Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondragon

Dlaczego dzsiejsze dziewczyny są takie dziwne?

Polecane posty

No to najlepsze lata przed Tobą. Ale powiem Ci że jak byłem W Twoim wieku to koleżanki często mówiły ze pociągają ich dojrzalsi faceci tak pod 30. A teraz mnie pociągają młodsze ale one pewnie zmieniły zdanie.:)

Wiadomo że na samej fizyczności nic się nie zbuduje ale to powoduje zwrócenie uwagi. Zresztą ja się czuje na mniej, jak niekiedy myślę o znajomych z roku że maja dzieci kilkuletnie to nie mogę uwierzyć. W ogóle się nie widzę w roli tatusia.;))

Ale zmykam już , Dobranoc Tylko nie wyj do księżyca:) bo wszystkich pobudzisz :)

Gość Vanessa^^
Hej, wypowiem się adekwatnie do tematu:-P mój chłopak to taki typ cwaniaczka. Ma 190cm wzrostu, napakowany... Nie zamieniłabym go na nikogo innego, potrafi kochać. Przy kolegach wielki twardziel a przy mnie słodki misio:-) Podoba mi sie bo jest nieziemsko meski! W życiu nie mogłabym być z jakimś nieśmiałym chuderlakiem. Z moim gdziekolwiek idę to czuje się bezpieczna, wiem że obroni mnie w każdej sytuacji. Lubię patrzeć jaki ma 'szacun' wśród swoich kolegów i nie tylko. Autorze zdziwie cie pewnie ale nigdy mnie nie uderzył, nawet krzyczy na mnie żadko chociaż nie wiem jak bym go denerwowała, a potrafie:-P sam mówił mi że ma taką blokadę że nigdy w życiu nie uderzyłby kobiety... Potrafibyć za to czuły i delikatny a zarazem twardy i męski:-) czego chcieć wiecej?:-P