Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Mam pytanie - tylko szczere, jestem za brzydki dla niej?

Polecane posty

Nie widać ani dziewczyny, ani autora. Pewnie pasujecie do siebie jak ulał :D 🖐️

Gość biale__wino__z__woda__gazowana
Dawaj na bar.alx1@yahoo.com

Gość biale__wino__z__woda__gazowana
Dawaj kotek, nic sie nie boj. Odpowiem Ci szczerze a zdjecia skasuje. Obiecuje!

Po pierwsze, nie chce Twoich zdjęć. Jem zupę, więc mam zamiar zachować apetyt. Po drugie, aktualnie nie przychodzi mi żaden pomysł portalu który mógłby mieć zapotrzebowanie na tego rodzaju zdjęcia. Nie wiem, może jakieś firmy zajmujące się antykoncepcją. A po trzecie wreszcie, źle mnie oceniasz. Nie mam zwyczaju szkodzić nikomu.

No a po czwarte, sam pomysł jest poroniony, z dwóch przyczyn: nie dla każdego wygląd jest głównym czynnikiem determinującym, a i wysyłanie zdjęć czyichś obcym ludziom jest idiotyczne.

"Po prostu się martwię, że z czasem przestanę się jej podobać." to by oznaczało, że masz denną osobowość. Mi ktoś kogo z początku nazwę bardzo przystojnym, jeśli jest kretynem, zaczyna być dla mnie nieatrakcyjny lub nawet budzić odrazę (zalezy jak wielkim kretynem jest)

Gość Basia od Stasia
Opisz chociaż swój i jej wygląd i napisz dlaczego uważasz, że ona jest za ładna dla Ciebie. Co w Tobie jest wedlug Ciebie takiego brzydkiego?

1. Ja mam 180 cm, ona 175 cm albo i więcej. 2. Ona jest zadbana, ja tak średnio. 3. Ona się ładnie ubiera, ja nie mam gustu. 4. Ona jest bardzo ładna z twarzy, ja średnio i mam jeszcze trądzik 5. Ona ma bardzo ładną figurę, ja raczej jestem taki przy sobie (nie mam nadwagi, ale nie jestem pakerem).

Gość Thunderbold Typhoon
Dobre pytanie, też mnie to zastanawia czy facet może się porównywać z kobietą pod względem wyglądu.