Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biker21

Dlaczego telefon komórkowy w pokrowcu odstrasza kobiety?

Polecane posty

Gość biker21

Witam Temat ten założyłem ponieważ wczoraj na dysce zdziwiło mnie zachowanie jednej dziewczyny która zobaczyła telefon komórkowy w pokrowcu. Kumpel nosi telefon w pokrowcu bo po prostu tak ma że o wszystko dba i jakby mógł to by i samochód włożył w pokrowiec. Wczoraj z kumplami wybraliśmy się na dyskę jeden z kumpli zagadał z jakąś jedną panne i tak bawił z nią całe dicho potem chciał wziąć od niej numer i wyciągnął komórę w pokrowcu aby wklepać numer do panny a ta zobaczywszy fon w pokrowcu powiedziała "to na razie cześć" I w związku z tym mam pytanie do płci pięknej czy w telefonie w pokrowcu jest jakaś magiczna moc która odstrasza was czy co?

Gość cieżko wyczuć co dyskotekowy
imbecyl z dyski mógł miećn a myśli ;D 🖐️

Gość no jeśli cię będą
"Kabury / futerały Niektórzy z nas nie mają wyczucia, jak bardzo ośmieszają się swoimi zachowaniami będąc w zatłoczonym miejscu. Postanowiliśmy stworzyć galerię absurdalnych zachowań, związanych z telefonami komórkowymi i innymi gadżetami. Nie wiemy, czy zwyczaj ten wywodzi się ze środowiska informatyków czy robotników budowlanych, bo obie te grupy zawodowe kultywują go z jednakowym, najwyższym uwielbieniem. Jedno jest pewne: noszenie telefonu w kaburze to straszny obciach. Do tego dodajmy futerały w starym stylu (skórzany, z przezroczystą gumą na wyświetlacz i przyciski), które zyskały ostatnio nowe oblicze w związku z pojawieniem się telefonów z ekranem dotykowym - teraz oszczędzamy nasz gadżet poprzez noszenie futerału "z klapką". Polacy, nie przesadzajmy - telefonia mobilna w naszym kraju nie jest aż tak bardzo zacofana! W większości sieci dostaniemy komórkę za złotówkę, więc nie ośmieszajmy się i nie nośmy jej w dysfunkcyjnym "kondomie"!"

Gość janjankiel
My sądzimy, że nie odstrasza wręcz przeciwnie. Im ciekawszy pokrowiec, akcesoria do telefonu tym kobiety są bardziej zainteresowane i ciekawe. A wiemy to z doświadczenia naszych klientów. Pancernik. eu jest sklepem posiadającym w swojej ofercie szeroki wachlarz produktów przydatnych dla Twojego telefonu. U nas znajdziesz najlepszej jakości produkty w najlepszych cenach. Wszystkich zainteresowanych odsyłamy na naszą stronę internetową. Życzymy udanych zakupów!

Gość Agacg
Odświeżam bo minęło parę lat, a na ulicach jest to samo. Odstrasza i to bardzo. Nie po to telefony mają przekątne po ponad 5" i są cienkie żeby robić z nich teraz cegłę pokrowcem. Ktoś nie chce zniszczyć? OK, to powinien kupić telefon za 400zł, którego nie szkoda, a teraz za tą kwotę dostanie FHD ekran, LTE i są cienkie i stylowe, a nie komórkę za 4000zł i pchanie w pokrowiec. Jeśli nawet tu chodzi o prestiż, to skąd ktoś ma wiedzieć z w tym notesiku grubym na ponad cm sobie tam trzymasz? To wygląda żenująco.

Gość gośćbabapokrowiec
kazda głupia ciiipa ma zenującą pustkę w ślepiach

mnie jara u mężczyzny taki pokrowiec n komórkę czy inne gadżety przyczepiany do paska? kojarzycie? tylko mężczyzna musi być szczupły, a pasek i pokrowiec czarny:);)

Gość gość
mnie jara taki łańcuch jak od piły mechanicznej przy spodniach, mam mokro na samą myśl, a taki enrique wieś manieczki to już w ogóle mmmmmmmmmmmm

Gość gość
broken to trzeba było kupić sobie taki co się nie rysuje:) też mam awersję do pokrowców. folie na wyswietlacz mam ale to i tak na wyrost bo najnowszy gorila glas3 czy 4 to nie wiem czym to trzeba by rysować. jakby producent chciał to od razu by taki telefon zrobił zintegrowany z pokrowcem a jakoś tego nie robią

