Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werka84

Trenować SILNĄ WOLĘ!!! W końcu może mój własny topik!! MÓJ SEKRET...CHUDNAĆ...

Polecane posty

To zmarnowałam dwa dni. Trudno twardym trza być jutro od nowa. Wytrzymam wytrzymam wytrzymam

Kurcze na nic nie mam czasu jest u mnie 2 letnia siostrzenica i jest poprostu szał i tak do środy chyba to gorsze jak ta dieta ha ha

Dzień dobry dzień dobry Kobitki :-). Dziś u nie jakoś dziwnie dobry nastrój,rano już była szklanka wody z sokiem z połowy cytryny i szklanka zielonej herbatki no zaraz kawiurke sobie strzele bo mam ochotę. Wogóle to chyba przez to że dziś weszłam z dworu do domu i papierosami nie śmierdzi ach....

Dziewczyny polecam książkę ,,W stronę samopoznania" naprawdę warto przeczytać. A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupda.

Kurcze obżarłam się dzisiaj:( Jestem strasznie zła na siebie:(:(😠 jutro zaczynam dietę z kasza jaglaną. Werka może się dołączysz? Ja sobie z chomika ściągnęłam tą książkę, jak wydrukuję, to będę czytać, bo tak przy kompie mi się szybko oczy męczą.

Jak dobrze wstać skoro świt,jutrzenki blask ja i ...... Hehe kurcze ostatnio wstaje ze zbyt dobrym nastrojem. Co jest grane?. PCO Ty się nie przejmuj stosuj dietę dalej ja też miała być głodówka a soku wielowarzywnego się opiłam. Co do diety z kasza to namówić się nie dam,nienawidzę kasz jakichkolwiek więc już wolę z głodu paść hehe. No ale możesz napisać co i jak to może tu komuś innemu się spodoba albo komuś ze znajomych co lubią kaszę podesle

No a u mnie dziś chyba będzie ważenie niedziela to stały zwyczaj miało być po gł.ale będzie z ciekawości dziś tylko czy mam w domu czegoś kg żeby znów wagę ustawić,przesrane są elektroniczne wolałam stara tradycyjną ale ta fajna też jest bo ustawić można wiek płeć i pokazuje ile jeszcze musisz schudnąć ileść masy mięśniowej i tłuszczu tylko że w domu chyba coś krzywo mam bo musi stać w jedynym miejscu i sprawdzam zawsze stawiając kg cukru lub mąki . No to idę się zestresować za ten dobry humor hehe.

No i już u mnie na wadze hehe 89,98kg ze śmiechu można pasc dwa deko kurcze ale jest z przodu osiem grunt to wytrwać coraz większa mobilizacja u mnie wam powiem ale chyba do świat to rady nie dam żeby było 85 dak jak se już zalozylam cel ze do swiat 5kg mnie to 87 zeby bylo by super i cel osiagniety a ja chciałam do sylwestra 85 kurcze blade ale jak? Jak?

Idę se strzele kawiurke z ranka póki jeszcze wszyscy śpią. Ja to już świętami żyje wczoraj były zakupy i kupiłam już super świecznik świąteczny i trzy poduchy bezowo czerwone ze złotymi elementami i obrus jak małe dziecko dosłownie ale co zrobić u mnie nastrój musi być jak święta to święta tylko dobrze że ryby będą bo wszyscy będą jeść a ja co? Udam że jem bo przecież nie będę z siebie debila robić i powiem że głoduje w święta

Dobry wieczór. Niedziela powoli mija a ja głodówkę od jutra od nowa zaczynam bo dziś byli goście i żem se co prawda z piersi ale kotleta zezarla,takie swinisko ze mnie a co by było lepiej to był ziemniak i surówka no to tak właśnie ze mną jest,od jutra od nowa i do niedzieli wytrzymam muszę nie mam wyjścia co prawda mi nie przybędzie kg ale głodówka to głodówka i koniec. No to od jutra głodówka znów tylko woda i herbaty zielona i ziołowe .

