Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CocoCheri

Chyba jednak zaciazylam...Jak MYSLICIE????????

Polecane posty

Gość CocoCheri

Dzien dobry kobietki. A wies moja sprawa wyglada nastepujaco. Tydzien temu w so.powinnam byla dostac okres,nigdy w zyciu mi sie tak duzo nie spoznial.Ale 2 dni po tym jak dostalam miesiaczki zrobilam test i wyszedl negatywnie. Ale,ale to jeszcze niczego nie dowodzi odpowiem wam wszystko od poczatku... A bylo to tak ... Miesiac temu bralam tabletki,ktore zaprzestalam brac z powodu zlego samopoczucia (zostalo mi jeszcze 5tabl w opak,nie wspomne ze wczesniej jedna zgubilam i kilka przytrafilo mi sie wziasc nieregularnie. Wg.mojego kalendazyka jaki sobie prowadze dnia 29.10 powinnam byla dostac okres ktory powinien trwac mniej wiecej jakies 6,7dni. Dwa dni pozniej zrobilam test,ale jak wspomnialam byl negatywny. Ale rzekomo dn 15.10 mialam owulacje,a dn 14.10 i 16.10 wspolzylam z moim partnerem bez zapezpieczenia,co prawda nie skonczyl we mnie... Pozniej myslac że skoro jestem przed okresem ,mam juz dni nieplodne pozwolismy sobie na sex bez zabezpieczenia gdzie 2 dni pod rzad skonczyl we mnie. Okres sie nie pojawil zrobilam test,byl negatywny. A okresu jak nie bylo tak nie ma,do tego tak dziwnie mnie pobolewaja janiki czasami, jeden dzien lekko pobolewaja,a nastepny nie. :/ Moze poprostu mi sie wszystko rozregulowalo i dni plode mialam wtedy gdy myslalam ze nie mam?? Czy to jest mozliwe?? Jesli tak to kiedy powinnam byla zrobic znowu test?? I co w ogole o tym myslicie???

Gość CocoCheri
O juz jak "landrynki"... :) Poprostu jestem zabiegana i zdaza mi sie zapomniec.

ja mysle ze moglo ci sie rozlegulowac tym bardziej ze nawet nie skonczylas opakowania, ale z 2 strony takie roztargnienie przy braniu tabletek horm moze skonczyc sie ciaza

Gość Keczup i musztarda
Myślę, że bardzo możliwe, że jesteś w ciąży, tabletki to nie cukierki, które bierze się jak ma się czas albo ochotę tylko hormony, które jak się nie bierze prawidłowo rozregulowują cykl. I najczęściej się potem słyszy, że jak to jestem w ciąży przecież brałam tabletki! A tak to. Gdybyś w ogóle nie brała to przynajmniej znałabyś swój cykl i unikała seksu w dni płodne a tak to nie wiadomo kiedy je masz bo bierzesz tabletkę jak ci się przypomni

Gość CocoCheri
Literowka droga Perwersjo . :) Nie rob juz z siebie takiej polonistki... ;) Dziewczyny to kiedy powinnam ponownie wykonac test?? A moze po prostu tamten test sie pomylil??

Gość malenka4321
powinnaś za tydzień z pierwszego moczu. i wiem cos o tych z góry wymądrzają się jakby nie wiem kim były.. przesada

Gość CocoCheri
W sumie racja z tymi tabletkami. Dalam ciala. :/ Zawsze pilnowalam tego,a ostatnio jakos zaniedbalam,bo nie bylo czasu,a to tabletek nie mialam przy sobie o godzinie o ktorej powinnam wziasc. :/ Ech...

Gość malenka4321
za to ty koleżanko powinnaś wziąć się za siebie i przestać denerwowac ludzi :)

Przestań teraz przeżywać. Jak się bierze tabletki to trzeba się pilnować z każdą, tak jak Perwersja powiedziała, to nie landrynki :O

Pisze szybko i nie zastanawiam sie nad kazdym slowem jak zapewne Ty to robisz Perwersjo. ;) Po za tym nie o to tu teraz chodzi. Wiec jesli juz nie masz nic do powiedzenia w powyzszej sprawie to nie pisz bzdur prosze. :)

Wydaje mi się, że autorka i malenka4321 to gimnazjalne dziewuszki, które o seksie i zachodzeniu w ciążę mało co wiedzą. Żeby autorka się pytała czemu nie może zrobić testu wcześniej to jest żałosne :O:O Ale nie to żebym się czepiała...

Gość malenka4321
no i bardzo dobrze napisane. Coco powinnaś pójść do ginekologa! Test najlepiej robić po miesiącu od zapłodnienia tak myślę :)

Gość malenka4321
Ja mam 23 lata i prosze mnie tu nie obrażać, jeżeli chodzi o moj temat, zmartwiło mnie jedno i chciałam prostej odpowiedzi.

Cashmir Zalosna jestes Ty. Daruj sobie prosze. Nie masz ochoty sie wypowiadac w temacie,to sie nie wypowiadaj. A nie wylewasz swoje zlosliwosci na kogos bo akurat masz zly dzien "gimnazjalistko" .

CoCoCheri musisz się zastanawiać nad każdym słowem jak coś piszesz?:D Gratuluję, trzeba było książki czytać, a nie wskakiwać do łóżka komuś :D

Gość malenka4321
to było żałosne. Zastanówcie się lepiej na swoimi wpisami, bo co ey tu wypisujecie? Jak my gimnazjalistki , to wy stare panny. haha

Gość rzeczywiście wiedza az kipi
po miesiącu test-dzieci:D:D:D

sluchaj Cashmir'owa zdziro! Zajmij sie swoim dupskiem,nie podoba Ci sie to sie nie wypowiadaj!!!!! Madralinskie :/ A w rzeczywistosci zahukane i niedowarosciowane dziewczynki.

Gość malenka4321
dokładnie.

Pustaki :/ zero szacunku do ludzi! :/ A jesli ktos ma np dysortografie,to co juz moze nie powinien sie wypowiadac na forum?? Cisnienie tylko podnosicie. :/

Perwersja Twoja zapewne jest strasznie wysoka ,czego dowodzi nazwa twojego maila "dobrze.ciagne.pl" To idz ciagnij dalej ;) Ja juz nie reaguje na wasze zalosne zaczepki dzieciny. Ciao

Gość rzeczywiście wiedza az kipi
ciśnienie to podnoszą wpisy takich dziewczyn jak wy,23 lata i pisze,że test po miesiącu można :D,druga łyka sobie tabletki jak chce...normalnie brak słów.Tępota bije po oczach,dobrze że chociaż wiecie jak nóżki rozkładać :D:O

Gość 21Paulina21
Strasznie skomplikowany ten temat. zapomniałaś kilku tabletek? ale , że okres się zbliżał to sobie pozwoliliście? Była bym szczerze zdziwiona jakbyś nie była w ciąży. :]