Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianooo343

CO CIĄGNIE MŁODE PANNY DO STARSZYCH FACETÓW O 10 - 15 LAT?HELP

Polecane posty

bo są dojrzalsi, ustawieni i mają to coś czego moi 24letni równieśnicy nie mają... a i oczywiście szarmancję, czyli pojęcia obce dla gówniarzy w wieku nastu - dwudziestu lat:)

Gość omg omg omg omg omgggggggg
"Bo taka jest prawda niestety. a że sam jestes nieudacznikiem to najprościej nazywac dzi**ami dziewczyny, które myslą o swojej przyszłości. Wybacz ale nie bede rodziła dzieci gołodupcowi, który nie bedzie nawet miał za co kupic antybiotyków jak dziecko zachoruje i do przychodni je bedzie wiózł aytobusem " ale to co innego, pusta laleczko. dopiero co mowilas, ze lepiej byc z bogatym BEZ MILOSCI I NIESZCZESLIWA, a terz gadasz o lekach dla dzieci. tu sie z toba zgadzam, ale czy dasz dupy BEZ MILOSCI I BEZ SZCZESCIA tylko po to, zeby sie zaspokoic, urodzic dziecko i zeby ojciec tego dziecka mial na jego leczenie w razie czego? zastanow sie, pustostanie:D

Gość df,mdfvdffd
z resztą co ja będe dyskutowała... Idź do mamy po 5 zł i lec pod trzepak do kolegów na browara bo pewnie z pensji w tesco już niewiele zostało od pierwszego Pogadajcie o zyciowych tematach i poprzechwalajcie sie miedzy soba a ja w tym czasie pójde na randke z mężczycna a nie z chłopczykiem w krótkich majtkach :)

Gość HIHIH86656
NAZWAŁABYM RACZEJ ZARADNA PANNĘ KTÓRA OMOTAŁA NADZIANEGO FAGASA>)UWIRZCIE ZE NIE KAŻDA POTRAFI.ZYJEMY W TAKIM SWIECIE ZE TREZBA SOBIE RADZIC W ZYCIU NIE STETY. NIE ZARADNE TO TAKIE KTÓRE ZAKŁADAJĄ RODZINY W WIEKU DWUDZIESTU PARU LAT .SZYBKIE WESELE BO WPADKA . I CZESC ZYCIA NA ŁASCE RODZICÓW BADZ CHAROWANIA ZA GROSZĘ. TYLKO PO CO?? ta fadcynajcja minie a bieda i tak bedzie.

hehhe, i co zatkalo cie? zlapalem cie na twoim dziurwaym gadaniu i nie masz mi nic do powiedzenia, jakl tyl;ko sie takim plytkim tekstem odszczeknac:D baw sie dobrze. nie raz jeszze ktos ci wytknie twoje puste myslenie.

"df,mdfvdffd z resztą co ja będe dyskutowała... Idź do mamy po 5 zł i lec pod trzepak do kolegów na browara bo pewnie z pensji w tesco już niewiele zostało od pierwszego Pogadajcie o zyciowych tematach i poprzechwalajcie sie miedzy soba a ja w tym czasie pójde na randke z mężczycna a nie z chłopczykiem w krótkich majtkach ' nie zapomnij pojsc z nim do lozka:D

I właśnie, starsi poważnie myślą o przyszłości a gówniarze zarabiają po tysiąc zł i dziwią się, że panny nie chcą myśleć o życiu z nimi

Gość df,mdfvdffd
płytkie to ty masz czytanie.

hehehehehhee. tu cie mam, hehehehe. zatkaaaalo cie, zatkalo.

Gość df,mdfvdffd
nie zapomne :) A ty pomachaj sobie skórką przed redtube i wyjdź do kumpli pochwalic sie jaką to sztukę posuwałeś :D

Gość A jednak ta kafeteria to
miejsce dla przegrancow i zyciowych ciamajd, ktore nie sa zadowolne ze swojego zycia i nie wiedza, czego chca....

Gość A jednak ta kafeteria to
"df,mdfvdffd nie zapomne A ty pomachaj sobie skórką przed redtube i wyjdź do kumpli pochwalic sie jaką to sztukę posuwałeś " bardzo niska odpowiedz. i Ty jesteś szanującą się kobietą? bez komentarza.

