Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniek36

CZy tak trudno znalesc druga polowke??

Polecane posty

Czasem zazdroszcze osoba na ktore patrze i widze jaka jest wiez.... oczywiscie tesknie za takimi sytuacjami i braku 2 osoby ale mam nadzieje ze to nie dziwne

Np. staram się nie być nadętą i zarozumiałą lalunią, staram się poradzić ze swoim bagażem problemów. Staram się dostrzegać w ludziach to co dobre. A mam taką wadę, że nie doceniam pewnych rzeczy. Zmieniam to bo miłość niekoniecznie przychodzi z fanfarami. Są to rzeczy które zarówno robię dla siebie bo chcę ciągle pracować nad sobą i rozwijać się, a gdy będę lepszym człowiekiem to i będę umiała przyjąć miłość jeśli taka mnie czeka ;)

ale napewno jest ciezej jak jest sie zranionym .... napewno jest osoba ostrozniejsza przez to .. Bo oczekuje ze nastepna juz nie bedzie miala taki wad co byla

Gość IMO13859
Krwawa Wilczyca "Np. staram się nie być nadętą i zarozumiałą lalunią..." :classic_cool:

"Np. staram się nie być nadętą i zarozumiałą lalunią..." Jak ktoś jest zarozumiałą lalunią, to musi się starać, ja jako dobra kobieta nie mam takich zmartwień :)

cięzko ja nie moge do tej pory znalezc bo jak ktos mi sie podoba to jest niedostepny dla mnie a jak ja sie komus podoba to mi sie nie podoba i tyle

oczywiscie kazda osoba potrzebuje tej milosci ... a nie tylko znajda sie osoby ktore ublizaja . Szkoda mi takich ludzi . BO nawet nie wiedza co ich czeka .

Maniek, ja powoli zaczynam tak myśleć, że każda miłość jest prawdziwa. Bo co z wdowcami/wdowami którzy wiązą się ponownie? W każdym związku w końcu są dobre chwile, a to, że stara się często eks nienawidzić to już kwestia ludzi. IMO, co Pchełko? Fiku, no nie każdy jest takim ideałem jak Ty co każdą wadę obraca w sztandarową zaletę:) Moje zdanie na swój temat znasz, więc nie będę Ci przypominać. Radziłabym jedynie kiedyś spojrzeć w lustro:)

Gość IMO13859
Nic, nic - Sierściuchu. :classic_cool:

Sting dla mnie? Biorę no co ty?! ja bym ci nawet zużytego powietrza nie podarowała:P

""Socjopaci, księża, pustelnicy... niektórzy nie potrzebują miłości, albo ich "fetysze" skutecznie im ją zastępują."" BYc moze masz racje....

Krwawa Ja moich eks wspominam dobrze, to doświadczenie, które pokazało mi czego pragnę, aczkolwiek wydają mi się to tlyko miłostki, nie przywiązuję im głębszego znaczenia :) Nie jestem ideałem :) Również nie lubię hipokryzji (dlatego nie przywdziewam maski doświadczonej kobiety :) i nie prawie innym kazań).

Nie mogłabym przyjąć tak osobistego prezentu. Nawet gdybyś konała i zaszłaby potrzeba reanimacji usta-usta :P

Nawet gdybyś konała i zaszłaby potrzeba reanimacji usta-usta wolisz usta-buła ? :classic_cool: :P

Gość olali*
jeszcze trudniej niż trudno :P a z wiekiem to już w ogóle wydaje się nierealne!!!

a z wiekiem to już w ogóle wydaje się nierealne!!! phi babcia nie jednym potrafi zaskoczyć :P

Gość IMO13859
Sierściuchu - znak łaskę pana. :P

Gość olali*
nawet jeśli babcia zaczyna już obrastać pajęczynami??:P:P

Wolę, ale tę przyjemność zostawię Ci na wypadek gdyby mnie reanimować wypadło :P Właściwie, to już mi jakoś słabo :)

nawet jeśli babcia zaczyna już obrastać pajęczynami?? nawet jak na drugie jej kokon:P (nie pytaj skąd wiem :classic_cool: .............. refforma_... Wolę, ale tę przyjemność zostawię Ci na wypadek gdyby mnie reanimować wypadło Właściwie, to już mi jakoś słabo a mi niedobrze:P

Jeszcze poprosisz żeby było mi słabo no to przyznaj się ile wypiłaś ?:P