Gość gość
Oblesne są pokrowce. Można kupić estetyczny plastikowy lub gumowy case ,ja taki mam za 10 zł i juz chroni telefon a nie wygląda jak kupa. Jak facey nosi telefon w takim czym z klapka to jest zacofany. Co innego stary dziad a co innego 20latek . To nieesttyczne i kojarzy się z pokrowcem na penisa. Z drugiej strony równie żałosne są te wszystkie połamane ajfony, ludzie chyba tra doope szkłem, szyba stluczona tak,że godziny nie widać a oni dalej używają :-D

broken to trzeba było kupić sobie taki co się nie rysujeusmiech.gif też mam awersję do pokrowców. folie na wyswietlacz mam ale to i tak na wyrost bo najnowszy gorila glas3 czy 4 to nie wiem czym to trzeba by rysować. jakby producent chciał to od razu by taki telefon zrobił zintegrowany z pokrowcem a jakoś tego nie robią x po chuj? żeby się podobało idiotkom z forum, w sumie lesbom, bo im się już w c****h przestawia? kup se taki mózg, który się nie psuje

Gość gość
Jedyną lesbą tu jesteś ty, głupia ciipo.

Gość gość
ja uzależniłam swoje wybory życiowe od pokrowców :/

nie jestem lesbą, bo a) jestem asem b) tulę się do mężczyzn i pocieram o ich zarost, ich silne ramiona mnie zgniatają, a torsy przygważdżają do ziemi. są to również mężczyźni, którzy noszą telefony w pokrowcu, a jak jakaś głupia picza kręci na to nosem to może co najwyżej z młynka od nich dostać 20 razy wojskowym pasem na tłusty goły zad

Gość 539
To ostatnie jest dzikie. A Broken to nocna markini i lubi ogony ^^ Takie rzeczy dla kotków XD Nie każdy to rozumie.

Gość gośćprzystojny
ja mam motorole stary model wielkośc***atelni ,specjalny odstraszacz na baby

Gość 539
@EsteraGoldbaum Niektóre pokrowce są naprawdę drogie. Tylko ludzie go7odarni są bogaci. xxxx Tel za złotówkę to tel na kredyt. Taki nowobogacki (taa) styl ;p Można tak kupić ale żeby nazywać sknerą kogoś kto ma etui to szkoda gadać. xxxx A ta z dyskotyki to... jak to było w Gwiezdnych Jajach? Chamka prostaczka? Czy jakoś tak. Informatycy akurat biedni nie są i dają mądry przykład. @gośćprzystojny Zawsze można kupić nową patelnię ^^ ...ja planuję.

Gość gość
Brokułinside to stara quuwa udajaca asa, od dawna to powtarzam.

Gość gość
broken, silne ramiona zgniatają, torsy przygważdżają a twarda męskość ociera o cb?

broken, silne ramiona zgniatają, torsy przygważdżają a twarda męskość ociera o cb? x nie, o omijam smoki:( x Brokułinside to stara quuwa udajaca asa, od dawna to powtarzam. x q***a Cię robiła

Gość 539
@gość04:50 Co ty tak te brokuły se obrzydzasz. Brokuły są smaczne, a jak będziesz je porównywać do czegoś/kogoś kogo nie lubisz (nie wiem czemu) to se i brokuły obrzydzisz. I wtedy brokuły będą dla ciebie broken. A być broken w środku to też nie jest wcale tak łatwo. A jak jest się jeszcze przetrąconym to już w ogóle nie jest wesoło.

Gość gość
tak, ale przecież taka męskość też może być symbolem jego siły a kontakt z nim nieznośny przyjemny..jestes pewna ze nie wypniesz sie bardziej by poczuć go mocniej na sobie?

A być broken w środku to też nie jest wcale tak łatwo. A jak jest się jeszcze przetrąconym to już w ogóle nie jest wesoło. x masz jakieś doświadczenia? poprzetrącał Cię kiedyś tygrysek?

Gość gość
jak będziesz pod nimi to wiele do powiedzenia już nie bedziesz miała..

tak, ale przecież taka męskość też może być symbolem jego siły a kontakt z nim nieznośny przyjemny..jestes pewna ze nie wypniesz sie bardziej by poczuć go mocniej na sobie? x jestem ASEM:)