Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondragon

Dlaczego dzsiejsze dziewczyny są takie dziwne?

Polecane posty

No i co w związku z tym faktem? I gadasz jak każdy facet:P )I jak część kobiet zresztą;) ) Miseczka bez obwodu nic nie znaczy, ale Wy się nigdy nie nauczycie:D Bubię bo o boobs myślałeś?:D Jak pokochasz "właścicielkę" to każde polubisz;)

może 70B no z tym pokochaniem fakt ale szybciej by do tego doszło jak jest mniej przeciw niż za

to jeszcze lepiej, ja bubię filigranowe dziewczyny, a wzrost? jeśli możesz podać :) Toluen powoduje podwójne widzenie w połączeniu z myśleniem o tzytzkach może być problem

No nie powiem, że to dużo czy średnio;) Ale cóż poradzisz Jak by Ci bardzo wadziło, że dziewczyna wyższa od Ciebie, niższych przecież dużo jest:) I to takich niskich ok 150 Ale to tylko wzrost

No wolę niższe jednak :) Mówię zawsze że jak dawali wzrost to stałem w kolejce po rozum ale brakło :(

Z kolejką mi się kawał skojarzył stary;) Bo rudy śmiał się z łysego i pytał: Co bozia włosków nie dała? A łysy na to: Dawała, dawała, ale były tylko rude to nie wziąłem;) Ja tam do niczego nie jestem uprzedzona :) Prócz zielonego axe:D Ile Ty masz lat tak właściwie?:)

No to faktycznie star..znaczy lukas;) Ja już się nie dziwię dlaczego masz takie a nie inne spojrzenie na świat, po ludziach w moim wieku bądź niewiele starszych już nawet nie śmiem tego oczekiwać :D Despero, lubię to imię. Była taka bajka "Opowieść o Despero" dla dzieci, ale piękna według mnie Ale, ale dlaczego konkretnie desperacja? W tym wieku wielu jest samotnych

Nie no ja nie mam parcia na zakładanie rodziny, ale związek partnerski jak najbardziej. Kicha tak samemu, lepiej radości i smutki dzielić na dwa. W sumie smutki się dzieli a radości mnoży.:)

No nie wiem, trudno uznać prędkość rozprzestrzeniania się pierdu za tożsamą dla odpowiedniego współczynnika axe'a... chyba nie zdawałeś z fizyki.

I nawet rozumiem o co Ci chodzi:) Jak na taką siksę;) Ale miło że wydajesz się dość pogodny wciąż, mimo wszystko:) nie każdy to potrafi

Przecież to nie powód do zadręczania się, przynajmniej dla mnie.:) A Ty masz 20?