Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera.wera

Przez mój kompleks będę do końca życia dziewicą

Polecane posty

Gość dziewica znudzona życiem
no wiem, że zabawne:P takie miało być:D

Gość xenia dudu
Autorko, naprawde spojrz na siebie przychylnym okiem. Jedni maja piegowata, rozowa skore, inni pryszcze, male piersi, itp ... przeciez gdyby ludzie dobierali sie tylko na zasadzie idealnosci, to ..wiadomo. Kocha sie za charakter, sposob bycia ..jak dojdzie miedzy wami do seksu, to nie powinny sie liczyc tego typu sprawy... a jesli sie obawiasz AZ TAK tzn ze moze to nie ta osoba, a zwykla chec na seks...? Wtedy warto jeszcze poczekac na innego chlopaka Moj byly nie byl modelem, mial sporo wad fizycznych, ale to sie nie liczylo ... U kobiety najwazniejsze, zeby byla szczupla, kobieco sie ubierala, i byla czysta(z fizycznosci) reszta to UWIERZ MI nieitostne sprawy

Nikt nie jest doskonały. Jak baba dobra to niewielkie mankamenty urody można wybaczyć.

Gość baba przyklejona do kompa
tak jak ty znosisz - wybaczasz siedzenie zaby letycji na forum i jej uzaleznienie od kompa ? baba cale dnie tu przesiaduje i zajmuje sie plotami i podlizywaniem prawiczkom . do roboty bys ja zagonil a nie rano komputer , w poludnie komputer wieczorem komputer po co ci baba co tylko w glowie ma forum

Gość baba przyklejona do kompa
jak widac na przykladzie kalibana dla kilku minut sexu miedzy jednym postem a drugim wybaczyc mozna nawet latanie za prawikami po calym forum i posmiewisko jakie robi :classic_cool:

Gość holaholaautorko
23 l tos mloda jeszcze masz czas

Gość facet+przystojniakk
a ja ci powiem że podobają mi sie takie cipki i nie pisze tego zeby cie pocieszyć tylko taka jest prawda poprostu podnieca mnie to z chęcią bym cie poznał napisz skad jesteś proszę...

Wera. mój chłopak ma brzuszek i nóżki jak u pająka. Ja mam blizny po trądziku na buzi i cellulit, ale w łóżu to znika i zostaje sama skóa, dotyk i gorąco, więć namawiam Cię, wyluzuj i spróbuj raz, dwa razy. Nawet jesli głupek jakis rzuci durny teks to czy to oznacza dla ciebie koniec życia? to tylko jedna opinia. następne moga byc zupełnie inne. A jełsi nie? to poszukaj w neciku wielbicieli takiego rodzaju warg i nawiąż z nimi kontakt, proste:}

Gość ktos prawde wygarnal mu
i kalibana zatkalo

Gość pantoflarz z niego
wstyd przynosi wszystkim facetom daje sobie baba rzadzic i poniewirac :O a ona tu gania caly dzian za prawikami a on pod pantoflem

Gość Larissa35
jesli Tobie to przeszkadza np boli ociera sie o bielizne masz z tego powodu np stany zapalne to próbuj to zrobic na nfz ..rozmawiałas o tym z ginekologiem?

widzę że od mojej nieobecności pojawiły się nowe posty. Od razu powiem że pomysł z szukaniem faceta który jest fanem takich warg w internecie jest wyjątkowo głupi. Wiem że tacy są, ale o wiele bardziej wolałabym żeby mój facet jakoś to zaakceptował, niż szukać fetyszystę którego to podnieca. Ktoś tu piszę że mam 23 lata i mam czas. Na co mam czas? Nie sądzę żebym z czasem to zaakceptowała. Za głęboko ten kompleks mi siedzi w głowie. A co do rozmowy z ginekologiem to powinnam o tym rzeczywiście porozmawiać, ale mam obawy że zostanę wyśmiana że mi przeszkadza wygląd tego miejsca. Bo dla kogoś kto nie ma takiego problemu może rzeczywiście się wydać śmieszne. Nie wiedziałam że jest możliwość operacji na NFZ, muszę się zorientować. Póki co nadal boję się pogadać o moim kompleksie z facetem. Bez sensu to wszystko. pozdr... :(

No i co Ty zamierzasz z tym zrobić? Przez jednen element swojej fizyczności będziesz zamartwiać się do końca życia?

Przeciez labiplastyka to wydatek ok 2.500-3.000zł. Bez przesady to nie jest 12000zl. Kilka mies. odkładania i uzbierasz. Co do Twoich obaw ze ginekolog Cie wysmieje- sa dziecinne. Ginekolog napewno Cie nie wysmieje. Jednak ja na refundacje z NFZ bym nie liczyła. Ale zapytac zawsze mozesz.

