werka84 0 Napisano Listopad 29, 2012 Malinka normalna jest powoli się zchodzi nie mam żadnego flaka tylko trochę rozstepow brzuch jest no wiadomo miękki i nie mały ale skóra mi się podoba jest jedrna i mam nadzieję że jak schudne to zniknie a rozstepy no cóż na to rady nie ma mam tylko krem z apteki na wybielanie i zmniejszenie ich i fakt nie są czerwone tylko białe linie ale na szczęście tylko na brzuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 29, 2012 Malinka poza tym do 30 stki skóra potrafi zrobić cuda gęstość skóry jest ok itp a do tego jak robisz masaze to w większości potem śladu po brzuszku nie ma:)chyba że z bardzooo duuuzej wagi raptownie bez ćwiczeń się chudnie no to wtedy lipa flak murowany z wiekiem nasza skóra się zmienia więc potem jest trochę trudniej już więc bierz się bierz :)do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 29, 2012 Werka ja bym sie na twoim miejscu nie odchudzała bo musisz jeść dobre rzeczy bo wtedy mleko z cycka jest lepsze chyba że nie karmisz piersią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 29, 2012 A ile czasu robiłaś te masaże i czym je robiłaś reka czy jakieś urządzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 29, 2012 Malinka ja z rossmana mam takiego jeża z rączką do masażu i z vichy taki wibrujacy z kulami nie duży ale to długo je mam a teraz kupiłam rękawice taka że i przy kąpieli całe ciało szoruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 29, 2012 Malinka pisałam wcześniej że nie mogę karmić piersią lekarz zakazał na czas leków i 3 m-ce po nich więc:(smutno mi z tego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 29, 2012 A ćwiczenia normalne mogę zacząć za 4 tyg dopiero lekkie mogę powoli akurat nawet trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 29, 2012 A ćwiczenia normalne mogę zacząć za 4 tyg dopiero lekkie mogę powoli akurat nawet trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 29, 2012 No a dobrych rzeczy to żem się już najadla przez prawie rok heheheh:pciast ciasteczek i cudów niewidow heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 29, 2012 ojojoj jaka cisza,wszyscy spia akurat ja to mam szczescie niestety czas tylko poznymi wieczorkami :-( zagladnac,ale trudno musze jakos to przezyc hehe tarantula gdzies dzis znikla siegnelam dna sie nie odzywa a miala podac wczoraj wage b@tonik tez znikl oj szkoda szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 30, 2012 Witajcie Jestem i tradycyjnie zapraszam na kawkę:) Dzisiaj Andrzejki a jutro przewidujemy małą imprezkę... Ja mam zrobić zupkę z zupek chińskich zapewnie jakieś ciasto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 30, 2012 dzien dobry kobietki dzis mam sporo robotki bo jutro goscie, andzejkowa zabawe musze hehe przygotowac i w domku ogarnac. Wiec pewnie mnie do niedzieli nie bedzie. tarantula ja tez popijam heh poki moge ja spokojnie wypic a dzis facet w domku to raj mam bo szef Andzej i dal wolne chlopakom hehe dobrze dobrze na moja korzysc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 30, 2012 ja kiedys uzalezniona bylam od zupek chinskich vifona hehe tej ostrej curry wprost uwielbialam ja z odrobina koncentratu i jogurtu naturalnego ale moj mnie besztal za te zupki i przestalam ale nadal lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 30, 2012 Kobietki tak się załamałam jak moja mama zadzwoniła i powiedziała że mój wujek umiera nie mogę się z tym pogodzić w niedziele był zdrowym człowiekiem a teraz jest już w stanie agonii rak go zjadł w parę dni. Całą noc nie mogłam spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 30, 2012 Właśnie skończyłam hulać i wcinam jabłko. Wczoraj dzieci napisały list do mikołaja...idę zrobić napad na bank:) Za moich czasów(teraz jak staruszka)jak dostałam grę planszową rodzinną to było coś a teraz można zwariować... Mały jak zobaczy jakąś reklamę z zabawkami,itp.to mnie woła i krzyczy,:"Mama plośe to ,albo to..."-Werka zobacz co Cię czeka(hahaha..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 30, 2012 Malinka współczuję:(Moją kuzynkę lekarza tez to gówno zżarło-zostawiła 4-letniego syna...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 30, 2012 Wiecie co dziewczyny ja myślę,że w naszym życiu tak jak jest to musi być,tzn.jak poroniłam to strasznie cierpiałam(mąż również).Nie dochodziło do mnie co mówiła lekarka,że płód miał"wadę'... Ale teraz patrząc na to trochę po czasie i myśląc,że dziecko mogłoby się męczyć jak by się urodziło chorę to tak widocznie musiało być... Myślę,że smutne,ale prawdziwe...