Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooLOLITKAooo

POLKI FATALNIE SIĘ UBIERAJĄ...SZARO-BURO-NIEMODNIE I PONURO;(

Polecane posty

Gość pitaczikitaohh
dokładnie

Gość 867gfdfhggh
mnie się te ordynarne wysokie koturny czy szpilki w ogole nie podobają, buty powinny miec max 8 cm ale wyższe to juz dla mnie patologia. a te idiotki na tych blogach modowych to zakldają te ordynusy, ktore do niczego nie pasują, lepiej by wyglądaly szpilki 7, 8 cm a nie jakies 12 cm buty ortopedyczne ktore po prostu są wstretne. pomijam juz fakt ze chodzenie w takich to musi byc katorga... mialam raz takie, moze nie byly zbyt wysokie, ale tez obcas i lekka koturna, isc sie w tym nie dalo.

Gość ghrrrhhrr
prowo jak cholera że jeszcze ktoś w to wierzy? :D tak się składa, że w polsce właśnie większość kobiet nosi sukienki, spódnice itd a nie nudne dżinsy

Gość jak mozna wzbudzic zazdrosc
jasne ,ze prowo . W Niemcxzech sa koszmarne ciuchy i koszmarny styl .

Gość dvdev
tepa kurfo kazdy chodzi w tym w czym chce i w czym mu wygodnie chuj ci do tegow czym chodzimy. ubieraj sie jak ty chcesz tylko daje ci hwarancje z e niejedna wyzwie cie od bezguscia:)

Gość ZEŚWIROWANA JA
A ja mam w d***e co inni o mnie myślą- ja lubię kolorowe rurki, chustki pasujące do stroju do tego równie pasujące kolczyki i bluzkę z nadrukiem- niech ludzie zajmą się swoim życiem, a nie oceniali innych.

Gość gość
nie trudno sie dobrze ubrac jak sie ma kasy , nakupisz sobie ubran ,masz co z czy polaczyc, a jak masz 3 ciuchy to nic do siebie nie pasuje,jak sie ma ciuchy to mozna nauczyc sie dopasowywac je do siebie,