Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nati2301

Reklama - antyreklama - wykup cały towar

Polecane posty

Gość Nati2301

Witam. Zwracam się z ogromna prośbą o pomoc w likwidacji działalności gospodarczej. Wiem, że niektórzy mogą teraz byc lekko zdezorientowani, dlatego już wyjaśniam co dokładnie mam na myśli. Moja mama posiada własny sklepik, kóry od kilku lat prosperuje FATALNIE, wręcz przynosi straty(ogólnie wiadomo,że od kiedy w Polsce zaczęto budowac 'na chama' markety, ogrom małych sklepików musiał zostac zamknięty. Jest to smutne,bo byli właściciele włożyli mnóstwo pracy,aby otworzyc i miec 'SWOJE'...) Mama chce go zlikwidowac, i chce zrobic to jak najszybciej. Ja chciałabym jej jakoś pomóc. I wpadłam na pomysł, że można by poprosic Forumowiczów o pomoc. Sklepik ten posiada artykuły kosmetyczne, chemiczne, znicze, ozdoby do włosów, dekoracji domu, sztuczne rośliny i inne, mieści się w miejscowości Gogolin, w województwie Opolskim. Jeżeli pomogą Państwo (gł.Panie,bo to forum dla kobiet )w wykupieniu towaru, moja mama będzie mogła 'od nowa' zacząc życie,wiadomo,że będzie musiała poszukac pracy dla siebie, ale przynajmniej będzie miała na chleb... Jeżeli ktokolwiek z Państwa posiadał kiedyś swój własny biznes, to wie co to znaczy likwidacja dział.gosp... Proszę pomóżcie ZNIKNĄC Z RYNKU 'MARII' Z GOGOLINA...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować