Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera.wera

Przez mój kompleks będę do końca życia dziewicą

Polecane posty

Gość wera.wera

Mam 23 lata i jestem dziewicą. I w sumie problemem nie jest tu wygląd, twarz. Ludzie raczej nie uciekają z krzykiem przede mną. Parę facetów było zainteresowanych. Jednak gdy dochodziło do momentu że już jego ręka pchała mi się do majtek ja uciekałam :o I teraz znowu mam faceta. On wydaje się ok i chciałabym z nim w końcu to zrobić. Ale mój kompleks mi to uniemożliwia. Otóż moje wargi sromowe są okropne, wystające, ciemne, i ogólnie wyglądają nieciekawie. Nie przesadzam. Jakby coś mi zdechło tam :O I ciągle przeżywam to że jak ktoś to zobaczy to ucieknie. Może nie od razu żeby mi nie robić przykrości, ale jednak. To mi marunje życie, to erotyczne i zwykłe, co ja mam zrobić :(

Gość aha ii ach
zoperowac, wybielić, napompować boroksem czy czyms tam. Albo sie spić lekko isc na całosc i czniac to co będzie dalej. Ja bym wybrała opcje nr 2 :D

Gość totalnie chujowy
a to nie jest tak, ze jedni lubia buleczki, inni motylki?

Gość sama sobie przeczysz
"Mam 23 lata i jestem dziewicą." Tak piszesz na początku. A później: "To mi marunje życie, to erotyczne i zwykłe, co ja mam zrobić" A zatem skoro jesteś dziewicą, to jak mozesz prowadzić życie erotyczne. Warto przed wysłaniem posta czytać.

Gość oj ci faceciiii
a po czym poznac co dany facet lubi? po menu w restauracji?;p?

Gość totalnie chujowy
nie wiem. ja tez mam jeden kompleks, tez 23 lata i tez jestem dziwica:)

Gość trelelebleeed
jak facet zwieje po takim czyms to znaczy że nie jest Ciebie wart !!! Nie martw sie jak ktos szczerze kocha nie zwieje, wiem to pewnie trudne , ale nie dowiesz sie dopóki nie spróbujesz

Nie masz nic do stracenia, przecież sama mówisz że nie masz żadnego życia erotycznego więc nic nie stracisz. W ogóle nie wierzę żeby facet mógł Cię zostawić z takiego powodu, więc nie przesadzaj

To jest tylko kompleks Nie ma żadnego wzorca jak mają wyglądać idealne wargi Każda kobieta ma inne Nie sądzę by facet się wystraszył Chyba przesadzasz Poza tym nie wygląd warg sromowych jest w życiu ważny:P

Gość wera.wera
eh no z tym życiem erotycznym to źle napisałam, bo chodziło mi o fakt że go nie mam, można się domyślić. Nie jestem lesbijką ale to co mam między nogami nie mieści się chyba w normie :o na operacje mnie nie stać :(

Gość wera.wera
Wiem że to nie jest w życiu ważne, ale hamuje mnie strasznie żeby zrobić jakiś dalszy krok. A jak się okaże że facet ucieknie, to chyba będę miała z tego powodu prawdziwą traumę. Niby idiotyczne żeby się martwić wargami ale jednak. :(

Gość kasia1981rok:)
ja tez mam takie wargi i moj maz za nimi szaleje, podobno to oznaka duzego temperamentu :)

Gość przestań z operacją
musisz sie przełamać nie wiesz przeciez jak u każdej kobiety to wygląda może Twoje wargi wcale nie odchodza od normy :)

Gość wera.wera
I mówicie że nie ma jakieś kanonu wyglądu tych miejsc. Są. Wcześniej myślałam jak wy, ale jak widze na forach internetowych reakcje facetów i kobiet (!) na wargi które nie wyglądaja tak beznadziejnie jak moje, ale jednak są "inne" to żyć się odechciewa.

Gość wera.wera
Przeglądałam różne strony tego typu, ale raczej mnie to nie pociesza :( Po prostu źle się czuję z tym zwisającym "czymś" w moich majtkach. Ciężko mi to zaakceptować, a co dopiero komuś drugiemu.

Gość do autorki tego posta
idź na zabieg i usuń ''to''

Gość a ile kosztuje
taka operacja?

Gość do autorki tego posta
od 500 do 2 000 zł

Gość wera.wera
Pewnie coś koło 2-5 tyś. A ja nie zarabiam, nie mam z czego odłożyć. Zresztą chciałabym jednak się bez tego obyć, jakoś się przełamać i nie brać do siebie co druga osoba pomyśli. Ale nie wiem czy umiem :(

Gość taki jeden facet 27
Różne są Cipki ,ale dla faceta najważniejsze jest to żeby była "czysta" no i bez kłaczków jedni wolą paseczki inni na 0 jak kto woli . Lol nawet nie wiedziałem że kobieta może mieć kompleksy ze względu na wygląd warg sromowych.

Gość wera.wera
no aż tak jak na tym zdjęciu nie mam, ale i tak wrażenie ogólne nie jest ciekawe...

Gość wera.wera
Faceci mają kompleksy na punkcie swoich penisów, więc co w tym dziwnego że ja też mam problem z tym co mam między nogami. To część mojego ciała.

Gość a ile kosztuje
eee to nie jest duża kasa

Gość słoń czy nie?
bez przesady, każdy jest inny i inaczej tam wygląda, nie przejmuj się, najwazniejszy jest fakt bycia razem anie takie bzdety