Gość PIĘKNAALALAL8384
POZWÓLCIE ŻE SIE WTRĄCE..MIEJMY ODWAGE PRZYZNAC SIĘ DO TEGO ZE KASA JEST WAŻNA!!BO JEST!! ADRANKU ZARABIASZ TYSIAC ZŁOTYCH..ALBO JESTES BEZ PRACY I RODZICE CIE UTRZYMUJĄ.I CZEGO OCZEKUJESZ?? ZZE PANNA ZWIĄŻE SIE Z GŁODUPCEM,?SŁONKO TE CZASY MINEŁY. PRZYPOMNIAŁA MIS IE PEWNA HISTORIA KIEDY SPOTYKAŁAM SIE Z CHŁOPAKIEM 22LETNIM PO ZAPYTANIU GDZIE PRACUJESZ ODPOWIEDZIAŁ" NIGDZIE RODZICE MNIE UTRZYMUJĄ" PO CZYM DODAŁ "KIEDY SPOTYKAŁBYM SIE KOLEGAMI"? ROZJEBAŁ MNIE TOTALNIE . ZWŁASZCZA ŻE WRÓCIŁAM Z NORWEGII GDZIE ZAPIERDALAŁAM JAK WÓŁ PRZEZ OK. ROK. SORY ALETO NIE JEST FACET .PODEJRZEWAM ŻE BYLIBYSMY NAMOIM UTRZYMANIU. TO BYŁA OSTSTNIA RANDKA.

Gość lizak987
nie wchodziłam na kafe przez pół roku- nic się tu nie zmienia- niezmiennie pełno tu sfrustrowanych siusimajtków na utrzymaniu mamusi z niskim IQ wielce zdziwionych, że nikt ich nie chce..

Gość slowa prawdy...........
tez tego nie rozumiem co one w takich widzą... juz bym mlodszego wolala, a nie takiego zużytego starucha, ktory do 30tki ruchal wszystko co ma dziure a po 30tce nagle udaje dojrzalego i gotowego do związku ale uwaga: nie, on sobie nie bedzie szukal rowiesniczki bo dla niego za stara jest taka 30tka!! on sobie teraz po tylu latach ruchania roznych panienek bedzie szukal dziewczynki najlepiej nastolatki, albo po 20tce ;) i że też znajduje takie naiwne, ja bym sie takiego brzydila tknac.

dokładnie, a mój chłopak nic nie robił, gdy ja pracowałam sezonowo ponad 6 tyg. A co on na to? zasłaniał się tym, że gospodarka, że rodzice nie pozwalają mu jechać ze mną itp:D

jednak powoli dochodzę do wniosku, że 3 lata różnicy (jestem starsza) to przepaść i chyba go zostawię... teraz zasłania się tym, że studiuje ciężki kierunek na polibudzie, więc nie może znaleźć pracy

dla mnie kasa to nie wszystko, wolę biednego 20latka, niż bogatego 30latka co przeruchal juz wiele kobiet i moze mnie jakims syfem zarazic... i potem rak szyjki macicy albo inne niespodzianki. nie oszukujmy sie, taki 30latek wolny to juz z 5 przeruchal albo i wiecej, kijem bym nie tknela!

Gość df,mdfvdffd
ale uwaga: nie, on sobie nie bedzie szukal rowiesniczki bo dla niego za stara jest taka 30tka!! zapytałąm mojego kiedyś dlaczego nie chce rówiesniczki i mi odpowiedział, ze to alboo paskudne dziewice z wypaczoną psychika czekające na pierwszy raz do śłubu, albo zdymane szlaufy których nikt nie chce bo każdy już miał, a trzecia opcja to nawet fajne panny ale po nieudanych związkach i niestety z dzieckiem.

