Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brovar

Kobieta powinna

Polecane posty

Gość wkurzona złotowłosa
Przemierzam - otóż to :D idealnie wyśredniona. Złote proporcje, z poprawka wziętą na ciut inną szerokość geograficzną, ale ciągle w okolicy. Do zrobienia w dziewięciu przypadkach na dziesięć. W innym wypadku nawet nie podjęłabym wysiłku wypowiadania się w tym temacie :-)

Powiedzcie to tym, co uważają książki za stratę czasu albo się zaniedbali i zostali porzuceni. Dla nich to są nierealne marzenia ściętej głowy. A już w ogóle wymóg bycia ambitną, ach - lepiej się zatrzymać, odpocząć, przeca życie to nie wyścig...

Gość wkurzona złotowłosa
Ludzi czytających nigdy nie było wielu. A co do pracy - tu najłatwiej, ostatecznie gospodarka kraju nas do tego zmusza. Oczywiście nie ma danych dotyczących wieku, ale wnioskuję, że nie chodzi ani o emerytki, ani o studentki. Stąd odpada ledwie pięćdziesiąt klika procent spośród trzydziestu procent bezrobotnych :-)

To wcale nie są wymagania z nieba. Ciekawi mnie tylko punkt dotyczący wzrostu mniej niż 170 :) zazwyczaj Panowie życzą sobie by partnerki były wyższe, każdy chce posiadać własną modeleczke, przez co często gęsto te niższe są dyskryminowane już na samym początku.

Gość nunczako
Nie mozna sobie chcieć modeleczki, kiedy samemu ma sie 165cm wzrostu. Często wysocy tez szukaja niskich drobinek, co tu dziwnego w tym punkcie, jeden ma takie preferencje, drugi inne. ale faktem jest, ze spis wymagań tworzy atrakcyjną kandydatkę na wspólne życie. Jest ok, pod warunkiem, ze Brovar może zaoferować kobiecie atrakcyjnego partnera na zycie, w zamian. Wysoka pensja (lub pobieranie wyksztąłcenia, które to gwarantuje w przysżłości), spokojny rodzinny charakter, normalne poglądy, ładniejszy od diabła. to minimum wymagań kobiety, której szuka Brovar.

Problem mam tylko z punktem "normalne poglądy". ;) No, a może tylko mi się wydaje że mam. Trudno bowiem definiować co normalne, są ludzie dla których partnerstwo w związku to głupota (nie zaliczam się do nich). Ja uważam, że się opłacam jako kandydat na wspólne życie, ale pragnę czegoś więcej niż chłodnej kalkulacji. Czegoś, co np. pozwoli mi przy niej być gdy np. zachoruje i zrobi się gruba :) No, ale o to nie tak łatwo żeby oboje chciało równocześnie.

cześć brovar 🖐️ jestem idealną kobietą, jeden punkt się nie zgadza, nie wiedziałam że jesteś facetem :( :P

dotykalski, ja też mam piwne oczy i po części z uwielbienia dla siebie mi się podoba ten kolor :) I nie mam 160 cm tylko 167. 165 w dowodzie, ale urosło mi się. :)

Nie wiem iPhone, może się czujesz gejem. Skoro przy kryteriach dotyczących kobiety zaznaczasz, że sam masz piwne oczy;) Brovar, uważam, że to wymaganie jest bardzo krzywdzące. Wręcz nazwę Cię rasistą:P

Nie wiem iPhone, może się czujesz gejem. Skoro przy kryteriach dotyczących kobiety zaznaczasz, że sam masz piwne oczy niech będzie jestem gejem, już lepiej Ci ? :P

Krwawa Wilczyca dla kogo krzywdzące?:classic_cool: starasz sie o wzgledy facet który ma 165 wzrostu i nazywa się brovar?:D:D

a dla mnie to mały zakompleksiony facecik :classic_cool: wystawił temat z danymi swojej idealnej kobiety i tym udało mu sie kilka zakompleksionych panienek przywołać :D:D

Hehehehe, tajemnica mojego nicku rozwiązana - piwne oczy = brovar :) Zawsze można kupić soczewki zmieniające kolor oczu ;)

Krwawa Wilczyca Ale iPhone, cieszę się, że wyszedłeś z ukrycia Teraz swobodnie możesz podrywać gejów na kafe na swoje 190 i piwne oczy no widzisz jak fajnie..?!!!;)

ja nie zmienię, mam ładne oczy nie wolno sie dla kogoś zmieniać, trzeba być sobą

Krwawa Wilczyca v34, i jedną co musi udowodnić swoją wyższość. Ale spoko, to tylko net, możesz kreować się na kogo chcesz :classic_cool: kreowac się nie muszę bo nie szukam tu faceta :D:D