Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianooo343

CO CIĄGNIE MŁODE PANNY DO STARSZYCH FACETÓW O 10 - 15 LAT?HELP

Polecane posty

Gość adrianooo343

spotykałem sie z nią od trzech miesięcy, nie bylismy parą . i nagle cos sie urwało zrozumiałem. za jakis czas spotkałem ja z facetem przynajmniej o 10 lat starszym,szli za rękę,to nie pierwszyraz iedy panna która mi sie podoba jej wybrankiem jest starszy facet! co oni maja czego my nie mamy?dodam ze mam 22 lata ,one tez w podobnym wieku. jak realizowac ze straszym mężczyzną?

Gość złe relacje z własnymojcem
w dzieciństwie, pochodzenie z rozbitej rodziny itp

Gość petrunelka567
a więc odpowiem ci precyzyjnie. ja 22 on 33 lat . i nie mam rozbitej rodziny,nawet w ręcz przeciwnie mam kochająco rodzinę i mam w nich wsparcie. Jestem z nim ponieważ on ma te cechy których nie posiadaja chłopcy w moim wieku. pewnego dnia sie obudziłam i wiedziałam ze chce faceta a nie chłopca a przedewszystkim odpowiedzialnego,zaradnego którego nie rajcuje jaranie picie i bluzy JP!! nie oszukujmy sie chłopcy w granicy wieku 20-27 nawet lat to duże dzieci. ,spotykałam sie z facetem 26latkiem po mimo tego ze miał własne mieszkanie auto był strasznie dziecinny ,takie rzeczy wychodza w praniu. aż wkoncu spotkałam jego . narazie nie doszukałam sie w nim dziecka:) licze ze tak bedzie zawsze. i jak jestem obok niego czuje sie jak prawdziwa kobieta .

Gość kingula765
i ma fajne bmw .własna firmę i chatę..czego chciec więcej??

Gość adrianooo343
super .więc realizacja ze starszymi facetami jest z góry przegrana. nie mam bmw firmy i własnej chaty.

Gość złe relacje z własnymojcem
ja żyje od wypłaty do wypłaty .ledwo na czynsz starcza. gdyby taki bogaty na mnie kiedys poleciał to teraz nie musiałabym zapierdalac po 10 godz za marne groszę .tylko leżałabym do góry dupą..i miała to gdzies. ale cóż całe życie pod górke.

Gość petrunelka567
nie dziwie sie ze panna cie olała.STRASZNY MIECZAK JESTES. PORAZKA TOTALNA.NAWET NIE PRUBUJ REALIZOWAC BO ZGÓRY JESTES PRZEGRANY.

Gość lizak987
w dzisiejszych czasach zdarza się, że nawet 30 latek to niedojrzały dzieciak, a przeciętny 22latek znajduje się na poziomie emocjonalnym 13latka i nie jest po prostu atrakcyjnym partnerem- zwłaszcza jak ktoś szuka poważnego i stabilnego związku.

Gość SIALALA..453
KOBIETY MAJA ŁATWIEJ W ZYCIU.... OWINĄ SOBIE TYPA W OKÓŁ PALCA I MAJA WSZYSTKO,MYSLE ZE TO PÓJSCIE NA ŁATWIZNE.CIEKAWE CZY JEST JAKAS KTÓRA JEST Z FACETEM STARSZYM ALE KTÓRY JEST BEZ KASY. WĄTPIE:)

Gość SIALALA..453
w dzisiejszych czasach zdarza się, że nawet 30 latek to niedojrzały dzieciak, a przeciętny 22latek znajduje się na poziomie emocjonalnym 13latka i nie jest po prostu atrakcyjnym partnerem- zwłaszcza jak ktoś szuka poważnego i stabilnego związku. O TÓŻ TO.

Gość sennik Bantu mówi -
Kobieta Bantu też szuka silnego i zaradnego samca Bantu. Bo samica |Bantu jest kobietą praktyczną. A białe samice mówią że |Bantu to dzikusy.... HOWGH-BURA_BURA

Gość tak jeets
spokoju , zrównoważenia, w przypadku młodszych to niemozliwe,

Gość To proste. Takie kobiety sa
zwyczajnie zbyt glupie, by dostrzec, ze rowniesnik moze byc lepszym partnerem, kandydatem na meza. One zwyczajnie uwazaja, ze starszawy wiek jest gwarantem dojrzalosci zyciowej. U dojrzalej, inteligentnej mlodej kobiety takiego podejscia nie uwidzisz

