Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo trace majatek na niego

który papier toaletowy jest najbardziej wydajny ?

Polecane posty

Gość bo trace majatek na niego

... :d

Gość Velvet XXL
taki z pieskami. sprzedaja po 4 rolki, ale te 4 rolki starczaja dłużej niz 8-10 rolek innego (nwet zwykłego velvetu). Koszt ok. 8-10 zł dla mojej 4-os. rodziny starcza na niemal miesiąc

Gość olciaka
Velvet XXL o raju,4 rolki dla 4 osobowej rodziny starcza na m-c. Chciałabym tak :-) U mnie papieru idzie mnóstwo.Ja lubię dużo papieru używac,moi domownicy tez. A i używamy w domu papier toaletowy do nosa,zamaist chusteczek higienicznych,bo taniej wychodzi. Używam też paier toaletowy zamiast kuchennego recznika papierowego,tez taniej wychodzi. I dlatego kupuję tani paier,zwykły.pakowany po 100 szt.Nie jest twardy,dość wydajny,a tani.100szt.za 10 zl.

Gość czarna rzepa123456
alouette z rossmana 9,99 za 10 rolek

Gość 100 szt
za 10 zł ? gdzie taki papier kupujesz? u mnie tez duzo idzie na 3 osoby osiem rolek na tydzień

Gość olciaka
100 szt na giełdzie i na bazarze kupujemy.

Gość Velvet XXL
Rany, to co wy z tym papierem robicie:-) Fakt mi te 4 rolki starczają na miesiąc, ale jesteśmy w domu tylko w weekendy , a w tygodniu to godzinę rano a po południu dopiero ok. 18-stej. Chusteczki higieniczne i ręczniki papierowe kupuję osobno.

Gość mi na miesiac na 2 osoby
ida 3 duże opakowania po 10 sztuk. Czyli 30 rolek, kupuje z velvet lub czasami ten z biedronki miękki

Gość olciaka
Velvet XXL Nie lubię podcierac sobie dupska czy przedniej czesci tylko jednym lub dwoma listkami :-) Moi domownicy tez tak mają jak ja. Pisałam takze do czego jeszcze używam paier.I używając go zamiast chusteczek i paieru kuchennego sporo oszczedzam. Np.tłuszcz zpatelni czy z garów wyccieram najpier papierem ,a potem dopiero myję. Chusteczki hig.używamy tylkopoza domem.W domu,w czasie kataru zbankrutowalibysmy, gdybysmy chcieli używać wyłącznie chust.hig.

Gość Gevalia
Kupuje w Rossmannie Alouette 3 warstwowy z recyklingu i płacę niecałe 8 zł za 8 rolek, albo zwykły 3 warstwowy Alouette w cenie niecałe 10 zł za 10 rolek Wychodzi złotówka za rolkę. Przy 1 dorosłym i 2 małych dzieci taka paczka wystarcza około 2 tygodnie (góra niecały miesiąc) Czasem kupuję też papier w Biedronce (Queen). Jest bardzo fajny, zapachowy i równie tani, ale Biedronkę mam daleko i najczęściej chodzę po prostu do najbliższego Rossmanna. Niedaleko mam jeszcze Lidla i tam też jest dobry tani papier Floralys (bardzo przypominający Alouette)

Gość ja isę już ....
przyzwyczaiłam że często kupuję papier ;/ Mieszkam 2 tygodnie w miesiącu samai zużywam 2 rolki tygodniowo, przyjeżdża chłopak - i w ciągu 4 dni 8 rolek idzie, więc średnio kupuję koło 20 rolek - co daje zawrotną kwotę 26zł miesięcznie ;>

Gość Gevalia
Ja też sobie nie wyobrażam papieru toaletowego zamiast ręcznika kuchennego, bo się rwie i nie jest tak chłonny. Do nosa toaletowy może być, albo jako pomoc przy makijażu, ale do kuchni się nie nadaje.

Gość Henio229
Najlepszy papier to Velvet "najdłuższy nigdy się nie kończy".Może nie jest tani ale starcza na bardzo długo.Polecam.

Gość limfa12
a ja lubię real quality z reala - 3 warstwy, z takimi motylkami. cena: 7zł/8 rolek. nie widzę różnicy między nim a velvetem (tym zwykłym, nie xxl).

Gość uhuhuuuuuu
u mnie też papier toaletowy zużywa się w zastraszajacym tepie. 4rolki na tydzień dla 2 osób z tym , że ja podczas jedengo posiedzenia potrafie duuzo zużyć i to wiem, ponad to używam go do przecierania kibelka, wytarcia zlewu, podlogi, do kuchni raczej sie nie nadaje-ale dla chcacego nic trudnego

Gość Keczup i musztarda
8rolek w 4 dni? A robi coś więcej u ciebie poza sraniem? :D

u mnie cała paka 10 rolek dla 5os rodziny starcza na ok., tydzień.. i poza łazienką raczej papieru toaletowego nie uzywamy.. a kupujemy najzwyklejszy na bazarze.. w końcu i tak każdy słuzy do tego samego, bo do dupy :) więc po co przepłacac..

Gość 100 rolek za dychę
To chyba ten zwykły szary szorstki papier. Uzywasz go zamiast ręcznika w kuchni? Bleeeee

Gość farloth
Ja kupuję papier toaletowy w hurtowni WestPack. www.westpack.pl Też bardzo szybko się zużywa u mnie w domu. ;) Polecam zamówć sobie zapas. ;)

Gość gość
Witam najlepsze i najbardziej wydajne papiery toaletowe są takiej firmy ALMUS zakład produkcyjny mieści się koło Krakowa

Gość gość
Ja tam używam Queen z biedry i jestem zadowolona.

Gość matulinka
Bardzo fajny mają w Drogerii Natura, nazywa się Milly. Według moich odczuć jest wyjątkowo delikatny, mięciutki, moje córeczki mówią, że jest jak piórkowa podusia :)

Gość gość
trzeba używać normalnie a nie od razu pół rolki na raz.u mnie (2 osoby)jedna rolka wystarcza na 5-6 dni.zależy jeszcze jaki papier.raz mąż przywiózł z Niemiec taką dużą rolkę to miałam ją 3 tygodnie.jak wpada do mnie siostra z synem to jak wchodzę po nim do łazienki to widzę że na raz potrafi pół rolki zużyć.nie wiem do czego?co on robi z tym papierem?siostra mówi że papier kupują w ilościach hurtowych.wcale się nie dziwię .u mnie jak kupię 8 rolek zwykłego ,taniego papieru(z polo czy biedronki) to mam na kilka tygodni.wydajność nie ma tu nic do rzeczy ,tylko ludzka rozrzutność.

Gość gość
Używam tylko papieru rumiankowego z REGINY,papieru w rolce do kuchni i chusteczek rumiankowych.Papier jest solidny,ale delikatny i można wtedy używać mniej,ale służy dłużej. Może nie są najtańsze,ale tanie nie są wydajne i nic mnie tak nie wkurza jak rozłażący się w rękach cienki papier toaletowy.

Gość gość
Dla mnie najlepszy Quinn z biedry ale ten biały po 10 rolek,chyba najlepszy,bo delikatny i dosc gruby,tylko ze chyba najdrozszy jest.