Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sowa sniezna

Modlitwa za dusze w czyśćcu. Kto praktykuje?

Polecane posty

Gość DFFFDSFDFDFDS
ty madrala, moze pomysl i zacznij tu na ziemmi dobrze zyc to nie bedziesz sie musial juz modlic, niezazdrosc, niekradnij, nie zycz zle bliznieu, nie podrywaj kolezance meza, nie psuszczaj sie ze sasiadem, to juz nie bedzeisz sie musisla modlic , droga do raju gwarantowana, noo i na radio arycha wyslij pensje:-P co za durnie takie topiki zakladaja,

Gość Wazonik
Nie neguje niczyjej wiary lub niewiary w czysciec, ale wiecie co mnie wkurza? Jak ktos mowi, ze Jezus powiedzial "to czy tamto" ale nie wiem kiedy i gdzie. Moze to nie Jezus? Jak sie nie zna Biblii to sie nie cytuje. A jak sie cytuje to sie mowi skad ten cytat. Tyle.

Gość Miska25
Jeśli ktoś potrzebuje modlitwy innych to mogę polecić mu stronę http://modlitwa.fatima.pl Sama korzystam z tego serwisu jak tylko potrzebuję wsparcia modlitewnego. Zapalam świecę 7 dniową, dzięki której siostry zakonne przez tydzień modlą się w mojej intencji. Przeważnie (choć nie zawsze) upubliczniam swoją intencję i wtedy inni uczestnicy akcji również mogą pomodlić się w mojej intencji. Takie wsparcie modlitewne bardzo pomaga (przynajmniej mnie), natomiast nawiązując do tematu, uważam, że na tej stronie również można pomodlić się za dusze w czyśćcu (jeśli ktoś ma taką potrzebę). Poza tym, jeśli komuś bardzo zależy może tam zapalić świecę, która będzie płonęła przez miesiąc, czy też taką, która płonie już na zawsze (oczywiście w danej intencji). Przy tych dwóch ostatnich świecach zostają również odprawione dwie uroczyste Msze Św., które odbędą się w Portugalii, w Sanktuarium Fatimskim w miesiącach Maryjnych: maju i październiku. Dodatkowo każdy otrzyma prawdziwą świecę, która zostanie odpalona w Fatimie. Dwa razy do roku odesłane świece zostają stopione w duże świece wotywne i zawiezione wraz z intencjami do Fatimy, gdzie płoną sobie spokojnie.

Kiedyś też praktykowałem ale moje życie wywróciło się do góry nogami.