Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondragon

Dlaczego dzsiejsze dziewczyny są takie dziwne?

Polecane posty

a ja ci dam chlopaku rade. primo ultimo musisz zadbac o siebie. zacznij uprawiac sport, dawka testosteronu pozwoli poczuc ci sie pewnie i zwiekszy twoje libido odpowiednio. do pompek a nei przed kompem walisz smuty ! jak ty pozniej swoja kobiete obronisz przed zbirem ?

Gość mondragon
bella wiewiorella. Z kasą też masz racje. A co do wysportowania to chyba się ze mna zgadzasz, a nie nie zgadzasz:) Damascenka - czy mój ton jest płaczliwy to się nigdy nie dowiesz...

Phi, wystarczy przeczytać to, co piszesz :) Jesteś jęczybuła, na wszystko narzekasz (na siebie, na kobiety) i gucio z tym robisz.

"jak ty pozniej swoja kobiete obronisz przed zbirem ?" - ona jego raczej obroni :D Przecież to-to grama męskości w sobie nie ma :D

Gość mondragon
Fiku miku, przeoczyłem. miłej dziewczyny oczywiście, laska-już tak mówie po prostu, zamiennie z dziewczyną:D

Tak tylko w torebce musiał by być stalowy wibrator, bardzo możliwe że będzie.

Gość mondragon
Damascenka, denerwuje mnie troche ta Twoja wszechwiedza. Skąd Ty możesz wiedzieć czy ja ciągle narzekam jak mnie nie znasz. Jest wrecz odwrotnie. Dzisiaj miałem mpo prostu taki nastrój, żeby tu napisać, tyle. "jak ty pozniej swoja kobiete obronisz przed zbirem ?" To że nie jestem szczupły to znaczy, że nie umiem się bronić? I kogoś? Oj, niewiele wiesz, ale tak jak większość kobiet, wiec wybaczam. bella wiewiorella, nie czytasz co piszę, przecież jestem usportowiony, pisałem

Gość mondragon
Kolejna faza na forum, dopierdalanie założycielowi tematu. A mnie to wisi i powiewa. Domyślam się kolejnego komentarza, ale poczekam i powiem szczerze, czy się myliłem

No to pojechałeś chłopie teraz nikt nic nie napisze, chyba że chodziło Ci o mnie to zaraz coś dorzucę :)

Gość mondragon
No właśnie byłem niemal pewien, że teraz nikt nic nie napisze:D Faceci to jednak wiedzą o co kaman. Dziewczyny są przewidywalne;) Prosta prowokacja dla prostych dziewczyn. Wachałem się też jeszcze co do tego czy ktoś odniesie się do"wisi i powiewa"

Gość Ewwwwka
1.Nie znam zadnej dziewczyny w moim otoczeniu, ktora interesowałaby sie chamskimi "pakerami", ktory by ją lał itp. Moze zmien patologiczne srodowisko panienek po zawodowkach? To moze wtedy i twoj ograniczony swiatopoglad ulegnie poszerzeniu? 2.Normalne, ładne dziewczyny na poziomie mają z reguly inteligentnych, przystojnych facetów. 3. Musze cie zmartwic ale dziewczyny tez patrzą na wyglad. Ładna kobieta ma wielu adoratorow i nie musi wybierac miedzy tępym miesniakiem a cherlawym intelektualistą. Moze miec przystojnego i zarazem inteligentnego chłopaka. 4. Brak pewnosci siebie, niesmiałosc to nie są cechy poządane u facetow. Ich posiadanie wcale nie oznacza ze automatycznie jest porządny, dobry i prawy. Jest po prostu nieatrakcyjny Przeciwienstwem gamonia jest brutalny osiłek ktory bedzie sprawiał manto na sniadanie ale posrodku skrajnych biegunow są normalni mezczyzni ( w mojej definicji:pewni siebie ale tez uczuciowi i kochajacy), ktorzy to są przez kobiety pożądani 5. Prawictow wynikające z tego ze zadna cie nie chciała tez nie dodaje uroku, wiec lepiej zostaw takie informacje dla siebie 6. Kiedys facet bez majątku o posiadaniu kobiety mogł zapomniec bo ojciec panienki poszczułby gołodupca psami i publicznie wysmiał. Teraz panowie na dorobku mogą nadrobic innymi zaletami i zasłonic się rownouprawnieniem wiec niech mi ktos wytłumaczy fragment o rzekomym materializmie wszpolczesnych kobiet? 7. Wiekszosc (wszyscy?) ze znanych mi mezczyzn ma za sobą związki, kontakty z kobietami i raczej za nimi przepadają:) Wiec moze przyczyn problemow przestan upatrywac w innych?

Nie nie ja bym nie chciał żeby mnie tak zjebali jak burą sukę to nie będę robił obory. A poza tym co to za honor? Wiem że się teraz narażam ale zwisa mi to i powiewa. Solidarność taka z autorem topicu w ramach zadość uczynienia za straty moralne.

Komu się narażasz niby? A honor, why so serious, lukas? A przyznam topiku całego nie czytałam, ale nic nowego raczej tu nie padło

Dzisiaj też wdychałem Toluen. :) Niektórych rzeczy nie ma co roztrząsać.

Gość Ewwwwka
Nie znam ZADNEJ dziewczyny po zawodowce ktora grzeszyłaby inteligencją i zachowywała sie na poziomie. Za to znam wielu całkiem ogarnietych facetow po szkole zawodowej Takie moje osobiste obserwacje, poparte rowniez opiniami innych ludzi

Moja matka jest po zawodówce, zaiste to bardzo zacna kobieta.:) Raczej nie patologia.

moj tata jest po zawodowce, bo tak sie zlozylo ze szybko musial sie usamodzielnic i isc do pracy i jest to bardzo madry i oczytany czlowiek mam tez sporo znajomych po zawodowce i rozniez sa to swietni ludzie z ktorymi mozna porozmawiac na rozne tematy. posmiac sie, pozartowac ba moi najlepsi kumple byli wlasnie z zawodowki

Gość Ewwwwka
Moja wypowiedz tyczy sie ludzi 18 - 20 kilka lat. Nie sądze by szkoly zawodowe kilkadziesiat lat temu reprezentowaly nizszy poziom niz dzisiejsze licea, wiec nie porownujmy innyc swiatów