Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babeczki w kropeczki

Czy 15-latka to dziewczynka czy młoda kobieta?

Polecane posty

Gość leczenie psychiatryczne
Babeczki jesteś :D:D:D A już tęskniłam 👄

Gość 15 latka to dzieciak
i pod względem fizycznym i psychicznym

To faza dorastania, poznawanie samego siebie , uczenie sie i zbieranie pierwszych doswiadczen w milosci itd. Jak ja pomysle o sobie w tym wieku to musze sie az usmiechnac. Dajcie nastolatka byc podlotkami a nie robcie z nich na sile doroslych bo na to beda miec wystarczajaco czasu w zyciu.

babeczek jest na tym etapie kiedy młodzież wchodzi w okres przerostu okładki nad treścią, czyli wiecej niz 16 lat mniej niż 23, zdobywa troche wiedzy i cała resztę świata uważa ze przestarzałą i nieświadomą w ten sposób popełniając błąd swojego ograniczenia inteligencja nie musi być mądra

znawca: W jednym wątku sugerujesz pobicie pisząc "jakbym cię dorwał na imprezie kafe to...", a w drugim, że się "doigrałem". Ogarniasz, że to jest tzw. przekraczanie granic? Nie masz nerwów do kafe to idź gdzie indziej, a nie - zaczynasz, napinasz, prowokujesz, a potem się dziwisz, że ktoś ci odparowuje odpowiednio. Cały wątek w którym się produkowałeś z tamtymi dzwonami został usunięty przez moderację. A ty dalej swoje tutaj. Skończ, chłopie.

babeczek normalni ludzie nie używają obraźliwych sformułowań a przynajmniej w sposób niekontrolowany, pogróżki powiadasz?? raczej ostrzeżenie bo ja się nie będę z tobą bawił w literki a teraz mnie zaskarż

A co ty mi masz do zarzucenia? Na siebie spójrz człowieku. Krytycznie. Pomawiasz mnie non-stop i przypisujesz właściwości i cechy które są wymysłem twojej wyobraźni. Ty się za dorosłego człowieka uważasz? Jeżdżąc tutaj i prowokując jak dziecko kolejną stronę.

Gość ArchMagers
Ja poznaję po zapachu jej sromu, jak brzydko pachnie to budzi odrazę, a więc jest owocem zakazanym = niepełnoletnią

babeczek nie stawiaj się w wygodnej roli ofiary, ciebie (teraz brzydko powiem) męska cipko nie stać nawet na nadstawienie parszywego ryja... KONSTRUKTYWNĄ KRYTYKĘ, jeśli wiesz co to znaczy, odbierasz jako a tak i zaczynasz wściekać się , charczeć i obrażać, taki jest prawdziwy obraz ciebie i to powszechne zdanie, w takim wypadku nazywasz innych bydłem czy trollami

Gość właśnie tak zachowuje się
dorosły człowiek, szczególnie świadczą o tym dwa ostatnie zdania :D Moje chore z zawiści podszywy: babeczki w krapeczki, babeczki z d**eczki, babezcki w kropeczki, babeczki w krosteczki, babeczki w kupeczki. Lista rośnie bo i głupich, zawziętych, zazdrosnych, zakompleksionych ludzi nie brakuje. Aby upewnić się, że danego posta napisałem ja - kliknij na nick i sprawdź licznik postów. Tylko oryginał ma ich kilka tysięcy

odczucia nazywasz pomawianiem?? twoje obraźliwe sformułowania kierowanie także pod moim adresem nazywasz pomawianiem?? słownik j Polskiego się kłania a ze mną się jeszcze spotkasz na męskiej rozmowie

Nie będę komentował twoich kolejnych prowokacji i schodził do twojego poziomu, choć uwierz mi, że mógłbym ci tak pojechać że puściłbyś tam pianę i pogryzł monitor bo widzę, że z takim typem człowieka mam do czynienia. Idź się produkować gdzie indziej. EOT.

Tylko oryginał ma ich kilka tysięcy bo te jest oryginał jakich mało i skutecznie pracuje na taka opinie jak ktoś wcześniej zauważył postów ma 4242 może kilka więcej, tym samym potwierdza ze racja w wielomówności a nie trafności wypowiedzi

Takiego człowieka można wyciszyć tylko całkowitym ignorowaniem, co tutaj wydaje się niemożliwe. Dlatego pozostaje jedynie, by mądrzejsi ignorowali a pozostali (niekoniecznie głupsi, ale bardziej porywczy) niech się z nim chandryczą. Tyle ode mnie

Nie będę komentował twoich kolejnych prowokacji i schodził do twojego poziomu, choć uwierz mi, że mógłbym ci tak pojechać że puściłbyś tam pianę i pogryzł monitor bo widzę, że z takim typem człowieka mam do czynienia. Idź się produkować gdzie indziej. EOT. do mojego poziomu się nie schodzi tylko wdrapuje po drabinie a z tym pojechaniem rozbawiłeś mnie do rozpuku, :D nie dostrzegasz nawet komizmu twojej frustracji i tego ze zaczynasz być ofiara własnego narcyzmu

Gość to ciekawe jak długo
wytrzyma

uważaj, bo jak ci pojedzie bicepsem to nie wstaniesz :D

Ty sobie lepiej policz posty w których byłem wyzywany w każdy możliwy sposób bez powodu. Gdzie wtedy byłeś? Tam się bierz za pouczanie i wytykaj błędy. Możesz również umawiać się na męskie rozmowy z każdym pomarańczowym po kolei to może w końcu będzie tu normalnie. No chyba, że trafisz za którymś na większego twardziela od siebie. Rutkowski Kafeterii się znalazł, siedzący i ubliżający między wierszami mi od 2 godzin i manipulujący tak, żeby wyszło na twoje. Nie przekraczaj granic człowieku, zluzuj i idź swoją drogą.

swoim, przecież 5 lat na siłowini spędził :D nie czytałeś?

Gość babeczki nie lupie
:( on nie ma sisiorka :(