Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianooo343

CO CIĄGNIE MŁODE PANNY DO STARSZYCH FACETÓW O 10 - 15 LAT?HELP

Polecane posty

Gość chociaż jedna mądra na tym for
"slowa prawdy........... jak sama mialam 20 lat to też mnie ciągnęło do starszych ale z wiekiem jednak zmądrzalam i doszlam do wniosku, ze wiek nie swiadczy o dojrzalosci. wiec wole rowiesnikow, ale z takim 10 lat starszym to na pewno bym nie chciala byc. moj chlopak jest mlodszy ode mnie, nie pracuje bo studiuje ciezki kierunek i wiecie co? nie przeszkadza mi to, jeszcze sie napracuje w zyciu. nie wyobrazam sobie, zebym miala kogos zmuszac do pracy... albo zebym miala byc z kims w związku dla pieniedzy. moj chlopak jest biedny ale kocham go nad zycie i nie zamienilabym go na zadnego zużytego 30latka z domem, samochodem i kasą!" Dziękuję Tobie za mądre słowa! Pozdrów swojego Faceta i powiedz, że ma Wspaniałą Kobietę! Uda się Wam i tego Wam z całego serca życzę:)

Gość DOI TEJ PUSTEJ df,mdfvdffd
idz juz na te randke ze swoim sponsorem:D sciema to byla, nie?:D buahahaha sama w domku przy kafe.

Gość HGUFKLDFSD
zmienisz zdanie, kiedy zycie da ci popalic. a napewno da.

Gość df,mdfvdffd
Może zapytam mojego faceta czy nie potrzebuje kogoś do sprzatania. Chociaż nie... on do sprzatania poniżej mgr nie zatrudnia atwój dopiero jest w trakcie studiów... :(

Gość hahahahahahahaha
"aleeee piertolenie ''Bo taka jest prawda niestety. a że sam jestes nieudacznikiem to najprościej nazywac dzi**ami dziewczyny, które myslą o swojej przyszłości. Wybacz ale nie bede rodziła dzieci gołodupcowi, który nie bedzie nawet miał za co kupic antybiotyków jak dziecko zachoruje i do przychodni je bedzie wiózł aytobusem'' PIĘKNIE UJĘTE ''ale czy dasz d**y BEZ MILOSCI I BEZ SZCZESCIA tylko po to, zeby sie zaspokoic, urodzic dziecko i zeby ojciec tego dziecka mial na jego leczenie w razie czego?'' boli cię to że tobie takie nie dają bo nie masz za co im zapłacić? " ze coooooo? czy facet ma placic za taka psuta lale? jakie wy plytkie jestescie:D buahahahahahaha. faceci nie powinni tykac takich istot:D

Gość df,mdfvdffd
Nie bój, nie bój na 20 sie wyrobię. Sponsor powiadasz... No jaka panna taki sponsor. Jedną zadowoli róża za 5 zł i paczka chipsów na film z laptopa a druga ma troszkę wyższe wymagania :)

Gość tak tak taaaaaaaaaak
"df,mdfvdffd Może zapytam mojego faceta czy nie potrzebuje kogoś do sprzatania. Chociaż nie... on do sprzatania poniżej mgr nie zatrudnia atwój dopiero jest w trakcie studiów... " hehehe, nie ma to jak podbudowywać się kimś:) a Ty co masz? ja na przykład też jestem magistrem i co? i nic:) ale się nie podniecam tym:) pozdrówka!

Gość HGUFKLDFSD
hahahahahahahaha "aleeee piertolenie ''Bo taka jest prawda niestety. a że sam jestes nieudacznikiem to najprościej nazywac dzi**ami dziewczyny, które myslą o swojej przyszłości. Wybacz ale nie bede rodziła dzieci gołodupcowi, który nie bedzie nawet miał za co kupic antybiotyków jak dziecko zachoruje i do przychodni je bedzie wiózł aytobusem'' PIĘKNIE UJĘTE ''ale czy dasz d**y BEZ MILOSCI I BEZ SZCZESCIA tylko po to, zeby sie zaspokoic, urodzic dziecko i zeby ojciec tego dziecka mial na jego leczenie w razie czego?'' boli cię to że tobie takie nie dają bo nie masz za co im zapłacić? " ze coooooo? czy facet ma placic za taka psuta lale? jakie wy plytkie jestescie buahahahahahaha. faceci nie powinni tykac takich istot płytka była bym gdybym robiła na gołodupca.

