Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbghgfh

dziewczya 13 chłopak 21 czy to ma sens?

Polecane posty

Gość gbghgfh

j.w

Gość bfsgsgregr
jak najbardziej, milosc nie wybiera, wiek to nie przeszkoda, kochajcie sie mocno :D

Gość gbghgfh
kochamy się,wspieramy się,jestem szcześliwa

Gość ja piernicze ,tyle afery o
zamkna go za pedofilie:P

Gość gbghgfh
ale nie uprawiamy seksu

Gość gbghgfh
pszrcierz lud to nie seks 😭

Gość gbghgfh
bardzo smieszny podszyw,wiem ze nie mozemy uprawiac seksu,jemu na ty mnie zależy,zalezy mu na mnie

zazwyczaj emocjonalnie 13 latka i 21 latek to dwa odległe bieguny (nie mówiąc o seksie, do którego prędzej czy później - a raczej prędzej - dojdzie). No, ale może to wyjątek, na niekorzyść 21 latka ;))))))

Gość blablabla....
krótko - nie potrzeby 21latka a 13latki to dwie różne sprawy. nawet biorąc pod uwagę, że dziewczynki dojrzewają szybciej od chłopców to i tak 21latek jest emocjonalnie i fizycznie gdzie indziej niż Ty, jego potrzeby, również seksualne, są inne niż Twoje

Gość gbghgfh
czemu na niekorzyśc 21 latka?

Gość 13 dziecko toto
moja siostra ma 13 lat i gdyby miała faceta 21 latka dostała by po ryju a jego oskarżyła bym o pedofilie

Gość yy...
Zły tytuł. Powinno być "Dziecko 13 i chłopak 21", ew. "Dziewczynka 13 i chłopak 21".

Gość desperatka....................
o kurcze. dziwny zwiazek.

Ten 21-latek to typowy pedofil lokujący uczucia w dziecku i wykorzystujący twoją ufność i naiwność. Sprawa dla prokuratora zdecydowanie i nie musi wcale dojść do aktu seksualnego, równie dobrze można go oskarżyć po linii uwiedzenia małoletniej. Co zapewne miało miejsce🖐️

Gość nie ma sensu najmniejszego
A ja uważam, że 21 latkowie mają fiubździu w głowie i mentalnie są jak 13nastki. Jednak taki 21 latek mimo wszystko myśli już chujem i może zrobić Ci krzywde na cale zycie. Jest nieodpowiedzialny wiec namowi Cie na sex, na domiar zlego bez zabezpieczenia, szybko wpakuje cie w dzieci, a wtedy wziezienie, a ty zmarnowane zycie. Facet w tym wieku nie wytrzyma tych kilku lat bez pukania. Wiec albo bedzie cie zdradzal, albo cie wykorzysta. W ogole sam fakt zainteresowania sie doroslego faceta dzieckiem wiele mowi jak on bardzo jest niedojrzaly i glupi

On nie jest głupi. Świetnie wie co robi. Zboczeniec i tyle. Prędzej czy poźniej sprawa się rypnie bo jak się pokłócą to ona go oskarży o molestowanie w przeszłości i gość dostanie to, na co zasłużył. Kwestia czasu.

13 latka to dziecko i nikt mi nie wmówi że jest inaczej Także to jakiś zbok Z drugiej strony moze jest niedojrzaly i dziecinny stąd zainteresowanie takim dzieckiem naczej mozna by podejrzewac pedofilię Śmieszy mnie gdy 13 latka mówi o miłości:P

Miało się kiedyś 13 lat i się wie co wtedy się ma w głowie Też byłam POWAŻNIE zakochana Dziś się z tej miłości śmieje:P