Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondragon

Dlaczego dzsiejsze dziewczyny są takie dziwne?

Polecane posty

Wiem chciałem cię sprowokować. Ale i tak nie uważam że wszystkich można wrzucić do jednego worka. Znam ludzi po studiach którzy wyżej srają niż dupę mają a niektórzy z zawodówki mogli by ich uczyć.

Powiem tak. Pochodzę z małego miasteczka, u nas do zawodówki szli Ci co się nigdzie indziej nie nadawali. Nie chcę nikogo urazić ani nic, ale takie realia, traktuje to się bardziej jako szkołę dla innej młodzieży, poziom nauczania jest koszmarnie niski (znam parę osób) A i nowe pokolenia w zawodówkach to nie to samo co stare, w rodzinie ktoś od wielu lat przyjmował stamtąd praktykantów więc naprawdę widać ogromną różnicę. Głupie gadanie, ale kiedyś było inaczej Myślę, ze stąd te wszystkie złe opinie o zawodówkach. Ale to obserwacje konkretnie u mnie w mieścince No ogólnie młodsze pokolenia (w tym i moje) są lekko hmmmm...inne

Gość chiqitaah
to jak bylo kiedys a jak teraz? lepiej?

Ja mam styczność z 20 praktykantami po parę dni w tygodniu właśnie z zawodówki. już nie obejmuje tego przedziału wiekowego rozumem ale trafiają się białe owce :). Ale większość fakt faktem mizeria. Ale jak byłem w technikum (poziom podobno jeden z wyższych w mieście) też głąbów nie brakowało. Niektórzy dojrzewają później a inni wcale.

U nas też była taka mówili na nią rycerska bo same zakute łby albo SPZ-szkoła przysposobienia zawodowego czytaj: szkoła poszukiwaczy złota

Gość Ewwwwka
Wrzucanie do jednego worka czy nie, moje zdanie jest takie a nie inne. Widze styl zycia i sposob prowadzenia moich "kolezanek" ze szkoły podstawowej, gimnazjum, okolicy zamieszkania, znajomych moich znajomych, ktore to edukacje skierowaly na tory zawodowe i nic innego niz patologia na usta sie nie cisnie. I to Patologia przez duze P. Mam najlepszego przyjaciela po zawodowce i stad moge przytoczyc ciekawostke, w jego klasie, na 24 dziewczyny, 3 słownie trzy doczekały 19 urodzin bez dziecka

Tak duże wymagania mam?:( Och, zdecydowanie powinnam je obniżyć, co?:P Naftalina, dajże spokój:P U mnie jest porównanie na przestrzeni lat, ja sama pamiętam, mała bylam a te dziewczyny fajne były po prostu. Teraz to szkoda gadać, a faceci pomijam już, że dwie lewe ręce. W małych miejscowościach bardziej szkołą specjalna się robi niż zawodowa

A jak wyjaśnicie to, że z żóltymi papierami pójdzie się do zawodówki ale juz nie do LO czy technikum? :) W zawodówkach jest wielu wartościowych ludzi ale mnóstwo robi też wiochę. Autor nie ma żadnych męskich zalet i nie widzi w tym problemu. Dlaczego najeżdzasz na grube, że nie dbają o siebie a sam "takie masz geny"?

a co ma patologia do wczesnego macierzystwa? widze ze sama jestes troche zacofana umyslowo

Wilczyca a jakieś konkretne lubisz męskie. Wiem że nie używasz męskich ale może jakieś lubisz. A może niektóre dziewczyny zamiast pędu do wiedzy mają popęd seksualny. Chcą od razu praktykować a nie teoria tylko.

eeeeee, nie masz racji... ja właśnie nie szukałam pakera, choć były okazje. Nie podobają mi się tacy, cwaniacy także są pod czerwoną krechą. Ja mam swojego misia, nie jest chudy ale do grubych tez nie nalezy, brzuszek miec musi i byc normalnym, ulozonym mężczyzną :)

LL, nie wiem jak w Portugalii, ale w Polsce wczesne RACZEJ macierzyństwo nie równa się szczęśliwemu pożyciu rodzinnemu Nie, nie lubię jakichś szczególnie, na każdym i tak pachną inaczej ;) Ogólnie nawet zapach męskich kosmetyków jest ładny dla mnie....prócz zielonej serii Axe...taak, ta seria to zło, na mdłości mnie zbiera jak to czuje :D Współlokator przez rok mnie tym truł

Gość chiqitaah
"brzuszek miec musi" a to jakis atrybut meskosci?

ok, ale samo slowo patologia wedlug mnie jest zbyt mocnym okresleniem.. bo nikt nikomu raczej krzywdy nie robi

Gość chiqitaah
chce sie czuć szczupło, to popiera spasienie u swojego faceta, żeby poczuć sie lepiej? cóż za głebia miłości...

Głębia, bo przecież szczupłe równa się płytkie :D Zresztą, "brzuszek musi być" to częściej słyszę od facetów, którym dupa do fotela przyrosła :)

No a jako Wilczyca to masz pewnie bardzo czuły węch? Ja nie mam ulubionych generalnie też nie lubię mdłych, i z racji ceny kupuje coś z tańszych rzeczy. Dla mnie nivea są spoko. Ostatnio kupiłem mexx black fajne chyba z rabarbaru robią:) Każdy ptaszek ma swój daszek :) A może wiata od razu :) W takim razie mój śpi pod chmurką. Nie skarży się.

Gość chiqitaah
naprawdę taka opona nad ptakiem sie komuś podoba? a może to musi byc bęben solidny? nie znam sie na tym fetyszu, przybliżcie temat, miłośniczki spaślaków.

Spaślak nie odejdzie do młodszej i można o siebie mniej dbać przy takim. Samemu przytyć troszkę, z 10-20 kg :)

Z rabarbaru? Uwielbiam ciasto drożdżowe z rabarbarem. Ciekawe jak pachną. No węchu złego nie mam, tak jak i słuchu, ze wzrokiem gorzej :D Najpierw szkoła rycerska, teraz każdy ptaszek ma swój daszek. Udaje Ci się mnie rozśmieszyć:P I to o tej godzinie. Toluen:P Nie mam fetyszu, no, ale jak już ma ten brzuch to przeca nie skreślę go z tego powodu...ewentualnie pogonię do ćwiczeń :D

Szczupli ludzie żyją dłużej. A życie to największa wartość o jaka warto dbać. po co nosić zapasy tłuszczu przy sobie jak sklepy całodobowe na każdym rogu.

To nie fair brać kogoś z bruszkiem i domagać się zrzucenia :) Ale chyba kobiety tak mają, że dają kredyt i oczekują że ktoś się zmieni

Ej chłopaki, nie wiecie co się dzieje jak facet chudnie z brzucha?:P Ostatnio się dowiedziałam właśnie, że w pasie się traci a gdzie indziej przybywa;) Ja bym o jego zdrowie się martwiła, a nie:P

No zapachu nie da się opisać słowami ale pisz w jakim mieście studiujesz, może psiknę w Twoim kierunku.:) Nie wiem jak inni ale mi jak czasem ze 3, 4 kg przybyło to od razu czuję. Nawet przy wiązaniu butów. Dlatego nie dopuszczam. Kiedyś gość jeden napisał gdzieś że najlepszy sposób na odchudzanie to dużo żałować. Bo żal dupę ściska :)

Wilczyca przecież tak się mówi jak ktoś jest gruby żeby go pocieszyć. - o stary widzę że brzuszek Ci spadł. - no troszkę -ale na kolana