Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babeczki w kropeczki

Czy 15-latka to dziewczynka czy młoda kobieta?

Polecane posty

Gość to ciekawe jak długo
siłowni*

Ty sobie lepiej policz posty w których byłem wyzywany w każdy możliwy sposób bez powodu. i to cie usprawiedliwia żeby agresja reagować na KONSTRUKTYWNĄ KRYTYKĘ?? większości obraźliwych postów sam jesteś sobie winien, resztę należało zignorować a nie reagować agresją gdzie ja wtedy byłem?? na pewno nie tam gdzie cie obrażano

Gość milivanilii
"policz posty w których byłem wyzywany w każdy możliwy sposób bez powodu" he he ty to robisz specjalnie, co babka? dokładnie wiesz, że wkurwiasz tym swoim stylem ala jarek kaczyński i z premedytacją odwracasz kota ogonem czekając kogo jeszcze kurwica zlapie a potem zacierasz rączki i chichoczesz, ze głupi plebs się wkurwia to taki rodzaj prowokacji, prawda he he

tak babeczki wydaje ci się ze cwany jesteś... najpierw zacznij szanować innych i później oczekuj tego samego,w myśl zasady: "czyńcie innym to co chcecie żeby i wam czyniono"

Czyli wątki zakładane z dupy z wyzwiskami albo prostackie wcinki typu "morda chuju" nazywasz normą i konstruktywną krytyką? Ty w ogóle rozumiesz co piszesz czy ci mózg wyżarło? Debila możesz próbować robić z ludzi na swoim poziomie. Ty męskorozmowny prowokatorze. A jak coś nie pasuje to ci to mogę telefonicznie wyjaśnić i zobaczymy jaki kozak jesteś.

Piszę spokojnie i wnoszę tu dużo treści. Nikogo nie obrażam. To tacy ludzie jak ty próbują odwrócić kota ogonem. Jak radzę w setkach wątków w różnych sprawach to się nie odzywasz, ale jak gnoja który mi od chujów jedzie nazwę gnojem i bydłem to się szybko znalazłeś i tworzysz elaboraty o mojej osobowości. To może ja o twojej machnę teraz? Byłbyś zdziwiony swoim profilem psychologicznym. Robiłeś sobie kiedyś?

Gość wnosisz tu dużo treści?
nikogo nie obrażasz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!

czy ty rozumiesz co czytasz?? w dupie mam co piszą inni, zaatakowałeś mnie bez powodu stąd moja niechęć Ty męskorozmowny prowokatorze. a podobno nie obrażasz to już co najmniej 3 raz, w realu cie dopadnę w końcu

Pomijam, że nie używam zwrotów typu: chuj, kurwa, pedał, katol, psychol, rydzol, pisuar, spierdolina, pojeb, itd. A wiecznie ci sami ludzie robią to w stosunku do mnie i tylko czekają, aż mocniej zareaguję, żeby bić pianę. To nazywasz konstruktywną krytyką? A może te pomarańcze to również po części ty? I nazywasz swoje pieprzenie męskim? To ma być obiektywizm? Ty się długo musisz uczyć jeszcze takiej cechy bo jak dotąd nie stwierdzam.

przeproszę drogie panie już, ale muszę wyjść z domu, bo jeszcze nie radze sobie z moim nałogiem;) ale wrócę i przeczytam co kropeczki zacznie wypisywać pod moja nieobecność

Gość wracajac do tematu
autor napisal: "Nie przeszkadza im to jednak manipulować i raz robić z takiej małolaty ofiary, a raz dzielnej kobietki odważnie idącej w życie, doradzać tabletki anty, opowiadać o aborcji, itd." czyli wszystko jasne. Nie mowmy dziewczynkom nic o antykoncepcji, niech eksperymentuja na wlasna reke, niechciane niemowleta w smietnikach i dzieci w domach dziecka to przeciez nie nasz problem. Oj chyba sam jestes gowniarz i to jeszcze bardzo mlody, dales sobie wyprac mozdzek, jak sie zdarzy, ze bedziesz miec wlasne dzieci to inaczej bedziesz spiewac.

Gość milivanilii
"Nikogo nie obrażam." o dokładnie o to chodzi on wie, że obraża, on wie, że wkurwia i to go bawi właśnie - to ludzkie oburzenie, kiedy wpiera na siłę, że czarne jest białe sama też wiem, ze tutaj ignor tylko pomoże, ale mnie ten człowiek zwyczajnie bawi i w zasadzie reszta, ktora się oburza, też mnie bawi :)

Gość milivanilii
"Zrozum, że otwarcie grozisz mi kolejny raz i w tym momencie robię screena. Napisz coś jeszcze w tym stylu i sprawa będzie miała finał na policji." babeczki :)

Jest dokładnie odwrotnie i to właśnie wątek w którym m.in. ty się udzielałeś wyzywając mnie został usunięty jako podpadający pod regulamin. Moje wypowiedzi jakoś nie są usuwane i ja obraźliwych tematów nie zakładam.

