Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollmmm

czy czesto faceci zawieszaja na was wzrok?

Polecane posty

Gość ollmmm
ile wzrostu?? ja mam 160 i nie narzekam! duzy nos do tego :O rhovannion chyba przesadzasz??

no wiesz, ja mam duży tyłek do tego. I małe oczy. Nie no, fajnie, że na Ciebie faceci zwracają uwagę, ale jak ktoś nie był w życiu na randce a zbliża się do 25 roku życia, to to świadczy o pewnych rzeczach. Nigdy żaden facet do mnie nie zagadał na imprezie, w knajpie, gdziekolwiek. Nigdy się żaden nie umówił i nigdy nie zauważyłam, żeby mi się ktoś przyglądał, o patrzeniu w oczy nie mówię nawet.

Rhovannion - Ty się chyba po prostu za bardzo skupiasz na swoich kompeksach i z góry zakładasz że nikt na Ciebie nie zwróci uwagi. Też miałam ten problem, teraz walczę ze swoimi kompleksami. Poznałam kiedyś najwspanialszą kobietę na świcei, ale nigdy nie wykonałam żadnego ruchu w jej strronę bo przeciez ona jest tak cudowna, a ja takie nic... I wiesz co? Ona zrobiła ten pierwszy krok, chociaż długo się wachała, bo czuła ode mnie chłód. Dzisiaj jesteśmy razem. Może z Tobą jest podobnie? Zakładasz że jesteś taka, siaka i owaka?

Gość ollmmm
teraz rozumiem twoj nick hehe a to dobre, to oddaj te spojrzenia rhovannion, bo tobie na nic nie przydadzą się :) a rhovannion nie wiem czym odpycha mezczyzn... moze serio straszysz ubiorem?

Gość ollmmm
stan sie prawdziwa kobieta, naloz wysokie obcasy, obcisle jeansy.. wystarczy, nie musi zaraz byc jakis ubior jak na dyskoteke a pupe tez mam wieksza i sie ciesze :P najgorzej jest miec plaska doope :)

Gość Zielonogórzanka
jak założe do pracy spodnice obcisla olowkowa i szpilki to tak, czesto a nawet bez tego tez sie zdarza, mam dosc ladna twarz, szczupla figure, jestem wysoka

Gość ollmmm
dobrze ze mam male cyce i nie obnosze sie z dekoltami :) moja kolezanka nosi koszulke z napisem na cyckach - oczy mam wyzej :P polecam Ci :P

Gość ollmmm
hm najlepiej to niech faceci sie wypowiedza, czy tak na kazda laske patrza zawsze,,

hmmm chyba sie patrza nie wiem ja tez jestem niska mam 162, jestem plaska :D mam male brazowe oczy, nosek zadziorny pelne usta i wlosy przewaznie jakos upiete, ale nie narzekam....

Gość doaj_do_ulubionych
jak qrwiszon sie gapi to i chlop biedny popatrzy

Gość prawdziwy facet prawde powie
Nie ma czym sie podniecac... Patrze na te ladne i te malo atrakcyjne. Mysliscie ,ze jak jestescie brzydkie ,to nikt nawet nie spojrzy w wasza strone? Zeby kogos ocenic trzeba najpierw spojrzec na te osobe. Tak wiec taki kontakt wzrokowy nic nie znaczy ...nic. Nie wyobrazajcie sobie.

Ja pierdole...jak wy mysliscie ,ze gdy facet sie na was gapi ,to znaczy ,ze mu sie podobacie ,to nie mam pytan. Glupota jakich malo.

Gość ollmmm
kurva co za imbecyl :O jest roznica miedzy sekundowym kontaktem wzrokowym a DLUZSZYM (co napisalam !!) wpatrywaniu sie !! czytaj ze zrozumieniem nieudaczniku:O

Do twojej wiadomosci pustaku...bardzo czesto patrze sie na kaszoloty i zastanawiam ,jak maja przejebane w zyciu. I taki kaszalot sobie potem mysl, ze ma powodzenie.

Gość ja niestey jestem ładna
i faceci się na mnie gapią :-O niekoniecznie ci, których bym wybrała:-O tak, że lepiej się nie rzucać w oczy

nie zwracam na to uwagi więc nie wiem, chyba że ktoś gapi sie tak po chamsku, że nie sposób tego nie zauważyć.

Gość ollmmm
goń się pasztecie ze wsi zbąszynek, nic tu po tobie