Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.jedna.ja

groupon/problem

Polecane posty

Gość mappoletereka
Po wyslaniu sms'a i maila z danymi i numeren vouchera otrzymałam towar. Życzę wszystkim powodzenia w walce z gruponem

Gość justygo
"Drogi" Grouponie, maila zwiazanego z kamera wysylalam do dzialu obslugi klienta wielokrotnie i nie otrzymalam od 2 tygodni zadnej odpowiedzi, wiec bardzo prosze nie wmawiac, ze wystarczy wyslac maila i sprawa bedzie zalatwiona.

Gość Groupon.pl
Droga Grouponowiczko Justygo, Uprzejmie informujemy, że nasi konsultanci odpowiadają na bieżąco na maile przesłane do działu obsługi klienta. Żadna wiadomość nie zostaje pominięta. Jeśli jednak twierdzisz, że od dwóch tygodni nie otrzymałaś od nas odpowiedzi, prosimy o podanie numeru zgłoszenia sprawy. Wówczas będziemy mogli zweryfikować, co się z nim dzieje. Z pozdrowieniami Zespół Groupon.pl

Gość justygo
Szanowny Grouponie, skoro twierdzisz, ze zaden mail nie pozostaje bez odpowiedzi, to prosze: Szanowni Panstwo, po raz kolejny pisze do Panstwa w sprawie problemow z odbiorem kamery cyfrowej (kod groupon: 240/9636) numer sprawy 173431. Dnia 30 listopada br zglosilam Panstwu sprawe telefonicznie (jesli dobrze pamietam rozmawialam z p. M. W.), nastepnie, tego samego dnia wyslalam maila ze skanami pisma z urzedu celnego. Mail pozostall bez odpowiedzi. Kolejnego maila wyslalam do Panstwa dnia 6 grudnia br, rowniez zalaczajac pisma z urzedu celnego. Brak odpowiedzi z Panstwa strony. Kolejny mail (juz z podaniem numeru sprawy, ktory udalo mi sie uzyskac telefonicznie) z dnia 13 grudnia rowniez pozostal bez odpowedzi, podobnie jak mail z dnia 14 grudnia. Jezeli w ciagu jutrzejszego dnia nie otrzymam od Panstwa konkretnej i rzeczowej odpowiedzi, naglosnie sprawe w mediach oraz zglosze do rzecznika praw konsumenta. Z powazaniem, J.G.-P.

Gość Groupon.pl
Droga Justygo, Uprzejmie informujemy, że nasz konsultant wysłał wiadomość z propozycją rozwiązania problemu dotyczącego cła za kamerę cyfrową. Prosimy o zapoznanie się z jej treścią i odpowiedź na maila. Z pozdrowieniami Zespół Groupon.pl

Gość justygo
Chyba jednak nie wyslal, bo nic nie dotarlo :-(

Gość fhzfdgfhfh
tez sie troche naciełam. zamówiłam dla faceta bluze z własnym nadrukiem ( miała byc bluza fruit of the loom) wpłaciłam kase tego samego dnia co kupiłam groupon- 28 października. czekałam czekalam w koncu jakos koło połowy listopada napisałam do serwisu z pytaniem kiedy bedzie wysłany towar, zerknełam na moje konto w serwisie w którym była zamowiona bluza i co sie okazało ? ze otrzymali wpłatę 18 listopada !!!! SKANDAL !!!! oczywiscie po tym juz przesyłka przyszła szybko, schowałam bluze do szafy nie patrzac na nazwe firmy. jak juz podarowałam prezent okazał sie ze to wcale nie jest bluza friut of the loom, tylko jakis gildan. napisałam do groupona ze chyba cos przekombinowali, ale widze ze groupon to tez oszuci i na razie nie odpisali. i widzę ze groupon przetrzymuje nasze wpłacone pieniaze. !!

Gość justygo
Drogi Grouponie, uprzejmie infomuje, ze wasz konsultant NIE WYSLAL maila z odpowiedzia i propozycja rozwiazania kwestii kamery. A na pewno nie do mnie. Prosze sie przygotowac na zwrot kosztow, poniewaz termin odbioru kamery ze sklady celnego mija jutro i zostanie ona odeslana do nadawcy.