Wkońcu smalcu nie jadłam tylko normalny obiad ale to może i dobry pomysł żeby w niedzielę robić sobie taki dzień normalny z obiadem. No Narazie to muszę tydzień odrobić z głodówka. Ale będzie mi pasował bo nikogo nie będzie oprócz małej to nie będzie gotowania ogólnego no i pracy będzie to nie będę myśleć o jedzeniu haha. No nie ważne 05.12-10.12.2011 glodowka

Oj wyrzuty sumienia mam ,męczą mnie teraz kurcze ale chyba nie zdąży się to strawić bo już wzięłam trzy tabletki senefolu i dużo wody to już czuje że będzie działać hehe. No spadam gary myć i kąpiel poleże se trochę w wannie to odpoczne bo i galeria i zakupy i goście szybki dzień i mija powoli.

Kobitki zaintrygowal mnie topik LadyDinamites o diecie 14 dniowej Nowojorskiej temat nowy joy,dieta nowojorska dieta gwiaz czternasto dniowa. Chyba po głodowce zastosuje ta dietę zamiast pięciu posiłków pięć koktajli białkowych.

A może ktoś stosował ta dietę tu z odwiedzajacych? Ciekawe ,napisane że można dwa kg na tydzień bez głodu i sporo osób wypowiadało się że prawda,że działa.

Kurcze chyba jednak się skuszę hehe skończę głodówkę która tak nieustannie próbuje skończyć i zacznę jednak spróbuje. Ktoś chętny? Na dwa tygodnie pysznych koktajli ?

Dzień dobry. Przeokropnie paskudna pogoda,pochmurno deszcz pada ech. No dziś znów przez wczorajszy cyrk głodówka muszę wytrzymać do soboty.....w sobotę może zacznę ta dietę z koktajlami zobaczymy jak to będzie na mnie działać. Plan na dziś to zielona herbata herbaty ziołowe kawa bez cukru i mleka oczywiście bez niej ani rusz dużo dużo wody z cytryna sok z dwóch grejfrucikow i godzinka tylko ćwiczeń bo raczej sił mieć na więcej nie będę. Miłego dzionka.

Co sadzicie żeby odkupić za 150zl od koleżanki pas do elektrostymulacji? Taki oryginalny ale używany. Są dwa pasy na uda i duży szerokości 30cm na brzuch i komplet chce za 150 sprzedać czy warto,znacie się? Ja mam takie coś podobne ale to nie działa raczej tak jak tamten który używała w saloniku do masażu

Kurcze tylko to jest podłączone pod taka ładowarke która trzeba pod prąd i trochę się boję.

No a ja dziś spa maski do ciała maseczki i peel na twarz trzeba się na jutro na bóstwo zrobić bo mikołajki i z facetem gdzieś wychodzimy tylko co za niespodzianka nie lubię niespodzianek

Gość WRKA NIE KUPUJ
KOLEŻANKA CHCE SIE GÓWNA POZBYĆ, TO JEST PIC NA WODĘ!

Dobry wieczór. Dzień głodówki minął jeszcze pięć jak Narazie czuje się bardzo dobrze nic mi nie dolega poza jazda w brzuchu która da się przyćmić dużą ilością wody,no i już senna jestem co mi się rzadko zdaża o tej porze przeważnie chodziłam spać koło pierwszej a teraz już oczy mi się kleją może to przez pogodę też.

Umówilam się z nią że najpierw muszę wypróbować wezmę na tydzień i sprawdze a ona się zgodziła to może najpierw sprawdze czy to w ogóle coś na mnie działa bo ja mam podobny pas z tv kiedyś kupiłam i Gowno z niego było,jak będzie lipa to poprostu oddam i podziękuje nie przelewa się nie wydam kasy na marne masz rację.

Gość ocho tylko werka sie odchudza
a reszta pewnie ma w zwyczaju czytanie i wpierdalanie:D:D Werka trzymam kciuki:)

Ja też jestem i jak na razie się trzymam i nie wpier...lam , nieładnie tak pisać o innych. Niektórym osobom wydaje się że schudnąć 30 kg to jest łatwo, bo poprostu trzeba mniej jeść. Nieprawda, to jest ciężka praca nie na tydzień ale co najmniej pół roku i wiem że nie jest łatwo. Mi zostało jeszcze do zrzucenia jakieś 5-6kg i staram się to zrobić powoli żeby jo-jo nie wróciło a wyobraźcie sobie czekać na efekt pół roku, gdzie ciągle są pokusy.

I jak Werka, wzięłaś ten pas? Przeszłaś już na jakąś konkretną dietkę czy jesteś jeszcze na głodówce ? Jak twoja waga?