Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E ona ona E

wynik testu - fota

Polecane posty

Gość niuniek12345
ciąża :) gratulacje dla pewności możesz zrobić beta HCG w laboratorium

Gość no jeśli cię będą
teraz to moim zdaniem negatywny. Poczekaj kilka dni jesli się okres nie rozkręci zrób jeszcze raz.

Hej.nie chce Ci robic nadziei,ale ja miałam taki wynik 2 razy.poleciałam na bete następnego dnia i było 70,3 po 48h powtórzyłam i 114,8.Plamienia tez miałam w czasie miesiączki,wiec myslałam ze to miesiączka tyle ze bylismy na urlopie wiec myslałam ze to zmianie klimatu. ale lekarza zaliczyłam i jestem w 5 tyg. tyle ze pojawiły sie lekkie plamienia i mam duphaston i zwolnienie. pozdrawiam

Gość E ona ona E
bardzo bym chciala, test byl robiony dwa dni temu, dzisiaj byl juz negatywny :( dzis byl pre test, wczesniej pink test wczoraj taka sama kreska jak na zdjeciu

Gratulacje!!!piekny wynik:-). Te plamienia skosultuj z lekarzem,jesli sie beda nasilac proponuje podjechac na IP...

Gość niuniek12345
idź na betę HCG, będziesz miała 100% pewnośći

Gość no jeśli cię będą
a po co beta? wystarczy zrobić jeszcze raz test ale za kilka dni. Tak to wygląda jeśli się robi test zbyt wcześnie. Naprawdę warto poczekać.

Gość E ona ona E
plamie od pierwszego test, bylo na bezowo dzis jest to taki jany braz niestety. I dzis test byl negatywny, ale plamienie jest tylko na papierze, nie na wkladce nawet. Piersi mnie nie bola, wczorja jeszcze troszke bolay ale sa powiekszone

Gość E ona ona E
martwi mnie dzisiejszy test :( i czuje sei jak bym miala okres :(

Moim zdaniem szkoda wydawać kasy na testy.ja tem od razu zrobiłam bete bo ona wychodzi natychmiast. ale to tylko rada,poza tym ja po prostu nie chciałam czekać :)

Gość E ona ona E
nie powinna byc dzis mocna kreska? minely dwa dni :( i dzis to plamienie, boje sie

Gość no jeśli cię będą
kreska na teście powinna być coraz wyraźniejsza a nie znikać. Moim zdaniem to nie ciaża. Idź może już na tą betę jutro i nie gdybaj więcej.

Gość E ona ona E
nie wiem, a moze to nie jest w ogole ciaza? co myslec? panikuje?

Gość E ona ona E
w pt kreska byla wyraxniejsza niz na zdjeciu (kiepskie zdjęcie) wczoraj taka jak na zdjeciu dzis nie bylo nawet cienia kreski, jutro ide na bete, ciagle biore luteine le nie wiem czy robie dobrze

Gość E ona ona E
gdyby nie to brudzenie to bym sie az tak nie martwila tym testem :(

Tak.bardzo dobrze ze bierzesz luteine,mozesz bez obaw wziasc nospe:-)naprawde... Nic sie nie martw ze dzis test nie wyszedl-test testowi nie rowny,moze inna czulosc ich byla-moze duzo wypilas dzis i mocz byl rozcienczony.poloz sie i odpocznij

Gość no jeśli cię będą
albo test został zrobiony za wcześnie (nieregularne cykle a w związku z tym przesunęla się owulacja) albo po prostu okres się zaraz zacznie a teraz masz plamienia wynikające z problemów hormonalnych. Zrób betę to sie wyjaśni.

Wez nospe zeby zlagodzic bol niby okresowy,w szpitalu nic wiecej i tak nie zrobia oprocz podania luteiny i nospy na tym etapie... Trzymam kciuki!

Gość E ona ona E
nospy nie am, brzuch nie boli w zasadzie to tylko takie ciagniecie jakby :) cykle mam regularne, 27 dniowe, a dzis jest 28 dc

Gość przyszlaMamusia
Jak dla mnie to wynik pozytywny - druga kreska blada, ale jest. Miałam tak samo. Na jednym teście ledwo było widać,a na drugim ładna kreska, dziś jestem już w 9 miesiącu :) Widoczność kreski zależy też od czułości testu, u mnie na tym o mniejszej czułości była ledwo ledwo widoczna.

Ja w dniu spodziewanej miesiączki odczuwałam bóle brzucha, jak na okres i pojawiły się plamienia. Zarówno w przypadku 1 i 2 ciąży druga kreska była bardzo słabo widoczna, tak jakby zarys kreski. Na razie nic straconego

Gość E ona ona E
pocieszacie mnie, naprawde! Trzymajcie kciuki! plmienia ciagle sa, sprawdzalam szyjke przed chwilka i tam prawie czerwnone :(

Gość 26 mc PRAWIE
po jaką cholere sprawdzasz szyjkę? litości...