Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniek36

CZy tak trudno znalesc druga polowke??

Polecane posty

Gość zxcvbmnbvc
zależy jak bardzo jest wyidealizowane wyobrażenie na jej temat

Nie, bo idelana połówka nie istnieje. Ważny jest kompromis. Generalnie myślę, ze na swojej drodze mozesz spotkać wiele kobiet, które będą do Ciebie pasowały. Ważne jest, zeby podobieństw było więcej niz różnic, ale różnice zawsze muszą być, zeby nie było nudno :)

"Ważne jest, zeby podobieństw było więcej niz różnic, ale różnice zawsze muszą być, zeby nie było nudno " ;)

Znaleść w istocie może być cieżko.... Wiesz, generalnie to jak wypijesz pierwszą połówkę możesz skoczyć do sklepu po drugą :)

czepiacie się słówek, bo głupio wam przyznać że sami jesteście bezradni wobec tego problemu i skazani na los :)

Gość mamdość histerycznych poranków
w monopolowym na półkach do wyboru, do koloru :D

Gość maybelineNy
trudno dopasowac idealna bo faceci sa nadpsuci

nadpsuci ? a kobiety ? za to nie?? jak wypowiesz sie na temat kobiet lekkich obyczajow?

Gość zxcvbmnb
te kobiety nie szukają swoich drugich połówek :P

Mnie się tylko ta nazwa nie podoba, ze względu na to, że połówka to część jakiejś całości. Mam za sobą kilka poważnych związków i co na każdego ze swoich byłych mężczyzn powinnam mówić "moja ex druga połówka", albo "moja szesnasta druga połówka". Druga połówka kojarzy mi się z wiarą w przeznaczenie, jakąś magią, a ja nie wierze w takie bzdety.

Fiku, bo niestety prawda jest taka, że bezradnym być można tylko wtedy gdy zrobimy wszystko co może nam umożliwić osiągnięcie tego co sobie zaplanowaliśmy :) Za 10 lat Ci powiem czy jestem bezradna i skazana na bycie bierną. Los ma wpływ nie przeczę, ale my też mamy w jakimś stopniu. Ale tylko i wyłącznie na nasze życie Tak, kolejny etap wojny żeńsko-męskiej? Jeszcze nei ustaliliście która płeć jest winna:P

dlaczego? tylko mi nie mow ze nie wierzylas bo wierzylas. Poniewaz widzialas ta magie w milosci i nie zparzeczaj . Przykro mi ze mialas rozne nieprzyjemne zdarzenia ale trzeba byc twardym. Sam wiem na wlasniej skorze i zgadzalbym sie z TOba co napisalas kiedys ale nabralem sily do nowej przygody

BSA ułomny umysłowo chłopcze! Wymyśliłeś to! ale teoretycznie masz rację. I nie mów nic więcej do mnie

Wilczyco --> wobec pewnych rzeczy (w tym miłosci) pozostajemy bezradni czy tego chcemy czy nie :) refformo --> określenie infantylne, ale idea słuszna i piękna :)

Kiedys na 1 miejsciu stawialem osobe ktora kochalem i zawsze zle na tym wychodzilem .... ktos mial podobnie?

Fiku, mamy tę szansę, że możemy być na nią przygotowani. Ale ja rozumiem, bierność jest łatwiejsza:) Wtedy zwala się winę na co innego. Maniek, nie każdy jest przygotowany na związek, pozorna dojrzałość to nie wszystko. Wiele osób ma problemy sama ze sobą. Niektórzy wierzą, że miłość przychodzi wiele razy, tylko każda ma po prostu swój czas, jedna trwa dłużej inna krócej.

"Tak fiku wiem Fakt, że masz mnie za samotną desperatkę również " Akurat ciebie lubię :) Mam cię za zgrywającą singielkę :)