Gość PIĘKNAALALAL8384
Bo taka jest prawda niestety. a że sam jestes nieudacznikiem to najprościej nazywac dzi**ami dziewczyny, które myslą o swojej przyszłości. Wybacz ale nie bede rodziła dzieci gołodupcowi, który nie bedzie nawet miał za co kupic antybiotyków jak dziecko zachoruje i do przychodni je bedzie wiózł aytobusem POPIERAM. ZYCIE TO NIE BAJKA,

Gość ale jak po polibudzie mu sie u
da, to ty zostaniesz ze swoim cwaniactwem SAMA. a "słowo prawdy" MA RACJE! zadnej z was sie NIE CHCE WALCZYC O ZYCIE! wygodne dzieci. mlode, dawac dupy i robic dzieci. spoko, robcie:D bo przeciez dorabiac sie to nie wy, bo sie wam swiezutki lakier do paznokci od sponsora pobrudzi:D

haha a ten twoj sam pewnie wiele przeruchal wiec sam tez jest zużyty wiec powinien szukac zużytej 30latki a nie brać się za 15-10 lat mlodszą. Po prostu ruchacz lubi ruchac mlode ciala i taka prawda. ale sie przeciez nie przyzna? jego 30latki juz nie krecą.

akurat to ja pracowałam a nie on i teraz też zdarza mi się dorobić a on zero, mimo, że jest gorzej sytuowany ode mnie. Przykład - poprosiłam dziś zeby kupił mi dwa piwa, a ja mu oddam pieniądze a on mówi, że ma empty w portfelu:D:D 5 zł nie ma...

Gość petrunelka567
ale jestescie prózne, nie każdy facet w wieku 30 lat jest ruchancem i rucha co popadnie . skoro tak mysliscie to chyba pod latarnia ich poznajecie. mój jest wyjatkowy.i nawet nie oglada sie za pannami a ulicy.. MYSLĘ ZE ZAL WAM DUPE SCISKA ZE ZYJECIE Z GOŁODUPCAMI KTÓRZY BZYKAJA NA BOKU.. A DO TEGO LEDWO NA ZYCIE WAM STARCZA. NIE UDACZNIKI JEBANE NA LEPSZYM NIE BYŁO WAS STAC BO JESTESCIE PROSTE .

jak sama mialam 20 lat to też mnie ciągnęło do starszych ale z wiekiem jednak zmądrzalam i doszlam do wniosku, ze wiek nie swiadczy o dojrzalosci. wiec wole rowiesnikow, ale z takim 10 lat starszym to na pewno bym nie chciala byc. moj chlopak jest mlodszy ode mnie, nie pracuje bo studiuje ciezki kierunek i wiecie co? nie przeszkadza mi to, jeszcze sie napracuje w zyciu. nie wyobrazam sobie, zebym miala kogos zmuszac do pracy... albo zebym miala byc z kims w związku dla pieniedzy. moj chlopak jest biedny ale kocham go nad zycie i nie zamienilabym go na zadnego zużytego 30latka z domem, samochodem i kasą!

Gość df,mdfvdffd
Nawet jeśli to i tak fajnie sie składa bo mnie dla odmiany nie kręcą 22 latkowie, którzy mają niewiele do powiedzenia o zyciu i caly czas mieszkaja na planiecie, która sie nazywa 'kiedys będę" :O

Gość aleeee piertolenie
''Bo taka jest prawda niestety. a że sam jestes nieudacznikiem to najprościej nazywac dzi**ami dziewczyny, które myslą o swojej przyszłości. Wybacz ale nie bede rodziła dzieci gołodupcowi, który nie bedzie nawet miał za co kupic antybiotyków jak dziecko zachoruje i do przychodni je bedzie wiózł aytobusem'' PIĘKNIE UJĘTE ''ale czy dasz d**y BEZ MILOSCI I BEZ SZCZESCIA tylko po to, zeby sie zaspokoic, urodzic dziecko i zeby ojciec tego dziecka mial na jego leczenie w razie czego?'' boli cię to że tobie takie nie dają bo nie masz za co im zapłacić? :classic_cool:

Gość dokładnie tak tutaj większość
to proste puste laski, które chcą nie wiadomo kogo:D

Gość df,mdfvdffd
i wiecie co? nie przeszkadza mi to, jeszcze sie napracuje w zyciu Hehe no nie wiem, nie wiem... Przy tej sytuacji gospodarczej to może wam sie fajnie klepać bide na bezrobociu :classic_cool: