Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooLOLITKAooo

POLKI FATALNIE SIĘ UBIERAJĄ...SZARO-BURO-NIEMODNIE I PONURO;(

Polecane posty

Gość oooLOLITKAooo

DZIEWCZYNY! przedział wiekowy 18-25...mieszkam w niemczech, niestety wyjechałam z rodzcami jak miałam 13 lat... wiele sie słyszy o tym , że niemki są brzydkie, itd...to prawda... ale jednak w niemczech jest więcej ładnych kobiet niż w PL- mieszkające w niemczech polki, włoszki, czeszki, ktore maja po 20 lat są duuużo łądniejsze i bardziej zadbane niz rówieśniczki w PL... dziś spotkałam sie z koleżankami z gimnazjum do ktorego tutaj chodzilam...na 7 dziewczyn ani jedna nie byla w spodniczce... rurki, skorzana kurteczka, i baleriny... a jestescie takie ladne...dlaczego nie szalejecie z moda?

Gość zakochanawkierowcy
bo nie mA na to kasy

Gość coś w tym stylu Ci pasuje?
to mnie nie widziałaś :classic_cool:

Gość daj troche ojro
to sie wystroimy

Gość oooLOLITKAooo
nie ma kasy? a na kolejne nudne jeansy sie znajdzie?:( może zamisat tych spodni kupić coś odjechanego bardziej?:) albo do klubu jak w polsce pójdziesz... laski założą bluzke na ramiączkach i myślą, że to coś szykownego ( na dole oczywiscie jeansy) ... w niemczech wszytkie laski w sukienkach, jakiś makijażach, modnych fryzurach... i nie twierdze, ze w niemczech sa lepsze kobiety...czesta sa grube, maja brzydka skore...ale nadrabiaja ciuchami, makijazem, wlosami a u nas? tyle pieknosci, ktore kryja sie w szaro-burych ciuchach

Gość zakochanawkierowcy
ja jeansy kupuje 2 razy w roku :O jak bede zarabiała to sie obkupię a teraz to sobie moge kuoic leginsy za 2 dychy z bazarku:O

Przecież teraz modne są takie byle jakie ciuchy, bo co druga chodzi w takich brzydactwach. Ale nie można powiedzieć że są źle ubrane.

Gość bo mamy w głowie co innego
niż ciuchy :) Wiecie co mnie wkurzyło dziś w sklepie? Była późna przecena na odzież letnią, więc postanowiłam kupić tanio krótkie spodenki: w dziele męskim duży wybór, uniwersalne kolory, wygodne, praktyczne. W damskim: opinające tyłek, w kwiatki-sratki lub różowe/jasnoniebieskie. Jak to jest, że odzież męska może być jednocześnie ładna i praktyczna a damska nie?

oooLOLITKAooo - może nie każdemu się podobają te odjechane kreacje? Ja jestem z zasady niemodna i dobrze mi z tym. Przynajmniej nie wyglądam jak setki innych dziewczyn.

a ja jestem chora na punkcie spodni i mam gdzies co inni o tym mysla, kiecek mam pare ale nie chodze w nich czesto

Gość 4356789765e4we5678
Dokładnie - nie ma kasy. Jak kupisz jeansy czy czarne baletki, to możesz je nosić na 100000 okazji, ewentualnie dokładać dodatki. A jak kupisz coś kolorowego czy pstrokatego, to niestety trzeba mieć już całą szafę takich rzeczy, ciężko nosić codziennie pomarańczową spódniczkę. POLACY NIE MAJĄ PIENIĘDZY.

Gość oooLOLITKAooo
sorry, Rhovannion ale widziałam Twoje zdjęcia;) akurat wszytscy dobrze wiemy, że Ty nie ubierzesz zwykłych jeansów, balerinek i podkoszulki z myszką miki:) ...masz swój styl, któy podkreśla swoją osobowość i nie boisz się być inną... w niemczech jest więcej takich lasek jak TY, tz. nie że tak samo sie ubierają, ale nie boją się np. koloru, faktury, wyrażania siebie poprzez strój:) oczywiście ty masz taki gotycki styl, nie każdemu to sie podoba, nie każdemu pasuje, ale jest stylowo , inaczej, fajnie! masz odwage i eksperymentujesz z ciuchem .