Gość panna z akcentu jest...
zakochana w dziadku

Gość sakhjsakhjsasa
Ja miałam taka sytuacje ze zwiazki mi sie sypały nie układało mi sie tzn bardziej oceniam to na karb braku pewnosci siebie moze z domu to wyniosłam mój ojciec był chłodny czułams ie nie atrakcyjna zła .Poznałam w wieku 20 lat faceta po 40 Kompleksy przeszły mi jak z bicza strzelił .Wielu młodych chłopaów midzy 20-28 rokiem zycia było bezczelnym zle mnie traktowali nisko oceniali. Myslałąmz e ze mna cos jest nie tak ale teraz wiem ze jestem osoba atrakcyjna i godna zainteresowania Ci którzy mnie nisko oceniali niech SPADAJA na drzewo .mimo iz róznica miedzy anmi jets zbyt duza było bardzo fajnie nie żałuje ze go poznałam i z perspektywy czasu powiem ze liczy sie pewnosc siebie i wtedy sie dobiera facetów odpowiednich takich którzy sa nas warci i potrafia nas docenic On mnie docenił! Wiek nie ejst najwazniejszy liczy sie dojrzałosc odp podejscie do kobiety czasem ktos starszy o 100 lat jest mniej atrakcyjny niz facet o 2-3 lata starszy.To zalezy od faceta

Gość petrunelka567
nie sa głupie. ale jeżeli chodze na randki od 16 lat i nie dostrzegłam tego spokoju w rówiesnikach,chociaz było ich abym nie skłamała przynajmniej ok 60 :) i taka randka konczyła sie sie po trzech spotkaniach czasem po jednym to oczekujesz ze mam przebrnac przez kolejne 60dziesięcu kretynów? nie oczekujesz za wiele? mysle ze kazdy miał swoje 10 min .to nie jest kwestia głupoty tyylkożycie tego mnie nauczyło! az nagle poznałam faceta dojrzałego opanowanego przy którym mam spokój ,przy którym czuje sie bezpiecznie. tak wiec rówiesnikom mówie stop . nie umawiam się z nimi i tyle. limit sie wyczerpał.

Gość lizak987
Adrianku i spółko Błędnie zakładacie, że przegrywacie wyłącznie z powodu wieku- otóż inni mężczyźni mają ciekawszą osobowość, więcej inteligencji, urody, lepsze poczucie humoru i karierę, a każdy szuka najlepszego możliwego partnera jakiego może dostać- zawsze tak było i będzie. Kobiety nie zaczną preferować głupszych, brzydszych i mniej życiowo zaradnych, bo to jest sprzeczne z naturą. Pozostaje wam wylewanie żali na kafe na 30 letnich "starcó"- a fe! że taka 22 latka nie brzydzi się seksić z takim 30 letnim oślinionym dziadem. fuj! a tym czasem kwiat młodzieży siedzi na kafe i nie ma z kim się bzykać.. tragedia

Gość wygoda i kasa jest
glownym powodem, to oczywiste;)

Gość ja mysle ze to jest dobre pods
ja mysle ze to jest dobre podsumowanie: petrunelka567 nie sa głupie. ale jeżeli chodze na randki od 16 lat i nie dostrzegłam tego spokoju w rówiesnikach,chociaz było ich abym nie skłamała przynajmniej ok 60 i taka randka konczyła sie sie po trzech spotkaniach czasem po jednym to oczekujesz ze mam przebrnac przez kolejne 60dziesięcu kretynów? nie oczekujesz za wiele? mysle ze kazdy miał swoje 10 min .to nie jest kwestia głupoty tyylkożycie tego mnie nauczyło! az nagle poznałam faceta dojrzałego opanowanego przy którym mam spokój ,przy którym czuje sie bezpiecznie. tak wiec rówiesnikom mówie stop . nie umawiam się z nimi i tyle. limit sie wyczerpał. Reasumujac, z dziadkami wiaza sie uzaleznione od randek wybrzydzaczki, ktore pruja sie od dziecinstwa. Naprawde Wam zal tegoz chlamu?

Gość kasa i mieszkanie ciagnie te
niezaradne dziewczynki. w zamian daja ciala robia sobie dzieci i udaja szczesliwe.

nie mogłabym związac sie z jakims starych oblechem tylko dla kasy !!!! gdybym na prawde go pokochala no to inny temat. ale co raz wiecej sie slyszy o takich pustych wyuzdanych pannicach co leca na hajs zeby miec na tipsy ubrania itp , ktore same w zyciu do niczego nie doszly !! żal poprostu i tyle!!! zero satysfakcji z zycia!!!

