Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy już mogę ?

Kiedy mogę nosić niemowlaka do przodu ?

Polecane posty

Gość czy już mogę ?

witajcie moja córka 30-tego skończyła 3 miesiące i do tej pory noszę ją tak jak do odbicia albo tak że dotyka buzią o moje piersi albo dekolt. I teraz zastanawiam się kiedy mogę zacząć ją nosić tak że będzie siedziała mi na ręce tyłem do mnie rozumiecie jak ? :) proszę o odp.

Gość czy już mogę ?
nie karmię cycem :) a nosić to tak jak by siedziałą w fotelu przepraszam że nie umiem tego lepiej wytłumaczyć ale mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi :)

Gość czy już mogę ?
up

Gość wtedy kiedy dziecko
będzie trzymało swoja główkę w miarę pewnie, bo trzymając do przodu nie będziesz jej podpierać.

Gość czy już mogę ?
główkę trzyma już bardzo dobrze bo już jej nie chwieje się na boki tylko czasami jak chce się jej spać :) więc mogę już próbować ?

Gość czy już mogę ?
eeej proszę o odp.

Gość gyufchc
na jaka odpowiedz liczysz tępaku? Na coś w stylu: " kiedy dziecko będzie mialo 3 miesiące 2 tygodnie 5 dni i 16 godzin"???? nie sadze by ktos na kafe znal twoje dziecko i wiedzial na jakim etapie jest w tej chwili jesli ty sama tego nie wiesz niedorozwoju

Gość Ludzie na łeb upadli
chciałam napisac to samo ale ktoś mnie wyreczył. DZIEKUJE :P

Gość Idę sobie zbadać szyjke macicy
ty nie masz innyc problemów ?

Wiesz teoretycznie możesz jeśli dziecko trzyma juz stabilnie główke Noś go troszkę niżej żeby główka mimo wszystko miała oparcie:)Ja w 3 miesiacu juz tak nosiłam I było ok:) PS: nie przejmuj się komentarzami - pełno tu pustaków - kwestia przyzwyczajenia:)

Wiesz teoretycznie możesz jeśli dziecko trzyma juz stabilnie główke Noś go troszkę niżej żeby główka mimo wszystko miała oparcie:)Ja w 3 miesiacu juz tak nosiłam I było ok:) PS: nie przejmuj się komentarzami - pełno tu pustaków - kwestia przyzwyczajenia:)