Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czuję się szczęśliwa :)

Polecane posty

Gość to jestes rudzielcem???
jeszcze napisz ze masz piegi :classic_cool: najgorszy wyglad jaki moze byc malo kto sie takimi interesuje :D

Dobrym humorem trudno się podzielić, można się podzielić informacją o tym, że taki właśnie ma się aktualnie. Czy to sprzyja innym? Pewnie jest im obojętne. Jeśli to coś wnosi do Twojego życia, że oznajmisz wszystkim, to jestem za.

czuję się szczęśliwa :) nie jesteś szczęśliwa...ani się nie czujesz szczęśliwa... nie masz faceta (co jest dla kobiet priorytetem) , żaden facet którego byś chciała Cię nie chce , a na dodatek nawet nie umiesz nawet farbować kłaków, mimo że chcesz się zmienić , gdyż dzięki podpowiedziom dowiedziałaś się ,że bycie szarą myszką nie robi na facetach wrażenia...:P nie warto oszukiwać siebie - daje to tylko minimalną chwilę radości i żadnego poczucia szczęścia...;) http://www.youtube.com/watch?v=pOKMGV8URo0

ja mam inne priorytety :) kłaki wyszły fajnie, rozjaśniły się o jeden ton, opromieniając mą buźkę :) skąd przypuszczenei że jestem szarą myszka? :) naprawdę czuję się szczęsliwa :)

co za smety mi tu puszczasz Ma być wesoło Ty za to puszczasz czystą depresję , to ma być wesołe ?:P to tandetna tanizna...💤:D

Ja mam dzisiaj kiepski nastrój, niech nikomu się nie udzieli bez obaw...mnie dziś żadne nastrój nie interere - zwłaszcza mój...:P

ja mam nowe kozaki i właśnie sobie nimi tupię po domu przed kompem w kozakach? krzywe nogi czy tania podróba skórzanych butów?

"Ty za to puszczasz czystą depresję , to ma być wesołe ? to tandetna tanizna..." Tak pogrążyłeś się w tych swoich smętach, że nic cie nei rusza :P "Krwawa, trafiłaś w mój muzyczny gust, dzięki" każdy Ciechowskeigo zna i lubi, trafić w gust żadna sztuka, ale fajnie czasem wrócić do dawnych kawałków :)

Tak pogrążyłeś się w tych swoich smętach, że nic cie nei rusza w przeciwieństwie do udających wesołych i szczęśliwych - jestem optymistą i żaden poważniejszy klimat nie psuje mi humoru...:) p.s. włącz lepiej RMF , Eska lub Zetkę...;)

"każdy Ciechowskeigo zna i lubi, trafić w gust żadna sztuka, ale fajnie czasem wrócić do dawnych kawałków" Lopez też mi czasem nawet ujdzie a nie jest jakoś w moim guście ;) Puść sobie Grzeszczak może;) refforma, lepiej Ci? :P

dera, a coś nie wyszło z eŚeŚ?:D To się cieszę reforma, teraz nic tylko założyć specjalne reformy i do klubu biec:P W końcu piątkowy wieczór