Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarownica Samanta

NOWA NA FORUM

Polecane posty

Gość wszyscy szczesliwi sa
Master111 - Ochroniarz, symbol seksu, dzieki niemu jestesmy na kafe bezpieczni master to wiejski politolog robił ł kurs na sołtysa :)

na rok :D bo byłem juz tu wczesniej tylko czytałem nie pisałem : ) jeszcze pamietam czasy przerwy miedzy palcami ktora jest/była moja guru kafe :P

Przeciez Jenny tu jeszcze siedzi :O Ja pamietam Przystojniaka Jakich mało z warami-obciągarami :classic_cool:

Gość Mc Detektyff
19:41 Czarownica Samanta witajcie nawet jak myślicie, że mnie nie ma to jestem 19:42 [zgłoś do usunięcia] afasfasfasfsaf Witam 19:43 [zgłoś do usunięcia] JANUSZEK ..... Po nicku widać ,że coś z Toba nie teges 19:47 [zgłoś do usunięcia] Czarownica Samanta januszek--- co np? prawa-tywa--- dzieki nawet jak myślicie, że mnie nie ma to jestem 19:49 [zgłoś do usunięcia] Prawa-tywa nie ma za co, jestem w kafeteryjnym komitecie powitalnym CESARZOWA KAFETERII Pytanie za sto punktów.Za co czarownica Samanta Czarownica w drugim swoim poście Prawa-Tywie skoro ta pojawiła się dopiero właśnie po jej drugim poście?:classic_cool::D Oj Prawa-Tywa-nie poszło Ci z kolejnym projektem-już na wstępnie wiemy kto jest kto:classic_cool::D

Gość Mc Detektyff
19:41 Czarownica Samanta witajcie nawet jak myślicie, że mnie nie ma to jestem 19:42 [zgłoś do usunięcia] afasfasfasfsaf Witam 19:43 [zgłoś do usunięcia] JANUSZEK ..... Po nicku widać ,że coś z Toba nie teges 19:47 [zgłoś do usunięcia] Czarownica Samanta januszek--- co np? prawa-tywa--- dzieki nawet jak myślicie, że mnie nie ma to jestem 19:49 [zgłoś do usunięcia] Prawa-tywa nie ma za co, jestem w kafeteryjnym komitecie powitalnym CESARZOWA KAFETERII Pytanie za sto punktów.Za co czarownica Samanta Czarownica w drugim swoim poście Prawa-Tywie skoro ta pojawiła się dopiero właśnie po jej drugim poście?:classic_cool::D Oj Prawa-Tywa-nie poszło Ci z kolejnym projektem-już na wstępnie wiemy kto jest kto:classic_cool::D

Gość Mc Detektyff
*-za co Czarownica Samanta dziękowała Prawa-Tywie[tak miało być]:D

mc detektyff ona napisała posta (jako pierwsza!!) o treści : ''przywitam cie tradycyjnym Wypierdalaj w podskokach'' i ktoś to usunal :) właśnie za to przywitanie dziekowalam :) :O

Gość guygua
dobre ha ha :D glupia prawa-tywa nawet to zjebala

Gość Juliocover
:D Prawa-Tywa robi się coraz bardziej bezczelna.Btw Samanto wiesz ze Prawa-Tywa kibluje tu już ponad dziesięć lat:D -także wiesz jak skończysz jak tu będziesz siedziesz:classic_cool::D

Gość wszyscy szczesliwi sa
a ja przylazłem tu swuj 2 letni wpis z 2008 roku bo nie moge znalesc swoje dawne wcielenie 3 podstawowe prawdy o kobietach 1dla kobiety najważniejsza jest miłość 2 kobiety są kreatorami 3 kobiety utrzymują uświęcony stosunek z czasem 4 kobiety uwielbiają planować wszystko i poprawić wszystko 3 sekretne potrzeby każdej kobiety potrzeba bezpieczeństwa potrzeba łączności potrzeba by być doceniana Cztery sekretne sposoby, jak sprawić, by ukochana kobieta poczuła się doceniana 1. Okazuj, że jej szczęście jest sprawą najważniejsza 2. Interesuj się jej życiem. 3. Okazuj, że jest ci potrzebna i że cenisz sobie jej rady 4. Przekonuj, że nie bierzesz jej miłości za pewnik. Jak sprawić, by ujawniły się najgorsze cechy kobiety 1. Nie rozmawiaj z nią. 2. Nie słuchaj partnerki i ignoruj jej potrzeby. 3. Sprzeciwiaj się. 4. Nie dodawaj jej otuchy ani nie pocieszaj. 5. Flirtuj z innymi kobietami. 6. Zachowuj dystans i chłód. 7. Krytykuj. 8. Stosuj uniki i dwuznaczniki, 9. Zapominaj o swoich obietnicach, odwlekaj sprawy. 10. Lekceważ partnerkę. 11. Zachowuj w tajemnicy własne sprawy ABY KOBIETY NIE ZMIENIĆ W PSYCHOPATKĘ Co mężczyzna powinien wiedzieć Kiedy nie rozmawiasz z partnerką, ona czuje się niekochana i nieważna. Nie zawsze taka rozmowa jest dla ciebie wygodna czy pożądana, lecz konsekwencje jej braku są jeszcze gorsze. Co mężczyzna może zrobić 1. Kiedy stwierdzasz, że nie masz ochoty na rozmowę, przypomnij sobie, że intencją kobiety nie jest próba kontrolowania ciebie, lecz nawiązania z tobą łączności. 2. Nie odpowiadaj milczeniem, lecz potwierdź fakt próby nawiązania rozmowy, a jeśli moment jest nieodpowiedni; ustal inny (zob. rozdz. 9). 3. Pamiętaj, że im bardziej odwlekasz rozmowę dotycząca. planów na bliską lub dalszą przyszłość czy rozwiązania delikatnej sprawy, tym bardziej będzie ona niezręczna Jakie poczynania mężczyzn doprowadzają kobiety do szału Nie przyjmuje do wiadomości tego, co partnerka mówi, w chwili gdy to mówi, i zachowuje się tak, jakby nie mógł się doczekać, kiedy wreszcie zamilknie, by od razu wyrzucić jej słowa z pamięci. Odbiera znaczenia temu, co partnerka mówi o swoich potrzebach, stwierdzając, że jest zbyt kapryśna albo wymagająca. Zwleka z daniem tego, o co partnerka prosi, aż do ostatniej chwili, jakby sprawdzając, jak daleko się może posunąć i czy ona sama wcześniej nie zrezygnuje. Minimalizuje wagę potrzeb lub próśb partnerki) dochodząc do wniosku, że nie są one naprawdę istotne, a tym samym nie trzeba ich spełniać. Pozornie słucha i okazuje chęć spełnienia próśb, lecz w rezultacie ją ignoruje i nie podejmuje prób, by cokol- wiek zrobić.

Gość Killerus
Kochanie wiem że się spóźniłem troszkę ale mam troszkę innych zajęć oprócz kafe. Pedze upiec tort powitalny na te okazję:-P zdmuchnij świeczkę i pomyśl życzenie:-P

Gość mnie to kojazy z cycami

Gość Killerus
To niech pokaże cyce to zdmuchniemy ją a tak poza tym zajebisty film leci na polsacie:-D

Gość Bettinna
pokaż cycki i picz

Gość Killerus
Czarownica a masz miotłę na tzypie?:-P