Gość zaradna inaczej?hahaa45456
ciekawy temat. tez mam faceta 13 lat starszego i ten facet mnie po prostu rajcuje. a przedewszystkim jego kasa i pozycja. nie wiem czy to jest miłosc. facet sie stara,kasa mu nie przesłoniła oczu a przedewszystkim jest porządny ,znam go krótko i mu ufam. mam 23 lata ,zycie dało mi troche po dupie . odrazu po szkole cięzko pracowałam i po tych 5 latach wiem ze nie chce zyc od wypłaty do wypłaty.na wszystko zapracowałam samo.rodzice mi auta nie kupili . takich facet apewni mi przyszłosc. miłosc?? miłosc nie istnieje.

Gość milosc istnieje ale ty nie umi
esz kochac. i tyle.

Gość df,mdfvdffd
kasa i mieszkanie ciagnie te niezaradne dziewczynki. w zamian daja ciala robia sobie dzieci i udaja szczesliwe. A co maja robić? dawać biednym kolesio, jeżdzić MZA, mieszkac kątem u rodziców albo cała pensje płacić za wynajem? Wtedy to nie beda udawać szczęśliwych? Bo szczęśliwa napewno nie będa. Więc skoro juz być nieszczęśliwą to przynajmniej w wygodnym życiu

Gość a co sama nie umniesz sobie
przyszlosci zapewnic? potrzebna ci jego kasa? na samochod to latwo zarobic, wiec sie nie podniecaj. biedulkaaaaaa.......:D

Gość petrunela..4567
ja mysle ze to jest dobre pods ja mysle ze to jest dobre podsumowanie: petrunelka567 nie sa głupie. ale jeżeli chodze na randki od 16 lat i nie dostrzegłam tego spokoju w rówiesnikach,chociaz było ich abym nie skłamała przynajmniej ok 60 i taka randka konczyła sie sie po trzech spotkaniach czasem po jednym to oczekujesz ze mam przebrnac przez kolejne 60dziesięcu kretynów? nie oczekujesz za wiele? mysle ze kazdy miał swoje 10 min .to nie jest kwestia głupoty tyylkożycie tego mnie nauczyło! az nagle poznałam faceta dojrzałego opanowanego przy którym mam spokój ,przy którym czuje sie bezpiecznie. tak wiec rówiesnikom mówie stop . nie umawiam się z nimi i tyle. limit sie wyczerpał. Reasumujac, z dziadkami wiaza sie uzaleznione od randek wybrzydzaczki, ktore pruja sie od dziecinstwa. Naprawde Wam zal tegoz chlamu? NIE POJEŁAS . WIDOCZNIE ZA TĘPA JESTES. I JEŻELI DLA CIEBIE RANDKA =SEX TO WSPÓŁCZUJE PROSTEGO MYSLENIA PROSTACZKO:)

Gość a co sama nie umniesz sobie
"A co maja robić? dawać biednym kolesio, jeżdzić MZA, mieszkac kątem u rodziców albo cała pensje płacić za wynajem? Wtedy to nie beda udawać szczęśliwych? Bo szczęśliwa napewno nie będa. Więc skoro juz być nieszczęśliwą to przynajmniej w wygodnym życiu" I TO BYLA BARDZO SZCZERA WYPOWIEDZ! dlatego tak jestescie olewane przez SZANUJACYCH SIE MEZCZYZN! prawdziwa wypowiedz typowej niedojrzalej osoby w dzisiejszym swiecie. brawo:D ja bym cie nie chcial nigdy. zenada.

Gość SWIETE SŁOWA.
df,mdfvdffd kasa i mieszkanie ciagnie te niezaradne dziewczynki. w zamian daja ciala robia sobie dzieci i udaja szczesliwe. A co maja robić? dawać biednym kolesio, jeżdzić MZA, mieszkac kątem u rodziców albo cała pensje płacić za wynajem? Wtedy to nie beda udawać szczęśliwych? Bo szczęśliwa napewno nie będa. Więc skoro juz być nieszczęśliwą to przynajmniej w wygodnym życiu BRAWO!

Gość df,mdfvdffd
Bo taka jest prawda niestety. a że sam jestes nieudacznikiem to najprościej nazywac dziwkami dziewczyny, które myslą o swojej przyszłości. Wybacz ale nie bede rodziła dzieci gołodupcowi, który nie bedzie nawet miał za co kupic antybiotyków jak dziecko zachoruje i do przychodni je bedzie wiózł aytobusem

Gość omg omg omg omg omgggggggg
nie nie maja dawac biednym, W OGOLE NIECH NIE DAJA i sie szanuja:D swiete slowa? o boze, co za plytkie stworzenia te kobiety...:D