Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryży prawik

Mam najrorzej ze wszystkich prawików bo...

Polecane posty

Gość ryży prawik

jestem rudy :O czy jeśli przemaluję włosy (w akcie desperacji) to będzie pedalskie? :O

Gość to umow sie z fiku miku
ona tez rudzielec i dziewica pasujecie jak ulal 🖐️

Gość nanogen
a masz piegi rudelcu ?

Gość fiku miku jest marchewą????
:O

tak poisala wczoraj teraz wszystko jasne dlaczego nie ma powodzenia :D 🖐️

nawet bardzo. Znałem jednego rudego i z jakimi d-upami się prowadzał to trzeba było zobaczyć.

Gość nanogen
to umow sie z fiku miku tak poisala wczoraj teraz wszystko jasne dlaczego nie ma powodzenia a pamiętasz jak się nazywał topic ?

Gość nanogen
podaj linka

nie bardzo

Gość ryży prawik
u kobiet rude włosy to często zaleta, znam kilku takich co mają nawet hopla na punkcie naturalnych rudych włosów u dziewczyn, jednak u faceta to najgorsza wada, która przebija nadwagę, krzywe zęby, a nawet niski wzrost :O

Gość fakt rudy chłopak to tragedia
:O

Gość fsfwf
to umow sie z fiku miku-------> a pamiętasz kto zakładał temat ?

Gość ruda kobieta to zaleta
chyba cie poyebalo :D wszystie rude jakie znam to jakies maszkarony ktore sa obchodzone szerokim lukiem 🖐️ pewnie tez jestes rudzielcem to sobie sama kadzisz

Gość ryży prawik
piegi też niestety mam, lecz na szczęście nie jakoś bardzo dużo, a po lecie znikają i bledną, także piegi same w sobie nie są moim zmartwieniem, tylko ogólnie ta cała charakterystyczna karnacja u osób z rudymi włosami, która jest bardzo niemęska :O naprawdę chciałbym jakoś ściemnić brwi i włosy - myślę że wtedy wyglądałbym o niebo lepiej i nie odpychał wyglądem dziewczyn od siebie

Gość ryży prawik
moja siostra też jest ruda i na powodzenie nie narzeka, mi się rude kobiety nie podobają ale spotkałem kilka niezłych lasek z owym kolorem włosów, chodzi mi o to że ruda może być ładna, natomiast nie znam żadnego rudego przystojnego faceta :O

Zależy jakim rudzielcem jesteś. Według mnie istnieją dwa rodzaje: rudzielec jasny i rudzielec wyrazisty (:D). Ten pierwszy ma prawie że blond włosy z lekkim odcieniem pomarańczu, a ten drugi ma po prostu ciemny, rudy, wyrazisty kolor. Byłam kiedyś na jednym wykładzie i siedział przede mną taki właśnie czerwonowłosy chłopak (z gatunku tych wyrazistych) i wyglądał ołsom. :classic_cool:

Gość wiedzma na miotle___
Jak pomalujesz włosy to będziesz musiał ciągle poprawiać odrosty :D Jeśli już to może jakieś płukanki przyciemniające czy coś? natomiast brwi mógłbyś przyciemnić henną tylko że też musiałbyć to powtarzać... ee wogóle nie radziłabym niczego farbować Ale jaki masz odcień włosów? bo rudy rudemu nie równy, może być jasny jaskrawy pomarańcz, może być ceglany, a może być i taki podchodzący pod kasztan