Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi ?....

O co chodzi temu chłopakowi? Wodzi mnie za nos?

Polecane posty

Gość o co chodzi ?....

Na początku roku przykuł moją uwagę i nawet nie wiem czy nieswiadomie zerkałam w jego strone i to podłapał czy jaki grom. Zauważyłam że przyglada mi sie , teraz juz tego nie robi bo uparcie odwracam glowe:P tzn. na przykład widze jak idzie korytarzem a ja siedze badz na odwrot to zawiesza wzrok na mnie a na innych nie,ale zaraz odwracam glowe i on też.Bywają momenty(rzadkie,ale jednak) ze olewa mnie. Zorientowałam sie jak sie nazywa,sledze jego facebooka,widze ze jest nieśmiały,skryty,jak sie opisuje-ciezko rozpoznac po nim emocje ...I mam dylemat.Może po prostu patrzy się,bo coś sobie ubzdurał? Albo nie moze nadziwić się brzydoty,albo chce mnie poznac jako kolezankę...Co o tym sądzicie? Pozdrawiam:) 🌼

Gość o co chodzi ?....
up

Gość o co chodzi ?....
czy moze mu przeszkadzac ze waze 98 kg?

Gość o co chodzi ?....
nie,podszywie, ważę o polowe mniej ;) podnosze, ocencie to trzeźwo:) trwa to od początku września i nie wiem, czy mam coś robić, czy się zbłaźnię.Nie mam doswiadczenia w takich znajomosciach;)

Gość Shyla Stylez/
takie małolackie gimnazjalne tańce godowe, weż mu obciągnij to się Tobą zainteresuje na poważnie

Gość o co chodzi ?....
Zaintrygowało mnie w nim coś,sama nawet nie wiem co.. I chciałabym go poznać tylko właśnie,może po prostu jakos bysmy sie dogadali jako przyjaciele.Problem chyba w tym ze tez jestem niesmiala i mam niska samoocene a to tez wplywa na 'postrzeganie swiata', jakby nie bylo :)

Gość ptasiek nastroszony
to Tobie wystraszony dzieciaczku trza chlopaka z jajami, ktory by w Tobie kobiete piekna odkryl i ozywil Cie i samoocene Twoja podniosl a nie rownie jak Ty niesmialy, niepewny , nie uzupelniajac sie a dublujaqc do niczego nie dojdziecie t6ylko mozecie sie znielubic widzac u partnera to co samemu macie a nie lubicie tego

Gość o co chodzi ?....
ptasiek w sumie to masz rację... ale spróbować jako przyjaciele, nie zaszkodzi... chyba nie dowiem się co mu po głowie chodzi:(