Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaawstydzonna

mam problem. moj facet mnie rani paznokciami!

Polecane posty

Gość zaawstydzonna

w zasadzie to nie jest jeszcze mój facet. spotykamy się jakiś czas i zaczelismy uprawiać seks. takie początki no wiecie. no i on zawsze pcha sie do robienia mi palcówki. chory jest jak mi nie zrobi. tak mi sie wydaje. tyle, że on nie obcina sobie paznokci. nie ma takich mega dlugich jak baba, no ale wystarczające, zeby mnie potwornie poranic. wczoraj mi pocharatał cała pochwe, ze szczypie mnie do teraz. ja już dlużej tego nie wytrzymam, ale kompletnie nie wiem jak mu o tym powiedzieć. strasznie mi glupio tak w milosnych uniesieniach nagle wystrzelić "hej kolo, ale obetnij se pazury" no same rozumiecie. no i nie chce go rozczarowac. pewnie caly czas myslal, ze moje grymasy na twarzy są z rozkoszy, a nie bólu. wiem, ze problem wyda wam się głupi, ale ja naprawde potrzebuje porady. :(

Gość nansdha
dobre 8/10 uważaj na odbyt

Gość zaawstydzonna
do tego zaraził mnie bakteriami i mnie zżera brud w pochwie, od tych jego palcówek. zadrapał mi ścianki pochwy. przemęczony jest sił na sex nie ma jak z budowy wróci to mnie palcami zaspakaja

Gość zaawstydzonna
podszyw! chyba oczywiste, ze od palcowki zaczynamy! nie smiejscie sie, bo to powazna sprawa.

Gość no tak - pozwalać na palcówkę
nie jest głupio, ale powiedzieć aby obciął i spiłował paznokcie to obciach.. Skoro ci tak głupio to cierp dalej aż dostaniesz infekcji od tych brudnych pazurów :( Bo przecież jak mu powiesz, że zadaje ci ból to natychmiast cię zostawi, a tak to chociaż jemu będzie przyjemnie i będziecie dalej razem.. Lepiej taki niż żaden :(

Gość kijeczek
Ohyda facet z długimi paznokciami! Normalnie oblech jakiś!

Gość zaawstydzonna
nie ma brudnych paznokci. normalnie czyste i zadbane. no i wcale nie są bardzo dlugie. takie do konca opuszka, ale nie wiem czemu mnie one ranią. no i skoro uwazacie, ze to takie proste, to co byscie zrobily na moim miejscu? w jaki sposob mu o tym powiedziec i kiedy? :(

jak można się nie śmiać z Ciebie? Nie potraficie rozmawiać, wielkie halo zapytać go czy żadna mu nie zwracała wcześniej na to uwagi i że przez to nie jest Ci tak przyjemnie jak mogłoby być...

Gość nie jadam od lat śniadań
najnormalniej w świecie - zanim zacznie tam z łapami powiedz, że ostatni pokalaeczył cię i chciałabyś zobaczyć jego paznokcie. Skoro nie są jakieś mega długie, to może je po prostu obgryza zamiast obcinać i ma na nich jakieś zadziory.. Weź pilniczek i wyrównaj je

Gość zaawstydzonna
dlaczego dno? oO

Gość to nie jest jeszcze mój facet
ale uprawiamy seks... Haha, a stanie się twoim facetem jak urodzisz mu trójkę dzieci czy jeszcze później? Czyli co, obcy facet (nie twój) robi ci palcówki a potem dopiero zdecyduje czy jesteś jego dziewczyną? Jakaś dziwna kolejność...

Gość odwagi powiedz mu
Ojej zwyczajnie mu powiedz przed sexem, zanim zaczniecie, że nic z tego, bo cię poranił i z sexu nici i niech obcina bardziej i je piłuje. Nie masz co się wstydzić, on ci ból zadaje, a ty mu nie powiesz bo obciach. Nie obciach, tylko o takich sprawach musicie się nauczyć rozmawiać, a nie tylko robić. Powiedz, ze teraz musi ci się wygoić , ze przez to musiałąś iść do giba i niech on się zastanowi co chce, hodować pazury, czy się sexić z tobą :) Jakichś infekcji dostaniesz przez niego. Zbierz się i mu powiedz.

Gość odwagi powiedz mu
do gina :D

Gość zaawstydzonna
no jakos sobie chyba dam rade :( dzieki