Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babeczki w kropeczki

Czy 15-latka to dziewczynka czy młoda kobieta?

Polecane posty

Invicta: Ty za to jesteś tak merytoryczny, że głowa boli. Mądralo, który nic nie robi poza wyzywaniem i obgadywaniem wg. swojego wąskiego schematu. Najniższa kategoria ludzi w rozkwicie. EOT🖐️

jak cię grzecznie proszę. teraz dopiero mnie grzecznie prosisz a ja ci już wyjaśniłem używając słowa ODCZUCIA, również przykładem twojej przemądrzałości( nie mądrości)stał sie równoległy wątek na temat twojej osoby

Gość miszczu kafełe!
pokłon ci składam! Tym kto ci temat rozwalił jest.. Babeczki w kropeczki :D :D :D

Wyjdź pajacu w końcu i przestań toczyć tę kupę gówna zacznij panować nad sobą a miło będzie się ciebie czytało i uważaj bo w realu za takie słowa dostał byś po mordzie

Oh, jestem najniższą kategorią ludzi. :( Babeczki zmień może forum, co Ty tu robisz z podludźmi i plebsem?

Gość myszky
15 latka to dziewczynka - jeszcze nie kobietka, ale już nie dziecko. Stąd różne zachowania takiej osóbki. Czasem jest bardzo dorosła, chce się malować, podobają się jej chłopcy, ale bywa, że jeszcze ma lalki i śmiga po placu zabaw.

W realu to ty byś połowy tego bełkotu nie napisał. To dowiem się w końcu gdzie narzucam swoje zdanie i na czym polega moja "zarozumiałość"? Na tym, że trafiła kosa na kamień i nie jesteś taki lotny jak ci się zdaje pewnie. A wątki o mnie zakładane przez pobanowane trollki to rzeczywiście niezły argument. Identyfikujesz się z nimi? Koniec gadki z tobą bo szkoda czasu. Będziesz tak atakował do jutra schodząc coraz niżej, żeby tylko nie przyznać się do błędu. Nie mam szacunku dla takich ludzi. Definitywnie EOT🖐️

Gość blablabla....
a gdybyście tak panowie wrócili do tematu dyskusji zamiast udowadniać sobie co kto miał na myśli a co napisał... temat trudny do rozmowy bo większość rodziców swoich potomków (nawet pełnoletnich od lat) traktuje jak "dzieci" i są gotowi nazwać pedofilem każdego kto zbliży się do tego "dziecka" to nic, że ma już 25 lat. A wracając do sprawy, 15 latka nie jest już dzieckiem (!), dorosłym też nie jest, ani fizycznie ani psychicznie. Dlatego funkcjonuje termin nastolatka, choć czasem mam wrażenie, że to ufoludki. Stosowanie przez media zamiennie (zależnie od sytuacji) terminów: "dziecko, młoda kobieta" jest graniem na emocjach odbiorców. Inaczej brzmi tytuł artykułu "wykorzystał dziecko" niż nastolatkę lub "młodą kobietę".

Gość anonimowo powiem
babka!!! spotkano??? stringusie w koliberki dla ciebie mam :):):)

Gość babki, ktoś już słusznie
zauważył, że jeśli ci poziom tego forume nie pasuje, to wypierrdalaj w półpajacach i nie serwuj nam swoich mózgowych przepierdów. amen :classic_cool:

babeczki w kropeczki W realu to ty byś połowy tego bełkotu nie napisał zmierzyłeś mnie swoją miara, ale ty jesteś THE BEST, masz prawo obrażać i wyzywać, w realu byś się tak do mnie nie odezwał bo by ci okularki spadły tobie już nie muszę tłumaczyć, zacznij czytać ze zrozumieniem, inni potrafią i wyciągają wnioski

Gość do autora tego tematu
zastanawiam sie, po co zakladasz temat - czy tylko po to, zeby sie powymadrzac? Ludzie zaczynaja z toba powaznie i normalnie gadac, a ty zaczynasz ich pionowac, jakbys byl jakims kapralem. Zauwaz, ze budzisz agresje, chocbys mial najszczersze checi czynienia dobra. Masz cos nie tak z osobowoscia - nie szukasz dialogu, lecz chcesz wszystkich sprowadzic do parteru, zeby sobie udowodnic, ze masz racje. Z calym szacunkiem i bez obrazy, ale masz duzy problem z relacjami z ludzmi:nie widzisz ich i nie slyszysz, w kazdym postrzegasz ukrytego wroga. Przeczytalam nawet nie polowe topiku i przestalam, bo mnie to zniesmaczylo... Potrzebujesz dluzszej terapii, a poki co nie ma sensu, zebys zakladal jakies tematy, poprzemawiaj lepiej do lustra. Tam poczatkowi nikt cie nie zaatakuje. A potem... zobaczysz. Moze bedzie to najszybsza terapia swiata. Pozdrawiam :)

Gość zabadddo
bebeczki w kropeczki napisał: " No właśnie wczoraj miałem bardzo udane spotkanie towarzyskie. Było grzane winko, rozmowy o wszystkim i dobry film." mitoman?

Gość milivanilii
"Zauwaz, ze budzisz agresje, chocbys mial najszczersze checi czynienia dobra" on nie ma intencji czynienia dobra, bo zwyczajnie byłby wtedy niezauważalny tylko dzięki grandzie i wyzwiskom staje się zauważalny dobrze to wie i tym bryluje

Gość Singielek84
ja kobietę oceniam po wielkości jej biustu dlatego uważam, że 15latka z fajnymi cyckami to już dorosła kobieta z kolei nie które 30-latki w ogóle nie powinny dostać dowodu osobistego :)

blablabla: Jedna z rozsądniejszych wypowiedzi jak dotąd moim zdaniem. I może wreszcie trolle dały sobie siana i będzie można spokojnie porozmawiać na jakimś poziomie.

Gość zabadddo
no to rozmawiaj babka rozmawiał chopinko, tylko bez nerw

Gość Zna(ff)ca
Jak ma brązową cipkę to już dorosła, trzeba sprawdzić :))

Moim zdaniem dziewczynka Patrząc na takie 15-latki mogę powiedzieć tylko jedno - dzieci często próbujące imitować zachowania dorosłych ludzi - papierosy,alkohol,seks-to wg nich dowody na dorosłość A prawda jest taka,że finansowo zależni od rodziców ich wsparcia, pomocy Osoby o typowo dzięcięcej mentalności i sposobie myslenia Z typowo dziecięcymi problemami: -kocha mnie czy nie kocha?(tu zabawa w podchody,zaczepianie,obgadywanie,anonimowe liscicki,smsy itp.) -kłótnie i godzenie się z przyjaciólkami - obgadywanie,jakieś drobne zemsty -wąskie zainteresowania:moda,ciuchy,kosmetyki i chłopcy Można by długo analizować

Ktos wyzej dobrze napisal ,ze 15latka to podlotek ,ktory chce sie malowac , chodzic na dyskoteki i uwaza sie za wielce dorosla. Kazdy z nas to zna z wlasnego doswiadczenia-juz nie dziecko a jeszcze nie kobieta. Dla mnie kobieta to osoba , ktora jest uformowana emocjonalno-fizycznie i umiejaca wziasc swoje zycie w swoje rece. Mloda kobieta to dla mnie dziewczyna 18-20 lat w zwyz.

Gość To zależy od sytuacji!
Jeśli ma umrzeć, dla celów politycznych, to jak najbardziej dojrzała kobieta. Stąd tyle młodziutkich dziewczyn umierało w czasach wojen, a choćby w Powstaniu Warszawskim. I ta polityczna schizofrenia - raz dziecko, a raz dorosły człowiek - mnie właśnie denerwuje.

Prinzesska_De Prinzesska_de@tlen.pl'; Dla mnie kobieta to osoba , ktora jest uformowana emocjonalno-fizycznie i umiejaca wziasc swoje zycie w swoje rece. . DOKŁADNIE

Gość Łucznik Zen
to zależy od tego czy patrząc na nią mam ochotę ją posunąć czy nie :P