Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.jedna.ja

groupon/problem

Polecane posty

Gość gość
Witam. Pan,który się wybiera w tym tygodniu do Pani Kuleszy musi uzbroić się w cierpliwość. Otóż ja próbowałem ją złapać.Również zostałem naciągnięty.Byłem w lokalu na Korsaka 6 okazało się,że tam jest teraz pizzeria po rozmowie z właścicielami pizzeri dowiedziałem się,że one zwyczajnie się zwinęły w inne miejsce...Dokąd ?Nie mam pojęcia.Zaś adres firmowy na Białostockiej 36/11.Cóż pocałowałem klamkę.Może Pan będzie miał więcej szczęścia ja niestety jestem obecnie niedostępny by móc się z Panem tam wybrać.

Gość gość
Również zostałem oszukany (kupiłem sweter na grouponie w maju, odesłałem do wymiany i oczywiście ani nowego swetra, ani zwrotu pieniędzy). Na maile brak odpowiedzi, telefon o dziwo co jakiś czas odbiera - ostatnio zapewniała, że mieli kontrolę z urzędu i cały towar jest zabezpieczony - stąd brak możliwości wysłania. Podobno za kilka dni maja mieć do niego dostęp i wtedy wyśle. Oczywiście jest to ściema, więc chętnie dołączę się do pozwu. Posiadam też do niej numer telefonu, jeśli ktoś potrzebuje, proszę pisać na maila: michal128@gmail.com Jeśli ktoś składał już pozew lub osiągnął cokolwiek, proszę o informację.

Gość gość
Pani kulesza ma podobno sklep na okrzei w Warszawie. Sprzedaje tam swoje nieby oryginalne rzeczy.

Gość gość
Ja mam znowu inny problem wykupiłam zabiegi wyszczuplające w maszynie,gdy dzwoniłam żeby zapisać się na termin powiedziano mi,że maszyna jest zepsuta (groupon wazny od 01.04 do 06.07) dwoniłam w kwietniu i termin miałam na Boże Ciało... z tym,że w czerwcu dalej była maszyna zepsuta..gdy zadzwoniłam pod koniec czerwca powiedziano mi,że dalej nie działa więc zapytałam,czy mogę zamienić na coś innego basen itp "miła" Pani odp ,że musze rozmawiać z szefem,który w tym czasie był na wakacjach a groupon przedłużają do września..czas zleciał nikt nie dał znać czy maszyna działa czy nie,więc dzisiaj postanowiłam pójśc do tej firmy i ta sama "Miła" Pani powiedziała,że groupon przepadł i kasa przepadła,więc grzecznie zapytałam od kiedy maszyna działa a Pani odp,że od lipca..i to moja wina,że sie nie zapisałam.Nie wierzę,że ponad 150 osób w ciagu 2 miesiecy zrealizowało groupon maszyna jest jedna zabieg trwa 30 min (ja miałam wykupione 24 zabiegi) Co mam zrobić?

Gość kwiatekkn1_gmail_com
Witam, Wszystkich oszukanych przez Panią Ilonę Kuleszę oraz Agnieszkę Jabłońską proszę o maila na adres kwiatekkn1@gmail.com w następnym tygodniu wybieram się na policję złożyć zawiadomienie o popełnionym przez nich przestępstwie im nas będzie więcej tym lepiej. pozdrawiam i dozobaczenia !

Gość gość
ja rowniez zostalam oszukana mam troche informacji na temat tych oszustek w razie co prosze o kontakt gosiaczek1234@vp.pl

Gość gość
Witam wszystkich, opisywałem swój problem kilka postów wyżej (03.08.13 ). Sprawę 2 tygodnie temu zgłosiłem na policję, zgłoszenie zostało przyjęte i czekałem na swoją kolej, ale w międzyczasie (szok) otrzymałem zwrot pieniędzy. Posiadam numer kom. p. Ilony, co jakiś czas do niej dzwoniłem (od czerwca), ale zawsze podawała jakąś wymówkę, a przeważnie nie odbierała lub telefon był wyłączony. W zeszłym tygodniu odebrała i powiedziała, żeby podać numer konta. Zakładałem, że to znowu tylko gadanie, ale po kilku godzinach pieniądze rzeczywiście były na koncie... Jestem ciekaw, czy mam po prostu szczęście, że otrzymałem zwrot, czy w końcu zaczęli wszystkim oddawać pieniądze... Mi była winna 139zł za sweter. W sumie trwało to wszystko 6 miesięcy i zdecydowanie odradzam jakiekolwiek zakupy w firmie VestiHouse Ltd. (czasem podawali nazwę Victoria House). michal128@gmail.com

Gość gość
nowy adres pani kuleszy zabki ul tetmajera 4 8

Gość ptysiowa84
Witam Ja tez czuje sie oszukana przez nich Zpłaciłam za towar ponad dwa tygodnie temu,wysyka w cenie produtu dostrczina po 5! dniach roboczych Minęło 10 i cisza napisałam wiec do Groupona i nic npisała do firmy z której był produkt nie maja informacji od Groupona. No śmiech na sali,chociaz jak ja zajarzałam na strone firmy z której bedzie moj produkt i doznałam szoku produt który zmowiłam był ponad 20 zł tańszy niz z Grouponem:) Wiec nawet wysyłka by tele nie kosztwała poza tym czas oczekiwania DWA dni:P Narazie czekam Ale ma dość