Gość Groupon.pl
Droga Justygo, uprzejmie informujemy, że dwukrotnie wysłaliśmy Ci wiadomość na zgłoszenie #173431 - tak, jak prosiłaś. Sugerujemy poszukać maili w skrzynce odbiorczej pod datą 16.12.2011r. Być może trafiły do folderu spam. Z pozdrowieniami Zespół Groupon.pl

Gość justygo
Drogi Grouponie, nie tarfily do folderu spam, ani do zadnego innego. Nie wiem, z jakiego adresu zoistaly wyslane i na jaki adres, ale z pewnoscia nie do mnie. Codziennie otrzymuje od was informacje z aktualnymi ofertami i jakos bez problemu dochodza, nie sadze wiec, zeby nagle cos, co bylo wyslane, nie doszlo. Prosze o informacje z jakiego adresu i na jaki byly wysylane rzekome odpowiedzi.

witam problem praktycznie identyczny jak wyżej opisywane. 24.10 zamówiłem bieliznę, czekałem, czekałem, czekałem, w końcu napisałem do groupona, i dostałem odpowiedź że są problemy. Po tygodniu znowu i tak chyba co tydzień. W końcu zdenerwowany, zadzwoniłem do firmy Extremus. Miła Pani przy telefonie zapewniła że już jutro wyśle, nawet przy mnie wypełni kopertę. I co? Dzisiaj dostałem maila, że trzeba dopłacić 10 zł, ponieważ formularz był źle wypełniony i firma ponoć dostała zwrot. Bzdura! Formularz wypełniłem skrupulatnie, przez telefon również podałem właściwe dane, dlaczego wiec drogi grouponie.pl mam płacić za nie swoje błędy i ponową przesyłkę, która ma opóźnienie ponad 40 dni?? pozdrawiam

Gość B*B
nie kupujcie na Grouponie - z 2ch zakupów wysyłkowych - jeden po 10 mailach przyszedł po terminie 2go nie ma do dziś - bielizna termoaktywna extremus! Nie kupujcie!!! Najgorsze że sobie nie radzą a wciąż wystawiają te ofertę!! Porażka. Naciąganie, bawią się naszymi pieniędzmi a klientów olewają - bo albo otrzymuje odpowiedz że nie przewidują problemów ( o zgrozo) albo nie odpowiadają wcale ...

Gość kheme
Dostałam maila, że zamówienie zostało potwerdzone, za chwile maila "Twój groupon". I teraz nie wiem, czy ja mam wydrukować ten groupon i okazać przy odbiorze, czy jak? Miałam wypełnić formularz i wpisać tam kod grouponu, kod zabezpieczający i numer ofery, a okazało się, że dało się wpisać tylko kod grouponu... Możecie mi wyjaśnić jak krowie na rowie o co chodzi?

Gość aghgahgha
Znów jest ich oferta na grouponie. Kupiłam, choć czytałam to forum. Wczoraj nie dało się złożyć zamówienia, bo strona była nieaktywna... Już zaczęłam żałować. Na szczęście dziś wszystko działało. Życzcie mi powodzenia, żebym nie musiała się użerać z nikim i po prostu dostała towar ;)

Gość znaRK
Również zamierzałem skorzystać z oferty Extremus poprzez platformę Groupona, ale po przeczytaniu tego forum rezygnuję. "aghgahgha" daj znać jak z realizacją Twojego zlecenia.

Gość aghgahgha
Jest dobrze, dotarło kilka dni temu! bez jakichkolwiek ponaglań. Zmieścili się zatem w obiecanym czasie

Gość znaRK
Również zamówiłem. Przesyłkę otrzymałem w terminie bez problemów.

Gość Corkijka
Witam, Ja zakupilam koszule na grouponie. Mialo to trwac do 10 dni roboczych, a teraz juz ponad 3 tygodnie i nic. Nie odpowiadaja na maile, nie odbieraja telefonow? Co to jest za firma?

