Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianooo343

CO CIĄGNIE MŁODE PANNY DO STARSZYCH FACETÓW O 10 - 15 LAT?HELP

Polecane posty

Gość ochnounou
kurcze, musiałeś chyba jakoś pechowo trafić na te dziewczyny bo np. w moim otoczeniu nie ma za dużo takich związków. Pomijając mnie. A związałam się z kilkanaście lat starszym mężczyzną z tego samego co prinzesska powodu-uczucie. Nic innego. I w wieku, żadnych wad bym się nie doszukiwała bo nie to ma znaczenie a osobowość mężczyzny. Autorze wątku- jesteś jedynakiem?

Gość lalalalaal
bo starsi sa fajniejsi pod pewnymi względami :)

Gość pod wzgledem KASY KASY KASY
:)

Gość facet-39.
A czy ktoś z was pomyślał, że 10 lat różnicy w życiu człowieka to wcale nie jest dużo? Że są ludzie, którzy z racji genów będą żyli w dobrym zdrowiu do 90, a są tacy, którzy zejdą z tego świata w wieku 60. Ja mam 40 lat, wyglądam na 32, mój ojciec ma 80 i ciągle jest sprawny intelektualnie i fizycznie m.in. prowadzi samochód. Tak więc to nie o wiek chodzi. Nie każdy 30 letni facet to grubas, który siedzi przed tv i wali browar. Co z tego, że kobieta weźmie sobie jurnego 25latka skoro za 10 lat taki facet będzie do niczego, a ten 45 latek jeszcze bardzo ok. Wszystko jest względne i zależy od konkretnych osób, więc nie ma sensu krytykować kobiet, które wolą zadbanego 40 latka od zblazowanego 25 latka.

Gość ochnounou
facet madrze gada- polać mu ;)