Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolexxx

uwierzyć mu, że nie zdradził?

Polecane posty

Gość karolexxx

od ponad miesiąca nie potrafię znaleźć sobie miejsca, strasznie męczy mnie moja sytuacja w związku jestem z chłopakiem już trochę ponad 2 lata, od roku ze sobą mieszkamy, to jest mój pierwszy poważny partner (mam 21 lat, on 24) na początku było super, później od czasu do czasu pojawiały się jakieś wybryki z jego strony co stopniowo zmniejszało moje zaufanie do niego (maile od byłej dziewczyny, założył konto na profilu gdzie ludzie oferują się seksualnie, liczne flirty przez internet) mimo to bardzo go kocham, ale nie chcę być oszukiwana Ostatnio przeczytałam jego prywatna rozmowę z jego kumplem w której mój chłopak opowiada mu jak przespał się z konkretna dziewczyną kiedy był na weekend w innym mieście - ja byłam wtedy na wakacjach za granicą. Podniecał się tym jak było świetnie. Jak to przeczytałam załamałam się, od razu do niego zadzwoniłam i powiedziałam mu że o tym wiem, że przeczytałam jego pocztę. On wypiera się, że to było tylko męskie przechwalanie się, że to było na żarty. Że nic takiego sie nie stało, że mnie kocha i nigdy nie miał innej dziewczyny poza mną. Co o tym myślicie? On nie chce się przyznać, a mi bardzo na nim zależy i boję się że jak z nim zerwę już zawsze będę myśleć czy to była słuszna decyzja.

Gość olej frajera poki
czas ,dobrze Ci radze i nie daj sobie wkrecic,ze nic nie bylo,ze sie przechwalal itd pisze Ci to z zyczliwosci bo nie moge czytac jek dziewczyny wszystko swoim chlopakom wybaczaja

Gość ja szmaciarzom mówie nie
bez względu na to czy faktycznie zdradzają czy tylko w obłokach bujają...

Gość mooim zdaaniem
On cię zdradaza, nie sądzisz przecież że ci się przyzna? Masz dwie opcje- decydujesz się na związek ze zdradzaczem lub nie. Jak wygląda takie zycie - to już mialaś namiastkę. Jestes bardzo młodziutka. Trzymaj się.

Gość daj sobie spokój mała
osmieszył Cie przed jakąs panną, opowiadał jej jak Cię oszukuje... obrzydliwe!!! nie ma dla Ciebie za grosz szacunku, ot co! nie zasługuje na to żeby go w d... kopnąć-szkoda buta:/

Gość dmp lublin
poczekajcie!nie mozecie tego z gory tak oceniac!!!!przede wszystkich jesli facet zdradza to są tego oznaki!!!to się rzuca w oczy!albo unika spotkań,albo nie chce sypiać tak często z tobą jak kiedyś, bardziej zaczął dbać o siebie, chowa telefon,kasuje wiadomości itp jest tego masa nie mozecie tak z gory zakładać jeśli dziewczyna widziała wczesniej coś niepokojącego,jakieś symptomy to wtedy może tak przypuszczać!

Gość generał konkretny
Ostatnio przeczytałam jego prywatna rozmowę z jego kumplem w której mój chłopak opowiada mu jak przespał się z konkretna dziewczyną kiedy był na weekend w innym mieście - ja byłam wtedy na wakacjach za granicą. Podniecał się tym jak było świetnie. jaja se robisz? a KTO CI DAŁ PRAWO DO CZYTANIA JEGO POCZTY????

Gość nmgkgj
prawo pierwszej nocy ;)

Gość generał konkretny
szmata :O