O taaaak w Niemczech szykownie się ubierają , wzorce czerpią z rodzimych nocnych programów rozrywkowych , przedstawicielką tego stylu w Polsce jest skądinąd szanowana wokalistka Beata Kozidrak , to są dopiero odjechane ciuchy !

Gość mentaI cut
bo Polki gustują w modzie typu unisex :classic_cool:

Gość rrraaagtt
studiuje i nie mam kasy na ubrania! moi rodzice zarabiaja niewiele a ja nie chce ciagnac od nich kasy na ciuchy. wystarczy ze daja mi na dojazdy na uczelnie. jak kupie sobie raz na 2 miesiace jakis ciuch to jest swieto.

oooLOLITKAooo = zaskoczę Cię. Na co dzień chodzę w czarnych rurkach i balerinach, jeśli jest gorąco. Bluzki z myszką Miko nie założę, ale czarną dopasowaną koszulkę już tak. I mimo wszystko wyróżniam się na tle innych, bo jestem ubrana totalnie niemodnie.

Gość mentaI cut
raz na jakiś czas kupujecie GACIE typu dżinsy, bo lubicie modę unisex :classic_cool:

Gość niemki to najbrzydziej
ubrany naród w Europie! Bywam tam, to widze i wiem. Polki górują nad niemkami uroda i modą

Gość oooLOLITKAooo
a np. makijaż? albo fryzura? albo fajne kolorowe pazurki? ja mam wrażenie, że dziewczyną sie po prostu nie chce...

Gość oooLOLITKAooo
tez chodze w jeansach i balerinach... ale do tego dobiore fajna torebke, jakas chuste we wzorek, itd

Jak juz ktoś wyżej napisał, polskie kobiety nie mają pieniędzy by się stroić. Mnóstwo dziewczyn widzę w tanich, bazarkowych dżinsach i pstrokatych bluzkach od Chińczyków.

oooLOLITKAooo - noo, ja bez makijażu nie wychodzę z domu. I włosy zawsze mam jakoś tam ułożone - czy to jakiś kok czy fale. Paznokcie maluje bardzo rzadko, bo nie mam czasu.

no wlasnie! Polacy nie maja kasy! jak kupie proste jeansy to moge je nosic do pracy, do szkoly, na zakupy i impreze rowniez.. jak kupie jakies pstro albo blyszczace to wiadomo ze do pracy w nich nie pojde :/ wiec normalne ze jak mam stowke na spodnie to kupie takie zwykle.. teraz musze kupic kozaki jakies tanie tez za ok 100 i mam problem na czym by tu oszczedzic zeby miec na buty... gdyby Polacy mieli tyle kasy co Niemcy to tez szaleliby z ciuchami...

Gość mentaI cut
to tak jakby facet ubrał się w spódnicę i powiedział: ale ja dobiorę do tego wojskowe buty, to będę męski! :classic_cool:

Gość mentaI cut
srutututu z tą kasą. przejdźcie się do galerii i zobaczcie ile tam dziewczyn kupuje obrzydliwe gacie za 100-150zł.

mentaI cut - szczerze? Zależy od spódnicy, ale jeśli coś w klimacie a'la kilt i wojskowe buty - dla mnie sam seks.

Gość mentaI cut
może jeszcze wymalowani jak Egipcjanie? :D

Gość nie waż się porównywać
polek z niemkami a co wy takie zahukane jesteście? byłyście kiedyś w Niemczech , ze się z tym zgadzacie? Niemki chodza fatalnie ubrane. Do tego są brzydkie. Trochę honoru i pewności siebie! Poli sa cudowne!