cool:

Gość IMO13858
Krwawa Wilczyca "Pchło, masz wiadro? No ja rozumiem, praca, sami faceci" Futrzaku - młoda jeszcze jesteś, a Twe słowa mogą jeszcze do Ciebie wrócić. Lepiej już teraz zacznij czerpać mądrości Ike na Wiadra tematy - może Ci się to w przyszłości przydać. :P

A potem jest nie dopasowanie w lozku np ja chce ciagle a on raz dziennie i co? Przecież penis pasuje do pochwy. Looser, stary pedofil napala sie w kościele na dziewczynkę. w końcu jakąś zgwałci, w końcu taka 12latka to na bank dziewica Nie jestem zboczony, zresztą sex wchodzi w grę dopiero po ślubie. Teraz to nie można powiedzieć nawet, że ładna dziewczynka, bo już za pedofila wezmą. Takie chorte czasy.

Gość IMO13858
ike "jestem pod wrażeniem z przodu krasnal z tyłu olbrzym" Cholera! Za długo tutaj siedzę i zaczynam przypominać statystyczną Kafeteriankę! :classic_cool:

Cholera! Za długo tutaj siedzę i zaczynam przypominać statystyczną Kafeteriankę! o masz! jajka pod stołem zgubiłeś ?

"Futrzaku - młoda jeszcze jesteś, a Twe słowa mogą jeszcze do Ciebie wrócić. Lepiej już teraz zacznij czerpać mądrości Ike na Wiadra tematy - może Ci się to w przyszłości przydać. " No nie masz czego się wstydzić, serio. Jestem tolerancyjna. Tylko Ty na starość uważaj;) Lepiej, żeby emerytura na pampersy wystarczyła:P

Ta dziewczyna jest bardzo podobna do swojej mamy, też tamta ładna. I nie widzę, żeby miałą męża, ciągle sama.

Gość IMO13858
Kocico - dyskotekowa taktyka "na porządną", jest niecodzienna - co i tak w ostatecznym rozrachunku - gdy okaże się skuteczna - automatycznie skreśla Cię u Luzera. :P

Gość IMO13858
Krwawa Wilczyca "No nie masz czego się wstydzić, serio. Jestem tolerancyjna. Tylko Ty na starość uważaj Lepiej, żeby emerytura na pampersy wystarczyła" Pampersy dopiero na emeryturze? Nieciekawie - Twój zawód jest bardziej przyszłościowy, gdyż pampersy zjawią się wcześniej...niekoniecznie do Twojego użytku. :classic_cool:

Gość IMO13858
Pink_Panther "Utożsamiasz taniec z aktem prokreacyjnym.." Tfu! Odpukać! :classic_cool:

to skoro już jesteśmy przy temacie... imo ty serio jesteś prawikiem?:P

Gość IMO13858
Looooser "Pantera odkryła wnętrzne PBW i pisują maile." Cyrkowy Taniec - Wygibaniec Kocicy za 3...2...1...:classic_cool:

Gość IMO13858
ike "imo ty serio jesteś prawikiem?" Bzdura! :( :( :( Ja wcale nie zaniedbuję mojej lewicy. :P

Ja wcale nie zaniedbuję mojej lewicy. mhm jesteś mańkutem?:P

Trochę śmiesznie pisze. Zawsze mnie śmieszy jak punktuje jaki jest beznadziejny i wymienia "nie umiem zapewnić rozrywki. nie znam miasta".

Gość IMO13858
Ike - czemu pytasz? Szukasz nowego operatora studni? :P