Gość mk2
Drodzy ludzie nabici w butelkę. Kiedy macie problem dzwoncie do Groupona i nagrywajcie rozmowy. Z tymi rozmowami i stosem maili. Udajcie się na posterunek Policji i zgłoście popełnienie przestępstwa. Mnie zajęło to pół godziny i czekam na rozwój sprawy. Pewne praktyki nalezy ukrócić. Próby dochodzenia swoich pieniędzy na drodze cywilnej są bez sensu. Zajmą mnóstwo czasu i pochłoną setki złotych. Tylko i wyłącznie Policja i Prokurator pozdrawiam

Corkijka zamówiłeś koszule Ralph Lauren z firmy Victoria Fashion House ???? U pani Ilony Kuleszy ??? Też czekam już 3 tydzień !!! Ani widu ani słychu !!! Niedługo będę podejmował środki prawne,jeśli chcesz się przyłączyć napisz. Czekamy na odp. Groupona

Ja niestety miałem stycznośc z Panią Kuleszą. Po zakupieniu koszuli zdecydowałem się na odstąpienie od umowy. Pani Kulesza zwrot przyjęła (odebrała paczkę) natomiast pieniędzy zwrócić nie raczyła już od miesiąca (przy obowiązującym terminie 14 dni kalendarzowych). Wszelkie próby kontaktu nic nie dały. Nie poskutkowała również interwencja groupona. Zdecydowanie odradzam firmę. Bardzo chętnie przyłączę się również do wszelkich czynności prawnych. W takim wypadku proszę o kontakt.

Gość yaro1973
Witam ja również zostałem oszukany przez Pania Kuleszę wysłałem sweter do wymiany , Pani Kulesza odebrała i odpisała na maila ze wyśle lada chwila, potem zwodziła mnie prze 3 tyg , że operacje miała, że kłopoty zdrowotne itp . krętaczka i cwaniara przestrzegam przed Groponem który dobiera sobie takich partnerów , złożyłem pozew do sądu przeciwko Pani Kuleszy , mam takie szczęście że jestem prawnikiem i zajęło mi to 15 min , ale ilu jest ludzi których Pani Kulesza oszukała i nic z tym nie robią ...?

Gość gość
Yaro! Powiedz czy masz może jakiś kontakt telefoniczny to magicznej kuleszy?? :) Jeżeli nie również będę zgłaszał sprawę do sądu. Powiedz mi czy składałeś sprawę do sądy właściwego dla Ciebie? Czy miasta Warszawy? Chcialbym żeby kroki w tej sprawie zostały podjęte jak najszybciej. Pozdrawiam

Gość MikeBugslayer
Witam, również zostałem oszukany przez tą panią, zakupiłem 3 swetry, zgodziła się na wymianę, przesyłkę odebrała jednak od tego czasu brak kontaktu i ignoruje wszystkie maile. Też chętnie dowiem się do jakiego sądu i jaką sprawę mam zgłosić. Dodatkowa ta nieuczciwa sprzedawczyni dalej prowadzi działalność i sprzedaje odzież na innych serwisach zniżkowych takich jak gruper. Pozdrawiam

Gość gość
Witam, ja również zosałam oszukana przez Panią Kuleszę. Odesłałam conversy, gdyż zostały do mnie przesłane w złym rozmiarze. Po dwóch tygoniach dowiedziałam się, że nie ma mojego rozmiaru i zwrócą mi pieniądze. Na zapewnieniach się skończyło. Sprawa ciągnie się już dwa miesiące. Czy jest ktoś chętny do złożenia pozwu zbiorowego?

Gość gość
Witam, Czy jest ktos z Warszawy i rowniez zostal oszukany przez Pania Kulesze? Chcialbym odwiedzic ta Pania osobiscie jednakze nie znam dokladnego adresu tej Pani i nie wiem w jaki sposob moge do niej dotrzec.

Gość gość
Witam, Ja jestem z okolic Warszawy.Również zostałem oszukany przez Panią Kulesze.Trzeba coś z tym w końcu zrobić tak dłużej być nie może,że ktoś przez oszustwo zarabia na ludziach!

Gość gość
Adres mieszkania taki sam na jaki zarejestrowana jest firma. ewentualnie mozecie isc jeszcze na ul. Korsaka 6 lok 1. Tam zarejestrowana jest firma jej kolezanki z ktora razem kreca te intresy. Tam jest chyba jakis outlet albo ich magazyn mozecie popytac o nia.

Gość gość
Kolego z okolic Warszawy jestes w stanie podjechac pod ulice w ktorych dostepne sa te panie ?

Gość gosc wiatekkn1@gmail.com
Witam, W tym tygodniu wybieram się do tej Pani. Czy chciałby ktoś pomoc mi wyegzekwować pieniądze które przywłaszczyła sobie ta Pani ze swoja wspólniczką? czekam na kontakt : kwiatekkn1@gmail.com