Ty naprawdę debil jesteś?? żeby nie zauważyć ze nie ja cie wyzywam, ze konstruktywna krytyką nazwałem wyłącznie moje drobne rady, i tylko dotyczyły tego tematu, a co kto i jak cie nazywa mam gdzieś, nie wymawiaj się tym przede mną, za to ty obrażałeś mnie choć nie używałeś przekleństw

Zdecydowanie kobietka:) jak ja miałam 15 lat to miałam już biust B, 160 wzrostu i w żaden sposób nie przypominałam dziecka. Oglądali się za mną starsi mężczyźni, np żonaty sąsiad i myślał, że nikt tego nie zauważa:D zresztą obejrzyjcie Lolitę, tam ta 'dziewczynka' na pewno nie przypominała dziecka a świadomą swojej kobiecości kobietę. A co do intelektu, to dziewczyny w tym wieku potrafia wykazać się dojrzałością, dlaczego by nie (nie mówię tutaj o matkach nastkach czy małoletnich prostytutkach):)

Gość zabadddo
jakby co babeczki, to mam większosć stronek z twoim udziałem pozapisywanych chcesz policzyć te tony inwektyw jakimi tu ludzi obrzuciłeś?

Gość Seraphina_90
Dla mnie 15-latka jest dziewczynką z racji wieku. Co to jest te 15 lat? Jednak dzisiejsze 15-stki wyglądają dość poważnie, interesują się się seksem i nierzadko rodzą dzieci. Niestety chcą zbyt szybko dorastać, ale pewnego dnia każdy pragnie cofnąć się do czasów dzieciństwa. ;) Mimo wszystko nie mogę traktować 15-stolatki jak kobiety, dla mnie to jeszcze dziecko!

Gość MałaHipiskaaaa
wiele dzisiejszych 15-16 latek wygląda na 20-22lata, sama mam 16 lat i wiele osób myśli że już od dawna studiuje bo wyglądam na starszą, a co do rozumowania takiej 15 to większość jest naiwna, myślą ze wszytko mogą bez jakichkolwiek konsekwencji, niewiedzą nic o życiu a potem pełno takich lata z brzuchem po szkole ciesząc się i chwaląc że będą mieć dzidziusia, myślą że to całkiem fajna i łatwa sprawa wychować dziecko, niestety coraz mniej jest normalnych dziewczyn

znawca: Wiem co pisałem i nie są to ani groźby karalne tak jak ma to miejsce w twoim przypadku, gdy piszesz "dorwę cię w realu", ani gdy używam delikatnych określeń wystrzegając się agresji. Ty za to cały czas manipulujesz i lawirujesz, a nawet zacytowałeś słowa w ogóle nie skierowane do ciebie. Kombinacje nie mają końca i stąd nie ma mowy o szacunku dla ciebie bo to jest manipulacja i chamstwo, a nie konstruktywna krytyka.

udzieliłem sie babeczek z powodu zażenowania twoim prostackim zachowaniem, ale cie nie obrażałem i nie z powodów moich postów został usunięty, a ty jak masz jaja i bicepsy to zamiast straszyć mnie policją sam wystartuj dokładnie wiem co do ciebie pisze i nie podchodzi to pod paragraf 190 Kk

zabadddo: Też mam tony wypowiedzi w których m.in. ty wyzywasz mnie od chujów. Sęk w tym, że ja nie schodzę tak nisko i nie piszę imiennie, że ten czy tamten jest kurwą, chujem czy pojebem. To są m.in. twoje metody za to.

Gość zabadddo
narcyz 100% czytaliśmy o siłowni pięć lat uczeszczał a ma też inne umiejętności) czytaliśmy o spotkanku w miłym towarzystwie przy dobrym winku i filmie czytam teraz, ze nikogo nie obraża i wnosi dużo treści wniosek: mamy tu do czynienia z człowiekiem bez życia osobistego, na wskroś niepewnego siebie i swojej wartości czytając dokładniej co pisze można odnaleźć wiele tego symptomów jedyna zaleta to pisanie okrągłych zdań i nieco wiedzy ogólnej w ograniczonym zakresie, co inni poczytują za wiedzę i inteligencję

Gość zabadddo
nigdy nie wyzywam nikogo od chujów, czy jak tam chcesz, więc nie konfabuluj człowieczku :)

Gość MałaHipiskaaaa
Jest fajny temat a autor zamiast dyskutować z innymi na swój temat woli kłócić