Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak3134

jestem facetem i nienawidze piłki noznej

Polecane posty

Gość gość
Ja tez. To czysta glupota.

Gość gość
W USA pilka nozna to jest sport dla malych dziewczynek(serio mowie).Normalni faceci kompletnie sie tym nie interesuja i nie ma tego w TV.W ogole praktycznie pilka nozna nie istnieje.

Gość gość
Ja również :)

Gość gość
haha ;) W Kanadzie jest podobnie jak w USA. Tam głównie hokej, koszykówka, pływanie, futbol amerykański, wrestling, dość popularne jest tez rugby. W piłkę nożną grają raczej male dzieci, ale tez rzadko

Gość gość
Mam tak samo Nienawidze piłki :@@@@

Gość gość
Nie mógłbyś być moim facetem :P MUNDIAAAAAAL !!! :D

Gość gość
Ale w Usa lubiom bejsboll :) Tez pilka

Gość gość
co to ma wspolnego z zyciem uczuciowym??

Gość gość
To chyba szful :)

Gość gość
Tylko cioty nie lubią piłki nożnej.

Gość Taki_jeden_964
Ja też nie przepadam i wisi mi to czy nazwiecie mnie ciotą czy kimś innym. Lubię inne sporty, nożna to nuuuuuudy. :)

Gość gość
tez nie lubie i koniec kropka o

Gość gość
ja też. 22 debilów latających za piłką i 22 miliony debilów patrzących na to jakby działo się coś strasznie ważnego. A najgorsze że ci debile zarabiają kosmiczna kasę nie wiadomo w sumie za co.

Gość facet 30 plus
Nudne koszmarnie nudne, dobre do usypiania dzieci. Nie wiem co ludzie w tym widzą, ogromna kasa a nuda taka ze rzygnąć mozna. Korupcja, ślepy i przekupiony sedzia, sorry ale to jest sport dla kretywnów.

Gość gość
Nie to co siatkowka:-)

Gość anty PN
Najbardziej mnie śmieszą ci faceci przy kosci z zapałem drący się przed telewizorem w pubie na meczu. W rzeczywistosci to by boiska dwa razy w poprzek bez zadyszki nie przebiegli. Nie lubię piłki noznej , a juz kibicowanie jakiemuś Realowi czy "Messiemu " to jakaś paranoja. A tym , którzy uważają , że mężczyźni nie lubiacy piłki nożnej to nie są meżczyźni polecam rywalizację ze mną na stoku narciarskim, torze motocrossowym, przy wspinaczce wysokogórskiej na czas, w downhillu . Mozemy wejśc tez do klatki-oktagonu. Wiekszość kibicujacych piłce noznej chce sie po prostu integrować z grupą -- sami nic nie umieją nic nie znaczą , wiec muszą się gdzies podłaczyć ... żeby się poczuć trochę mocniej .. PRAWIE jak macho !!!!!

Gość ErtixPoke
Również nienawidzę. Ba, to mało powiedziane. Po prostu kompletnie nie interesują mnie sporty drużynowe jak i sport w ogóle. :) Nie wspominając już o tym, że w naszym kraju robi się z tego ''sport narodowy''. To nic, że reprezentacja nie ma ani umiejętności, ani dobrego wyczucia wyglądu. Ważne by była z tego kasa. ;) Co z tego, że nasza reprezentacja jest jak niczym Francja. Słynie tylko i wyłącznie z jednego członka (jak Francja z Paryża), a reszta się nie liczy, lub nie zwraca się na nich większej uwagi. :] No ja przepraszam bardzo, ale ja w to nie wchodzę. Sport to nie mój świat. Dla mnie (sport ogółem) to czysty brutalizm który stępia wrażliwość. Co innego jeśli mówimy tu o dbaniu o siebie/uprawianiu czegoś lekkiego dla siebie - wtedy to tak, ale te ciągłe napięcia, stresy, fura testosteronu, bijatyki o klub... To jest dla mnie po prostu bez sensu. Poza tym nie cierpię tego sportu z zasady. Raz, że nie chcę się angażować w spór kibiców, a dwa, to uważam, że zachwyty nad piłką wlatującą do bramki są .... mocno infantylne (żeby nie powiedzieć dziecinne). Myślałem, że tylko mali chłopcy się tym zachwycają, ale widać rzeczywistość jest bardziej smutna. Dorośli (DOJRZALI!) ludzie raczej nie mają czasu na takie głupoty. ;) A jak można jej nie lubić? Normalnie. Tak samo jak każdej innej rzeczy. Osobiście od sportów wolę zakupy/muzykę/seriale bo to mnie odpręża. Przecież wszyscy nie mogą lubić tego samego, i powinniśmy się z tego cieszyć, że każdy z nas jest inny. Nie dorabiajmy do tego sportu jakiejś ideologii, i nie kierujmy się zasadą słabszej płci. Współczuję tylko tym którzy zaciekle bronią swojej drużyny przed ekranem telewizora z piwem i chipsami w ręku. A potem organizują jakieś ustawki i dziwią się, że się o nich źle mówi. Idiotów nie brakuje.

Gość gość
Piłka nożna jest dla imbecyli, niestety jest ich niemało i są hałaśliwi, ale to nie znaczy że mają rację.

Gość Gość J.

Ja tez nie lubię piłki noznej