Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera.wera

Przez mój kompleks będę do końca życia dziewicą

Polecane posty

Gość wera.wera
Wiem że operacja jest wyjściem z tej sytuacji. Jak będę mieć pieniądze możliwe że się na nią zdecyduję. Ale bardziej mi chodzi o mój aktualny problem, czyli facet zainteresowany zbadaniem całego mojego ciała. I się zastanawiam czy powinnam go jakoś uprzedzić że mam taki kompleks? czy nic nie mówić? Eh nie wiem co zrobić.

Gość to jest czysty wymysł
Przestać się wygłupiać. Gdyby np. kobiety nie trąbiły "o bosze, o bosze, jaki mam cellulitis", to mężczyźni sądziliby, że to jakiś filozof grecki. Żaden facet na takie rzeczy nie zwraca najmniejszej uwagi.

Gość a ile kosztuje
daj mu sie zbadac, jesli ucieknie tylko z tego powodu, bedziesz wiedziała ze operacja jest niezbedna

Gość IMO13859
"Mam 23 lata i jestem dziewicą." 'Prowo' jak nic. :classic_cool:

Ale o czym Ty myślisz, ze ten facet jest z Tobą tylko dla Twoich warg? Jak będziecie się kochać to nie będzie to miało dla nego znaczenia, on nawet o tym nie pomyśl. Dużo bardziej będziesz go podniecała Ty cała. To, ze będzie się z Tobą kochał i Cię pieścił itp. Zamiast się martwić lepiej nakręć się na niego, zeby czuł, że też Cię podnieca. Bo jak będziesz ciagle o tym myślała podczas seksu to i Ty i on będziecie meli z tego zero przyjemności.

Mam 23 lata i jestem dziewicą anecia?:P to ty?:P

Gość xzczxczx
i minetki Ci nie zrobi

Gość chlopakkkk
nawet nie wiesz, jakie kompleksy maja faceci. i wcale nie mysla o wargach sromowych, bo sa przerazeni na mysl o tym, co kobieta powie na rozmiar/ksztalt ich narzadu...

Gość kottok
bede mila ma racje, olej kopleksy, bo i tak oprocz Ciebie inni ich nie widza...a szkoda by bylo abys przegapila jakiegos fajnego faceta

Gość wera.wera
Niestety to nie prowo, jak widać takie dziwne przypadki jak ja chodzą po tym świecie. Chciałabym żeby dla niego nie było to istotne, ale już mi w głowie siedzi ta wizja jak on patrzy z obrzydzeniem. Może rzeczywiśce faceci nie zwracają na to uwagi ale skąd mam wiedzieć skoro jestem dziewicą. I właśnei tak jak piszecie nawet jak dojdzie do tego że będziemy się kochać to ja będę zablokowana i będę o tym myśleć.

Gość taki jeden facet 27
Jak masz taką http://www.sexylabia.com/pic41_labia-shape.ht m to spoko można się nimi pobawić possać i takie tam No osobiście myślałem że kobiety bardziej sie przejmują piersiami że za małe czy tam cokolwiek ,ale cipkami to pierwsze słyszę. Co do naszych przyrodzeń to i owszem to jest problem jak ktoś ma niemiarowego. Współczuję takim ziomkom.

Gość wera.wera
wiem że faceci mają kompleksy, stety lub niestety ten mój facet sugerował mi że ma czym się pochwalić. A ja mam ten głupi kompleks :( Ogólnie moge dodać że jestem nieśmiała, ale pewnie można tego się domyślić. Może kobieta super pewna siebie by to olała.

Gość IMO13859
żaba Letycja "może od razu idź do zakonu, po co dziewictwo ma się marnować?" I tyle by było, jeśli o odwyk chodzi. :classic_cool:

Gość dziewica znudzona życiem
ja też jestem dziewicą, ale nie z powodu warg:P choc mam wystające, jakos ostatnio je zaakceptowałam:) nawet nie wiem jak to się stało, no podobają mi się:) moze właśnie u Ciebie tez tak będzie...

ale za to masz sporą nadwagę:P

choć zależy jakie masz autorko, ale chyba przesadzasz:)

Gość IMO13859
żaba Letycja "ale przynajmniej nie mam obrzydliwego motyla między nogami" A ja mam non stop brykającego, olbrzymiego ogiera. Zielona Żabo - marzenia faje są. :P

sama sobie popłacz żabciu:) z twoich postów bije nadwaga:D

ty IMO to ten pływający?:P kiedy ty pływasz jak wciąż tutaj siedzisz:P

wera wera napisz do mnie.jestem kobieta i nie jedno przeszlam...na twoj problem mozna zaradzic bedzie po klopocie.milutkasia@interia.pl

Gość wera.wera
wątpie abym przesadzała. Mogłabym wrzucić zdjęcie jakiś warg podobnych do moich ale jaki w tym sens, bym się pewnie tylko bardziej załamała słysząc opinie. Ten nieciekawy efekt potęguje fakt że jestem dosyć szczupła. Mam przerwę między nogami a tam mi wystaje :o Trochę mnie pocieszyliście, nawet jeżeli pisaliście nie do końca szczerze.

Gość Angelika19
Oj nie przesadzaj jak cię naprawde kocha to nie bedzie dla niego aż tak ważny wygląd cipki tylko ty ogólnie cała będziesz dla niego wazna no i wasza miłośc, uczucie jakim cię darzy

Gość wera.wera
trzykropka - napisałam na twojego mejla