Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxHOTTxxx

PODOBA WAM SIĘ STYL TEJ LASECZKI? FIGURA, BUZIA-foto

Polecane posty

Gość xxxHOTTxxx

jak w temacie. co podoba wam sie najbardziej w tej laseczce, styl buzia, figura? co jest jej najmocniejszą stroną, co ma najłądniejsze? tylko bez złośliwych, zadzrosnych komentarzy... jaki jej zestaw ciucszkow podoba wam sie najbardziej? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7b8b856e800e063b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c6db64f3d653cf2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/321601113d44c67f.html

Gość adfasfsadfsaf
Niem tragedii, ale zbytnio mi się nie podoba.

Gość dawno tej paskudy tu
nie było - ale i tak ją poznaję.

wciecie w talii i biust to twoje mocne strony fryzura do wymiany, ciuszki nie sa fajne, ale rozumiem ze to wakacje itp...przykryj troche nozki

Gość kama rama25
ciuchy fajne, reszta nie

Gość JEST BARDZO ŁADNA OPALONA
SZCZUPŁA, MA SUPER WŁOSKI, KRĘCONE, ŁĄDNE NIEBIESKIE OCZKA. NA PEWNO MA POWODZENIE U FACETÓW... UBIERA SIE STYLOWO I NIE TAK JAK WIEKSZOSC DZIEWCZYN

Gość Balbina w kropki
wybacz,ale nic mi się w tobie nie podoba

Gość piździaffkka
po primo: to nie jest laseczka :classic_cool: secundo: nie jest hot tertio:jest not quatro: 🖐️

ZAWSZE TAK JEST, ŻE JAK JAKAŚ LASKA JEST LEPIEJ UBRANA, POKAZUJE TROSZKE CIAŁKA ALBO MA DROŻSZE CIUCHY TO BEDZIE KRYTYKOWANA

Gość piździaffkka
nie pisz sama ze sobą :O albo jeśli już musisz to wyłącz capsa i rob to tak by nikt sie nie zorientował 🖐️

CIEKAWE PO CZYM TY POZNASZ ZE TO SA CIUCHY BEZMARKOWE?

Gość nie wazne
Gość oooLOLITKAooo
ma ładne długie nogi gęste włosy i fajną figurke, ale ciuszki do mnie nie przemawiaja

Zaczyna mnie to irytować. Albo ktoś sobie robi jaja i wkleja jej foty,albo ta ze zdjęcia ma zaniżoną samoocene czy jaki grom.Po co ciągle prosisz o opinie? Odpowiedz.Ja rowniez bede szczera:)

Gość ale rzecz gustu
nie mój typ, za mała i za pulchna do swojego wzrostu i te włosy ją postarzają

zniszczona dziewczyna, totalnie przeorana solara i petami( ma z 20 pare lat a kupe zmarszczek od solarium i petow- jestes tu juz dlllugi czas i kiedys mialas fotke z peciorem). rzuc to albo bedziesz jeszcze ochydniejsza na buzi tj chodzi mi o cere. nie szkoda ci skory??? przeciez uroku to nie dodaje a daje raka i zmarszczki, wiec po co za to placic? wlosy ladne ale kolor nijaki... wez wroc do normalnego koloru skory i zmien kolor wlosow na rudy, bedzie super ale przestan palic pety, chodzic na solarium i SKUBAC BRWII!! aaa i niczego ci nie zazdroszcze, wybacz ale kase na solarium i pety mam a wole to przeznaczyc na pozyteczne rzeczy ktore nie szkodza mojej skorze...

Gość ushsijsi
Uwielbiam jak ktoś pisze sam ze sobą... Przecież to jasne, że autorką tematu jest laska na zdjęciach, a pochlebne komentarze też ona pisze, nieudolnie zmieniając nicki:O:O:O

Gość Kazimierz Wielki
Dziewczyno Ty jesteś jebnięta? idź może do psychologa czy co, ileż można wklejac swoje paskudne foty i prosić o ocenę??? Jestes brzydka, wsiowa, nogi grube, ubiór jak z wiejskiej remizy. Na głowie mokry mop.

Gość oooLOLITKAooo
lsd- gdzie widzisz u niej zmarszczki??? nie pytam złośliwie, ale wydaje mi sie, że dziewczyna ma z 20 lat, wiec jak moze byc stara i zniszczona?:) ... ja tam nie uważam, żeby była piękna, itd...ale niektózy z was przesadzają...bo gruba tez nie jest:)

Gość ho ho ho ho
nie podoba mi się, lekko przygrubawa do swojego wzrostu, włosy zbyt nieogarnięte-wole proste lub lekkie fale co do ciuchów- bez komentarza! jak byłam w podstawówce to miałam lepszy gust chyba jesteś z małej miejscowości

Gość hghtr6g
na 3 ladnie wyszlas :)

powieksz sobie pierwsze zdjecie to zobaczysz . ale sama sobie jest winna bo te zmarszczki sa wynikiem solarium i papierosow.

aaa ale musze sie zgodzic z tym ze nie jest gruba. jest akurat ale twarz ma pucolowata i przez to "cala" wydaje sie "wieksza" i pulchniejsza. nogi ma akurat zgrabne i sylwetke-do tego nie mam zastrzezen. ale ogolny "image" to porazka a w dodatku biedna skora i brwii...

Gość magdalenka99
a ja wam powiem jedno! u facetów TAKIE dziewczyny mają zajebiste branie. i nie żartuje. kawał cyca, talia, bioderko, długie włosy. ubranie może nie modne, ale faceci się nie znają, więc wystarczy, ze jest skąpo i króko. opalenizna też przyciąga. makijaż tak samo. jest zadbana i wypielęgnowana

Gość ho ho ho ho
jeśli tyle osob wypowiada się, ze jesteś przesolarzona, przygrubawa a do tego wieśniara to przemyśl sobie tą ocene i nie idealizuj siebie. popatrz w lustro-prawde ci powie

Gość BLEEEEEEEEEEEEEEEEE
buraczynka!!!!!!!!! weź dziewczyno sie za siebie! Brak kości policzkowych, okrągła buzia, małe usta. ładne masz chociaż zęby? Jak buldog hehe

dobra już mówię : najkorzystniej wygladasz na fotce nr 2 tej w bieli, fajny styl nie taki podróbkowy jak każdy na ostatniej fatalnie, zwłaszcza twarz pierwsza fota bez rewelacji czy podoba mi sie jej styl? nie.

Gość kazimierz wielki
a magdalenka99 to ta sama laska ze zdjęcia, co się zachwala.

tak sie zastanawiam...znam jedna osobe ktora w wieku 17lat zaczela smarzyc sie na solarium..dzis ma 27 i wyglada na 40!!!zmarszczka na zmarszczce i nie jest to jedynie moja opinia ale calej masy osob ktora ja widziala. nie wiem czemu ktos tak sie psuje? zamiast pielegnowac ta skore, nawilzac itp to daje jej takiego kopniaka promieniami UV ze ja nie wiem co z niej bedzie za pare lat... dziewczyno naprawde raka skory sie nie boisz? a jakim facetom to sie podoba? prymitywnym karkom i polmozgom, normalny facet na taka nie spojrzy. ale skoro jej tacy adoratorzy pasuja to znaczy ze ma poziom intelektualny zblizony do swych "romeo" :D