Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollmmm

czy czesto faceci zawieszaja na was wzrok?

Polecane posty

Gość ollmmm

patrza dluzej w oczy, poki nie zejdziecie z ich pola widzenia?ale tak szczerze, bez klamliwych przechwałek..

Gość ollmmm
czyli rzadko? lub wcale?

Gość teej koles
zdarza się!

Gość ollmmm
rhovannion, moze nie zauwazasz tego, sama patrzysz na facetow??

Gość czapia isia
jak chodzimy w legginsach to często

Gość gienka
albo w spódniczka odsłaniających kolanko ;)

Gość ollmmm
ale ja mowie o gapieniu sie w oczy :O

ollmmm - zapewniam Cię, że zauważyłabym, gdyby facet na mnie patrzył jak na "obiekt" a nie jak na kupę dziwnych ubrań na krótkich nóżkach. Patrzę na facetów, ale nic z tego nie wynika.

Gość ollmmm
aha, czyli ty sie dziwacznie ubierasz? no to wszystko jasne....

Gość gienkaa
myślę, że jeśli facet jest naprawdę Tobą zainteresowany to patrzy głęboko w oczy - kiedyś tak miałam :)

Gość 97666
zbyt czesto,prawie zawsze,usmiechaja sie,jakies spojrzenia,czasem cos zagadaja,tylko sama nie wiem co oni we mnie widza,ze nie moge sie od nich opedzic...ale ponoc mam to 'cos";P

ollmmm - może dla kogoś to jest dziwaczne, ale mnie nie. Ale to nie chodzi o ubiór, tylko o twarz i figurę.

Oj 97666, dzieciaku, lepiej zajmij się lekcjami bo w pon trzeba iść do gimnazjum :)

Nie wiem bo na facetow za bardzo nie patrze..wole obserwowac kobiety. A te czasem zabija mnie wzrokiem :d przewrazliwione to jak cholera.

Gość 97666
dla jasnosci jestem po 30:)

Gość ollmmm
97666 - tak tak :) rhovannion - opisz jak wygladasz(kolor oczu,wlosow, wielkosc ust, nosa itp) :)

To w tym wieku powinnaś już pewne prawidłowości zauważyć. Mężczyźni zwracją uwagę na wszystko... Zagadują, podrywają, bo taką mają naturę (prawie wszyscy). Przykro mi że muszę zburzyć Twój światopogląd jakobyś była lepsza od innych...

Gość 97666
a czy ja napisalam,ze jestem lepsza?wcale sie za taka nie uwazam,po prostu od zawsze zawieszali wzrok i tak zostalo jak w temacie i tyle

Gość klaustrofobia
na mnie zawsze lookali, wysoka 175 zawsze szpilki mam albo obcasy, ubrana zawsze starannie, umalowana włosy długie szczuplunia mordczka taka tam ale wyrasowana,mam 32l gapia sie, matka mi to ciagl epowtarza, mam meza:)

Zawieszają na wszystkich. A te dziewczyny które zaprzeczają po prostu są skromne lub mają świadomość jak jest :)

Gość ollmmm
lessi ale gadasz bzdury :D jeszcze rok temu nikt na mnie nie patrzyl.. dzisiaj, gdy ubieram wysokie obcasy, jestem chudsza i po prostu wygladam atrakcyjnie - ide chodnikiem i non stop ktos zawiesza na mnie wzrok, wiec bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury z twojej strony!

Gość a może kanapka
Właśnie, że często :) I fajnie mi z tym :D Mąż wtedy pryka z zazdrości hihi A kiedyś tego nie zauważałam :(

To Ty bzdury gadasz :) Ja nie jestem atrakcyjna, a nie mogę spokojnie ulicą przejść. Niezależnie czy akurat jestem na joggingu czy zasuwam w szpilach i kiecce, niezależnie czy jestem pomalowana czy nie, czy byłam chuda jak szkapa czy teraz gdy sporo przytyłam, czy miałam długie włosy, czy krótkie. Nie ma różnicy... Jak to wytłumaczysz?

Gość ollmmm
wytlumaczenie jest jedno - masz omamy, jestes zadufana w sobie i chyba za duzo sobie wyobrazasz kochana :) zabawne

Zadufana? Przecież napisałam że jestem totalnie nieatrakcyjna. Ale mężczyźni zwracają uwagę nawet na takie byle co :)

ollmmm - jestem niska, mam długie brązowe włosy, brązowe oczy, nos normalny, usta też normalne - takie nic specjalnego ze mnie jest.