Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czuję się szczęśliwa :)

Polecane posty

Jak robię tapczan to zawsze włączam zetkę :) pierzynka szybuje w powietrzu, prześcieradło samo się ścieli a ja radosnie fikam fikołki ścieląc ogromne łoże ;)

revolver czemu jesteś taki uszczypliwy? jaaa? no co Ty...przecież widzisz , ze staram się być miły...:O

'po domu przed kompem w kozakach? krzywe nogi czy tania podróba skórzanych butów?' Kciałbyś, żeby było po Twojemu:). Ani to, ani to. Tupię sobie kozakiem, bo tak mi się kce. I co mi zrobisz?;)

Rev, właśnie ostatnio znalazłam Nowe Sytuacje, pierwsze wydanie, starsze ode mnie o 10 lat :P Ciekawe jak z dźwiękiem, ale adapteru na razie nie ma Śmierć w bikini chyba najbardziej lubię

Kciałbyś, żeby było po Twojemu . Ani to, ani to. Tupię sobie kozakiem, bo tak mi się kce. I co mi zrobisz? powinnaś mieć w domu ładnie ogolone nogi ,zadbane stopy i pomalowane pazury , a nie spocone i gotujące się w kozakach ...:P :O

Rev, właśnie ostatnio znalazłam Nowe Sytuacje, pierwsze wydanie, starsze ode mnie o 10 lat Ciekawe jak z dźwiękiem, ale adapteru na razie nie ma tez nie mam winyli już od lat... masz już dowód osobisty? :classic_cool:

Dowód? Nieeeee, no co Ty. Miałabym taka stara być;) A Ty dziadku masz? Czy przed wyborami zabrali bo źle głosować chciałeś?:)

mam adapter w domu , bierz płytę, wino, paluszki i zrobimy imprezę Krwawa Wilczyca - weź w razie czego całą skrzynkę - powinno wam starczyć :classic_cool:

Zaczęłam jeść, ale mnie zmuliło:P Swój kawałek spokojnie mogę oddać. Krówka niektórzy na nie mówią, karmel, masa śmietankowa...za słodkie jednak ;) Fiku, a na wino?:D