Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarownica Samanta

NOWA NA FORUM

Polecane posty

Gość afasfasfasfsaf
Witam ;)

Gość JANUSZEK.....
Po nicku widać ,że coś z Toba nie teges

Prawa-Tywa - Cesarzowa kafe, sprawuje rządy żelaznej ręki :classic_cool: Jest kafeteryjną Kleopatrą :classic_cool: Carrie Bradshaw - Gwiazda kafeterii, persona znana i lubiana, kafe-celebrity, piękna i mądra. 😘 Rzata-Małgo - Legendarna postać, pojawia sie i znika, gwiazda wielkiego formatu swego czasu, obecnie nieco zapomniana :classic_cool: Koneserka męskich łydek - Bywalczyni kafe salonów, diwa kafeterii 🌻 Proszek do prania - NIeudany prodżekt i tranwestyta, frustratka, wyzywa wszystkich na okolo i mysli ze blyszczy :classic_cool: Owieczka - Ikona kafeterii, prawdziwy talent literacki, pisze dlugie zyciowe opowiesci, wyksztalcona filolog. Modena - Sieje postrach na kafe, banuje wszystkich i kasuje topiki jak jej sie podoba.

niektórych z nich kojarzę, ale proszku do prania i carrie już dawno nie widziałam :) Aa, i chyba sławni sa też babeczki w kropeczki, 12skizto, noxelia (tez ostatnio jej nie widuje) i jakies prawiki brovar i beliar...chyba....

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
kurva przestań ściemniać :D siedzisz tu od dawa tylko nicki zmieniasz :D

NO tak. Noxelia - NIe jest człowiek, jest wampirem, jest piękna jak noc Halloween, samozwańcza miss kafeteri i znawczyni męskiej psychiki, jej facetow mozna liczyc w setkach, spała z każdym od górnika poprzez himalaistów do astronautów. Babeczki w kropeczki - Osoba płci 3, krynica wiedzy, wie gdzie można kupić makrele za 3,50 oraz gdzie wynając opiekunke do dziecka z zespołam aspargera.

Prawa-tywa Ciekawa prezentacja najbardziej znanych osobowości:P Czarownica Samanta Witaj:)

Papierzany Bąk - Prodżekt proszka na którym pisze sobie komplementy. Master111 - Ochroniarz, symbol seksu, dzieki niemu jestesmy na kafe bezpieczni :classic_cool:

Gość nowa pokaż cycki
:)

RubinowaDamaTwoja ;) Ja to już sama nie wiem kim jestem Tyle obelg co tutaj to ja w zyciu nie nazbieralam:P Byłam już ciemnogrodem,dewotką,hipokrytką,ciulem,babcią dobra rada itp.:PAha i ktos uznal ze jestem babeczkiw w kropeczki:P A ja tylko mam własne zdanie na kazdy temat:P

niecałe dwa lata a nickełe od przeszło roku :D juz miałem na koncie 10 tysiakow postow ale mi to usuneli i od nowa jade :D