Gość wfwewer
ja korzystałam z usług zwykłego chirurga, nie plastyka i zapłaciłam 500 zł efekt mnie zadowala, mam małe wargi, bułeczkę

Gość wfwewer
auto9rko - dadam, że nie rozumiem dlaczego tak się wahasz. Jesli to dla Ciebie TAKI problem, to nie licz na to, że kiedyś on przejdzie. A po zabiegu po prostu nagle i od razu jesteś zadowolona z siebie, nie masz pojęcia jaki kamień z serca spada. Wydaje to Ci się teraz skomplikowane, bolesne, drogie, ale zapewniam że NIE! Cały zabieg trwa max. 1,5 godziny i od razu wracasz do domu. Po zabiegu żałowałabyś, że nie zdecydowałaś się wcześniej. Jeśli jesteś z kuj-pom albo warm-maz, to mogę dać namiary na świetnego chirurga.

Gość wfwewer
Ja muszę zmykać, ale jesli jestes z tych województw, możesz zostawić maila, odezwę się.

Gość andaluzyjnaaa
autorko, uwazaj na takie promocyjne operacje. to bardzo nerwione miejsce, ciecie zbyt blisko nerwow i nawet noszenie bielizny bedzie bolec. Nie ryzykuj- nie warto. poczekaj az pojdziesz do pracy i wtedy bez problemu w ciagu roku uzbierasz na operacje w dobrej klinice. to wszytsko jest w Twojej glowie, faceci zupelnie inaczj na to patrza. glowa do gory kochana

Gość DlugonogaBrunetka
Nie wierz w fachowosc chirurga. Poczytaj o takich operacjach za 500zł. Nie warto. Powinien to operowac ginekolog-plastyk.Inaczej zetnie ci je z gory na dol, a bedzie wygladalo jak koszmar.

wera.wera - nie tragizuj, przecież każdy ma jakieś wady. spotykasz się z jakimś idealnym mężczyzną, nieskazitelnie pięknym w każdym calu? na pewno nie. ty przynajmniej masz wadę, której nikt poza twoim lubym i lekarzem oglądał nie będzie. a co mają powiedzieć osoby z wielkim nosem, blizną na twarzy itp.? jeśli facet cię kocha to dla niego i tak będziesz najpiękniejsza na świecie. olej kompleksy i ciesz się życiem. 🖐️

No dzięki za ostrzeżenie, ale ja tylko biorę pod uwagę różne możliwości. Nie polecę od razu do chirurga. I nawet operacja w klinice może różnie się skończyć dlatego się boję. Raczej odłożę pomysł o operacji w czasie. Chciałabym olać ten kompleks, ale no nie wychodzi mi. Ale samo wygadanie się tutaj trochę mi pomogło. O takiej sprawie nie pogadam z koleżanką czy rodziną. I pomimo że to jest taki kompleks którego nie widać na co dzień to i tak sprawia że czuję się bardzo źle...

Gość Larissa35
Szkoda ze nie wiedziałas ze mozna to zrobic na NFZ -sama przerabiałam problem ginekologiczny :) ale o wiele gorszy od twojego:( miałam operacje na NFZ ja po porodach dwoch miałam problem - i jesli tylko lekarz zadecyduje ze potrzebujesz operacji bo masz z tego powodu bol infekcje to da ci skierowanie :) i niema sie co wstydzic ..wiem to krępujące ale ginekolog widział o wiele gorsze ...uwierz ... i bierz sie za siebie dziewczyno ......a po zabiegu poczujesz sie nowo narodzona :) strefa intymna jest bardzo wazna :) i to nie jest powazny zabieg znajdz dobrego ginekologa niech poleci Tobie doswiadczonego ginekologa w jakims szpitalu i problem z głowy ...a robią to w kazdym szpitalu ginekologicznym:) a bol do zniesienia szybko zapomnisz:)

Gość Larissa35
i z tymi prywatnymi zabiegami to bym podyskutowała hm mnie operowały ręce ktore tez operują płatnie (prywatnie ) bo Ci lekarze pracują w szpitalach:) wiec zorientuj sie w terenie :) i poco płacic jesli mozesz to zrobic to u tego samego lekarza :) oczywiscie jesli lekarz uzna ze zabieg sie tobie nalezy ......musisz troche ponarzekac ze ..uwiera Tobie to podczas jazdy na rowerze ze obciera o bielizne ze boli itp ...

laska oszalalas! a ile warg sromowych widzialas zeby je poruwnywac do siebie??skad mozesz wiedziec czy 20-30%, ba 50% lasek nie ma takich samych warg. A po za tym jezeli sa duze, to wiekszosc facetow to podnieca. Nie rozumiem jak mozesz miec taki kompleks. I kolejna sprawa jak mozesz chciec stracic dziewictwo, jak nie jestes z kims na tyle blisko zeby pogadac o tym czego sie boisz..

Gość a ile kosztuje
wera zrób to, nie słuchaj tych głupich bab, zobaczysz jak bardzo zmieni się twoje życie, jaka to będzie psychiczna ulga w kontaktach z facetami, podstawowy twój kompleks, który codziennie przypomina ci o sobie nie pozwala na budowanie poprawnych relacji z drugą płcią.

Gość StokrotkaZmeczonaNieco ;)
Ja gdybym takie miała nie zastanawialabym sie ani minuty. Zrobilabym ten zabieg