AnnMarie 0 Napisano Listopad 4, 2011 Biorę już 2 rok Narayę. Wydaję mi się, że są za słabe? nie wiem? Może poprosić o zmianę na inne? Jak to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 4, 2011 mogą być za słabe o tyle, że nie trzymają cyklu i w trakcie brania są krwawienia, ale przed ciążą nada zabezpieczają przez pierwsze 3 opakowania brania tabsów organizm sie przyzwyczaja wiec nie mozna jeszcze powiedzieć czy są dla Ciebie za słabe czy nie, bo plamienia przy pierwszych 3 opakowaniach są normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 4, 2011 sory, 2 rok, a ja jakoś szybko przeczytałam że 2 opakowanie jeśli nie masz plamień/krwawień w trakcie opakowania to nie są za słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnMarie 0 Napisano Listopad 4, 2011 Ktore refundowane dwuskładnikowe tabletki powodują najczęsciej tycie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 4, 2011 o rany, nie ma czegoś takiego, że jakieś konkretne tabletki na pewno powodują tycie, każde mogą to spowodować, dlatego tabletki sie dobiera na podstawie badań hormonalnych, jak są dobrze dobrane do Twojego organizmu to nie utyjesz i tyle, poza tym od tabsów sie nie tyle tylko sie woda w organizmie zatrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach