Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuska_kwiatuszka

hopeless

Polecane posty

tak moja milosc jest glownie do jego umyslu..pociaga mnie cholernie..ale jego czulosc i meskosc zarazem jest tez niespotykana..cos fantastycznego..nawet teraz jak o tym mysle to go pragne..

Gość a ja tamm
chyba troche Cie uzaleznil od siebie, mam takie wrazenie...to typowe w tej chorobie, musze juz konczyc, zaraz swit:) trzymaj sie, zycze powodzenia🖐️

Wydaje mi sie , ze Ty bardziej placzesz nad soba , poniewaz czujesz sie oszukana , jest Ci przykro ze nie wyszlo cos z czyms wiazala zyciowe plany . Ty go pokochalas , ale on niestety nie potrafi nikogo kochac , no z jednym wyjatkiem -alkoholu .

Gość o giy8y
weż nie pierdziel żałośnie od rana, idź daj się poruchć i wyrzuć. pełno takich cudów na tym świecie

jasne ze placze nad soba.. nad nim w sumie tez..nad nami..ale nad soba bardziej bo teraz on spi a ja cierpie strasznie.. ps u mnie 1.30 w nocy nie rano..nie mam z kim sie ruchac..nieststy

Dobrze , ze wyjezdzasz , to nie jest mezczyzna marzen . Co z tego , ze intelektualista , meski , czuly itp. , to jest pijaczyna , ktory zle skonczy . nie placz bo nie warto .

Gość o giy8y
przeciez leży gdzieś obok w usa mieszkasz?

Gość o giy8y
wracasz tu?

Jestes w USA , czy w Canadzie ? Nie zwracaj uwagi na glupkowate wypowiedzi . Wspolczuje Ci bardzo , ale jestes madra kobieta i mysle , ze znasz wlasna wartosc , wiesz co jest dobre , a co zle dla Ciebie . Moge zrozumiec jak sie czujesz , pamietaj ze to nie Ty zawinilas , jestes tylko ofiara .

Gość o giy8y
przestań, takie psychologiczne bzdety nie są jej potrzebne. Kopnąc w dups ją trzeba. Dość użalania się

mieszkalam tu pare lat od 3 mieszkam znowu w polsce..mielismy razem wrocic i miec dom, rodzine......to skaplikowane, moje zycie jest czasami jak film, w ktory i tak nikt by nie uwierzyl, ze na faktach..

Jezeli moge sie zapytac , to czy Ty wiedzialas o jego uzaleznieniu przed przyjazdem do niego ?

spokojnie ja sie pozbieram..jestem silna..ale tak jak dzisiaj cierpie to naprawde zycze tylko mojej wrednej szefowej ..nie wierze tez ze spotkam znowu taka milosc..

To duzo wyjasnia . Tak ludzie uzaleznieni o nieprzecietnej inteligencji , potrafia manipulowac innymi , niezle sie kryl . Kazdy z nas przechodzi rozne niepowodzenia , ale nie potrafimy sie pogodzic z klamstwem , z czyms co jest od nas niezalezne .

jak zielona noc , to przynajmniej wez paste do zebow i sie zabaw , moze zrobisz z niego pajaca . Niezle sie na nim zawiodlas .

Nie tak szybko , Ty jeszcze dlugo bedziesz to trawic . Przynajmniej wiesz kim on jest .

Gość Przeszłam to samo
i wiem co czujesz. Ból był nie do opisania. Trudno Ci będzie pozbierać sie po tym wszystkim ale można. Dasz radę. Myślałam, że skończył się mój swiat ale żyję. I mam się coraz lepiej. Trzymam kciuki za Ciebie :-)