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 30, 2012 Werka zżera mnie ciekawość-teraz jak na przesłuchaniu: 1.czy mieszkasz w domku,czy bloku? 2.co robisz na imprezkę,tzn.jedzonko? 3.jak tam Twój skarbek-dał Ci popalić w nocy?:) Czekam na odpowiedź,oczywiście pisemną w 3-ch egzemplarzach i zdjęcie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 30, 2012 Tarantula powiedz ile to czasu musi być żebym przestała Cierpieć jak lekarz powiedział jesteś w ciąży 6 testów pokazywały blade kreski radość a po tygodniu nie wiadomo co z ciążą. I też bym chciała zapomieć o nim ale to boli jak parze na niego w sklepie ile ja mam milości do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 30, 2012 Chce mi się śmiać jak czytam twój nick bo na nazwisko ma tarantowicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 30, 2012 Malinka nie wiem co mam Ci odpisać:(,ale może(wiem,że to nie jest takie łatwe)to nie jest Twoja 2-ga połówka(oczywiście chodzi mi o mężczyznę).Zdaję sobie sprawę,że go B.kochasz i tęsknisz... Ale nic nie poradzisz,ze życie jest po....bane(sorry za przekleństwo)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 30, 2012 Malinka doczytałam zTwoich wcześniejszych wpisów,że Twój "były chłopak" ma problemy skórne.Jeżeli nie byłby to dla Ciebie drazniacy temat mogłabyś coś więcej napisać-nie chcę byc wścibska:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 30, 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81uszczyca http://www.dermatologia.warszawa.pl/ To jego choroba i szuka księżniczki on... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 30, 2012 Żeby nie chorował i był przystojny 4oiles kg przy facecie co ma 2m wysokości a on chce dużo od życia. Tego nie moge pojąć zawsze byłam przy nim jak byl w szpitalu z pracy koledzy nawet go nie odwiedzili nie zadzwonili a ja byłam obiady mu zanosiłam po pracy zmeczona ale szłam do niego i zero wdzięczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 30, 2012 czesc kobietki,Malinka wspolczuje ale tak bywa w zyciu dopoki czlowiek nie wie o chorobie to zyje i nie zdaje sobie sprawy a jak juz sie dowie to dak sie zalamie ze choroba go zje w momencie,trzymaj sie kochana moj dziadek tez zmarl na raka a calkiem nie tak dawno ojciec mial zawal z wylewem takze ludzie odchodza i dzieci niestety tez mi udalo sie urodzic dopiero za 6 razem taki to juz swiat. Maja 20.11.2012-najkochańszy skarb na świecie:). Start 26.11.12-106kg BYĆ SEXI MAMĄ ;)... Maja 20.11.2012-najkochańszy skarb na świecie:). Start 26.11.12-106kg BYĆ SEXI MAMĄ ;)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 30, 2012 tarantula juz kochana po kolei pisze mieszkam w domku,a mala nie daje popalic myslalam ze bedzie gorzej jednak nie taki diabel straszny no a wstawac trzeba niestety i karmic to juz sila wyzsza hehe jedyna zmora jest to ze jak facet wstaje o 4 rano do pracy to i ona wstaje a ja razem z nia jak mus to mus a co tam niech se matka wakacji nie robi bo przeciez ja jestem najwazniejsza hehehe. do jedzonka to zesmy sie na 4 kobietki podzielily ja bede robic to znaczy juz przyprawiona karkoweczke z morela i sliwka w foli do spizarki wynioslam zeby przeszla ladnie przez noc, dewolaje,jajka faszerowane pieczarkami z cebulka i sernik z brzoskwinia ale chyba bede robic jeszcze salatke mam przepis do sprawdzenia bo u mamy byla super taka z pora,sera zoltego(trzeba zetrzec) jajek,kukurydzy rodzynek,czerwonej cebulko,ananasa,makaron lubella takie malutkie koleczka hehe fajnie wygladaja, i dwie duze brzoskwinie,sol pieprz chilli majonez wiecej nie robie , nie mam czasu na glupoty i mam nadzieje ze mala bedzie spala hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 30, 2012 tarantula nie mam maila zeby Ci wyslac, podaj to w niedziele wysle a teraz znikam kochane. milego weekendu buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 30, 2012 Werka mój mail pilotsklep1@wp.pl-dzięki za szczegółowe zeznanie haha...-baw się dobrze:) Kochana Malinko to co teraz Ci napiszę wyda Ci się jakieś dziwne,ale ja mam również tą pier....ną łuszczyce:(To jakieś zrządzenie losu... Powiem tak,lekarka powiedziała mi ,ze mam się z nią zaprzyjaźnić...dobre nie...bo nie ma na to lekarstwa,które by je wyleczyło:( To cholerstwo najbardziej zatrówa mi życie jesienią i wiosną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 30, 2012 Musze Was dzisiaj opuściś,ale jutro się melduję.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 30, 2012 Tarantula on ma 3 choroby tego paskudztwa. Oj od jutra nie dam mu sie pokaze mu ze bede super laska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach