Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markafoni

prosze o opinie bardziej doswiadczonych

Polecane posty

Gość markafoni

Witam Pisalam juz jakis czas temu o wizycie u gina ktory podejrzewal ciaze, skonczylo sie na tym ze zlecil badania bo niby jednak nie jestem ale.... to bylo jakos 2 tyg od domniemanego zaplodnienia i wtedy usg nic nie wykazalo od tamtego czasu nadal boli mnie podbrzusze i doszly do tego mdlosci wprawdzie nie wymiotuje ale rano a zwlaszcza wieczorem jest mi niedobrze i to niezaleznie od tego czy cos zjem czy nie, w dodatku temp utrzymuje mi sie powyzej 36,9 zwykle 37,2 , czuje sie tez bardziej zmeczona i coraz czesciej senna, jutro powinnam dostac okres ale wlasciwie nic na to nie wskazuje poza tym pobolewaniem podbrzusza ktore utzrymuje sie od ost plamienia, robilam test ale to wtedy przed usg wyszedl negatywny, nie wiem czy to za wczesnie wtedy lekarz zlecil te badania i test czy o co chodzi bo czytalam ze usg wykrywa dopiero 4-5 tyg ciaze a test najlepiej robic w dniu spodziewanej @ co o tym sadzicie ciaza czy jakies anomalia?

Gość wiesz co ,na wymioty to
troche za wczesnie Mdlosci pojawiaja sie pozniej , chyba ze sa rozne wyjatki

Gość a ja uwielbiam karmiące matki
To kup tes i zrób teraz albo badanie krwi na HCG .Co Ty myslisz że my tutaj wrozki jesteśmy>??? Boże Kobiety czego tu oczekujecie że ktos WAm napisze ;taaak jestes w ciązy!!

Gość wiesz co ,na wymioty to
temp wyzsza tak jak przed @ ,po owulacji Na mdlosci za wczesnie Po prostu czekaj , moze kup test Chcesz byc czy nie ?

Gość xxxxyyyyyyyyyyzzzzzzzzzz
Niekoniecznie musi to być ciąża, chyba,że urojona. Dopiero po tygodniu od braku spodziewanej miesiączki idź do lekarza. Ja już w drugim tygodniu nie mogłam znieść zapachu kawy i miałam odruchy wymiotne :-)

Gość markafoni
tylko ze od tego domniemanego zaplodnienia minely 4 tyg