Gość HGUFKLDFSD
pewnie wam pierdzą pod kałdrą i myja się raz na tydzien od swięta:)

"płytka była bym gdybym robiła na gołodupca. " płytkie to jest gadanie w tym stylu. w tym temacie nie chodzi o robienie na kogoś, tylko o wiazanie się dla kasy. to tylko niektore lalki tutaj przekrecily cala dyskusje i juz sie wylewaja zale na nieudacznikow, a nie od tego sie zaczal temat:) zacznij czytac temat od poczatku, bo chyba zgubiłaś sens:)

Gość df,mdfvdffd
HGUFKLDFSD pewnie wam pierdzą pod kałdrą i myja się raz na tydzien od swięta Juz z tego wyrosli dlatego ich wolimy :)

Gość slowa prawdy...........
"zapytałąm mojego kiedyś dlaczego nie chce rówiesniczki i mi odpowiedział, ze to alboo paskudne dziewice z wypaczoną psychika czekające na pierwszy raz do śłubu, albo zdymane szlaufy których nikt nie chce bo każdy już miał, a trzecia opcja to nawet fajne panny ale po nieudanych związkach i niestety z dzieckiem." Wybacz ale po tym jak twoj stary ruchacz wypowiada sie o kobietach to od razu widac ze to zwykly cham i prostak. moj chlopak moze i duzo mlodszy ale nigdy by tak o kobietach sie nie wypowiadal jak wyzej.

Gość do panna z akcentu
ty tu się nie wypowiadaj bo ci pewnie ten twój dziadek dziadek odpala coś z emeryturki i temu kręcisz nosem na swojego faceta:D

Gość df,mdfvdffd
moj chlopak moze i duzo mlodszy ale nigdy by tak o kobietach sie nie wypowiadal jak wyzej. Bo faceci dopiero z wiekiem zaczynaja mówic to co mysla :D

i wcale sie nie zdziwie jak ten twoj 30latek cie wydyma na wszystkie strony a potem i tak porzuci hahaha

"slowa prawdy........... "zapytałąm mojego kiedyś dlaczego nie chce rówiesniczki i mi odpowiedział, ze to alboo paskudne dziewice z wypaczoną psychika czekające na pierwszy raz do śłubu, albo zdymane szlaufy których nikt nie chce bo każdy już miał, a trzecia opcja to nawet fajne panny ale po nieudanych związkach i niestety z dzieckiem." Wybacz ale po tym jak twoj stary ruchacz wypowiada sie o kobietach to od razu widac ze to zwykly cham i prostak. moj chlopak moze i duzo mlodszy ale nigdy by tak o kobietach sie nie wypowiadal jak wyzej. " DOKŁADNIE! jak prawdziwy mężczyzna może sie tak o kobietach wyrażać? tylko cham i prostak. szczera prawda. ale na takich leca te z tematu.

"df,mdfvdffd moj chlopak moze i duzo mlodszy ale nigdy by tak o kobietach sie nie wypowiadal jak wyzej. Bo faceci dopiero z wiekiem zaczynaja mówic to co mysla " chyba naprawde nie mialas do czynienia z facetem prawdziwym:D

Bo faceci dopiero z wiekiem zaczynaja mówic to co mysla nieprawda, chamy zawsze mowią co myslą, a kulturalny czlowiek pomysli zanim cos powie ;) poza tym jak to sie mowi: cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy!! a po tym jak ten twoj sie wypowiada o kobietach to widac od razu ze to zwykle ZERO

Gość brawo brawo brawo :D
cham z wsi wyjdzie, ale wies z chama nigdy! BRAWO!

Gość df,mdfvdffd
i wcale sie nie zdziwie jak ten twoj 30latek cie wydyma na wszystkie strony a potem i tak porzuci hahaha Mozliwe ale czy lepiej żeby zrobił ze mna tak samo jakiś gówniarz. Z tym z którym jestem i mi tak źle życzysz przynajmniej przezyłam wiele, widziałam fajne miejsca i przynajmniej bedę miala co wspominac a po rówieśniku co powspominam? Przejaźke autobusami i picie piwa w parku albo w damu u niego w pokoju?? hehehe

Gość df,mdfvdffd
Dobrze on jest zerem bo panny daja dupy i sobie robia dzieci z byle kim... prawda boli?

I tak jesteś z gowniarzem... moj chlopak mlodszy a ma wiecej kultury od tego twojego...

Gość df,mdfvdffd
Mam nadzieje, ze kultura będziecie mogli zapłacic w sklepie za zakupy :)

Gość ŻYCIE NA POZIOMIE
ALE PIERDOLICIE GŁUPOTY . CHŁOPAK ZADAŁ PYTANIE I DPOWIEDZ JEST JASNA " CO MASZ JEJ DO ZAOFEROWANIA"??????? CZEKAM NA ODPOWIEDZ. NE WRZUCAJMY STARSZYCH FACETÓW DO JEDNEGO WORKA ,PORZĄDNI TEZ SĄ .Z MOIM FACETEM JESTEM OD ROKU. MIESZKAM Z NIM,NAWET GO NIE PODEJRZEWAM O ZDRADĘ. UFAM MU. jego poprzednie związki to porazka mimo ze miał tylko dwa.. został zdradzony. zycie poswięcił pracy i karierze. jest inny od innych facetów. i mówiąc ze lecimy na kasę to wasze marne wytłuamczenie ..zakrywacie się kasą..a prawda jest taka że FACTE POWINIEN BYC FACETEM. I NIE WYSTARCZY TYLKO ISTNIEC. TRZEBA COS ROBIC W ZYCIU. A NIE UZALAC SIE NAD SOBA JAK TO W ZYCIU JESR CIĘZKO! WKURWIA MNIE TO. BO NIE TRAWIE MIĘCZAKÓW! I MOZECIE OCENIAC MNIE Z GÓRY DZIEWCZYNKI JEBJE MNIE TO. SKORO WYBRALISCIE MIŁOSC Z CHŁOCEM KTÓRY W PRZYSZŁOSCI NIE UTRZYMA RODZINY TO WSPÓŁCZUJE WAM.NA DŁUŻSZĄ METĘ TEN ZWIĄZEK JEST BEZ SZANS.TYLKO NIE MIEJCIE POTEM PRETENSJI DO SWIATA BO KAZDY SOBIE ISZE SCENARIUSZ.

Gość NIE KARMIĆ TROLLA!!!!
DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TA df,mdfvdffd!:D czy nie widzicie, jak ona sama sie wypowiada? trafil swoj na swego. dokladnie, lepiej bogato dawac, niz piwo w parku pic:D i to jest podsuowanie tej osoby:D dajcie sobie z nia spokoj, ona ma co chce i tyle. lepiej niech ja bogaty grzmoci, niz biedny i to caly sens jej zycia. nie mowi NIC o milosci, bo jej w tym zwiazku NIE MA.

Gość hmmmmm czyżby
czy jest naprawde taki inny od wszystkich to sie dopiero przekonasz... na razie dupska mu dajesz na kocią łapę, mu to pasuje, to tez duzo mowi o czlowieku.

Gość NIE KARMIĆ TROLLA!!!!
"SKORO WYBRALISCIE MIŁOSC Z CHŁOCEM KTÓRY W PRZYSZŁOSCI NIE UTRZYMA RODZINY TO WSPÓŁCZUJE WAM.NA DŁUŻSZĄ METĘ TEN ZWIĄZEK JEST BEZ SZANS." a skad Ty to mozesz wiedziec? taka wszystkowiedzaca jestes? a Twoj zwiazek niby ma szanse, bo facet ma kase, tak?:D no i masz odpowiedz.

Gość ech kobiety myslcie myslcie...
"SKORO WYBRALISCIE MIŁOSC Z CHŁOCEM KTÓRY W PRZYSZŁOSCI NIE UTRZYMA RODZINY TO WSPÓŁCZUJE WAM.NA DŁUŻSZĄ METĘ TEN ZWIĄZEK JEST BEZ SZANS." i oczywiscie potrafisz przewidziec przyszlosc:D twoj facet dzisiaj ma kase (i ja mu zle nie zycze!), ale czy bedzie mial ja jutro? pomysl tez o tym. sama tez sie wez do pracy:) pozdrawiam!

Gość df,mdfvdffd
nie mowi NIC o milosci, bo jej w tym zwiazku NIE MA. Bo miłości w ogóle nie ma.