Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuska_kwiatuszka

hopeless

Polecane posty

Gość popsute żelazko
co nas nie zabije to nas wzmocni ;)

to wiem z doswiadczenia..jednak dzisiejsza noc jest szczegolna..bardzo cierpie..on spi w pokoju obok ja jutro wyjezdzam..juz raczej nigdy sie nie zobaczymy..czuje sie tak potwornie zle..serce mi sie do niego wyrywa, zeby go dotknac poglaskac po wlosach znowu poczuc jego zapach..jego uscisk dloni, ktora trzyma cal noc zawsze..ale wiem ze nie moge oklamal mnie oszukal i nie wybacze mu tego..wiem tez ze jakbym z nim zostala to on bo zmieni moje zycie w koszmar..

Gość ojciec Walenty
ufaj córko, bedzie dobrze :classic_cool:

Gość nowy temat taki sobie
przeciez milosc powinna wszystko wybaczyc....

Gość ojciec Walenty
między wybaczeniem z zapomnieniem jest Rów Mariacki :P Wybaczyć czasami trzeba nie dla kogoś ale dla siebie :classic_cool:

Gość ojciec Walenty
*wybaczeniem a zapomnieniem miało być

wybaczyc tak ale zmienic pewnych faktow sie nie da..to jest tak okrutne, ze az ogarnia mnie pusty smiech..i znowu serce peka na milion kawalkow..bo to jest sytuacja beznadzieiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beznadziei jakiej kolwiek..nie ja pierwsza go pokochalam i nie ja pierwsza odejde..on jest chorym czlowiekiem

Gość a ja tamm
nie rozumiem takiej milosci jak mozna jeszcze kochac kogos kto skrzywdzil, oklamal

pocieszjace sa dwie rzeczy, ze znowu uwiezrylam w milosc, ze istnieje..kiedys dawno temu juz kochaaml..ale bylam za mloda, zeby to docenic..teraz myslalam, ze dostalam druga sznse po stu innych namiastkach..druga pocieszajaca rzecza jest to, ze znowu placze jak dziecko jak kiedys kiedy bylam sama i moglam sobie pozwolic na slabosci..teraz jako mama nie moglam juz tak dlugo..teraz placze ciekawa jestem ile mozna plakac ile jest lez w oczach...

Gość a ja tamm
chyba nie chcesz tak plakac do konca zycia :)

wiesz dlaczego mozna kochac? bo jak jestes z kims i nic ci do szczescia nie jest potrzebnew tym momencie czujesz sie lekka spokojna sexsowna pieka kochana jak z kims potrafisz przegadac cale noce, spac obok spokojnie jak dziecko, kochac sie i odczuwac rozkosz jaka rzadko sie odczuwa..to trudno bedzie ci wylizac rany tak szybko i zapomniec..ale ja nie mam wyjscia postaram sie musze poprostu nie mam wyjscia.. walsnie slucham tego ladne.. http://www.youtube.com/watch?v=D5XhJ5cOjr0&feature=fvst

nie juz w niedzile bede w domu i zobacze mojego synka i jego radosc i zawsze chodzby nie wiem co zaczne sie smiac, on ukoi moje serce..a czas zablizni rany..wbrew pozorom jestem optymistka, szalona odwazna osobka, ktora sam sie sobie dziwi skad te cechy sa u niej.. ale dzisiejsza noc jest ostatnia i nie tak sobie to wyobrazalam..

Gość a ja tamm
rozumiem, ze to dla Ciebie jakis straszny milosny zawod, wyczytalam nutke optymizmu w Twojej ostatniej wypowiedzi, to dobrze:)

wiesz co to wlasnie nie jest milosny zawod!! dlatego to tak boli!! wiem, ze on tez duzo do mnie czuje..ale on jest...chory ..uzalezniony..i wiem na pewno, ze nic juz tego nie zmieni bo mial o wile wieksze motywacje w zyciu ode mnie i tego nie zrobil..stracil b wiele jak do tej pory i to tez go nie otrzezwilo..

Gość a ja tamm
kurcze...to zmienia postac rzeczy, alkoholik?

Gość a ja tamm
jezeli tak, to dobrze robisz, ze wyjezdzasz, pewnie wiesz na czym polega ta choroba,

Gość a ja tamm
musi przestac pic dla siebie, nie dla Ciebie, to jedyna motywacja.

Dziewczyno szybciej sie pozbierasz niz myslisz . Masz syna i to dla niego musisz byc szczesliwa . Pomysl co Ci jest w stanie zaoferowac alkoholik ? Podjelas jak najbardziej sluszna decyzje , on widocznie kochal bardziej alkohol , niz Ciebie .

Gość a ja tamm
bo ma dobre serce, tylko jest chory, to przeciez choroba woli....

Gość a ja tamm
tez uwazam, ze decyzja sluszna, to bedzie duza interwencja...moze cos go ruszy i zda sobie sprawe ze swojej choroby, zycze Ci duzo sily i nie rycz juz..:(

wiem, ze jest sluszna co nie zmienia faktu ze bardzo cierpie..uciekam..czuje sie oszukana.. choroba woli..on jest kims w raodzaju geniusza cos w tym jest ze tego typu ludzie ulegaja nalogom..

Gość a ja tamm
tak i rowniez trudniej jest im wyjsc z tego, teraz rozumiem Twoja milosc...:)

nie ruszy to hopless przypadek..uciekla od niego juz matka jego dziecka bo zamienil jej zycie w koszmar..tez go kochala i wiem, ze on ja bardzo, teraz zyje tylko nienawiscia do niej i tym, ze zabrala mu dziecko..ale nic to nie pomoglo..trzyma sie jakis czas i znowu to samo..nie mozna liczyc na jego slowo na nic..