Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyiuyi67ii

Związek dorosłego faceta z młodą dziewczyną czy to ma szanse przetrwać ?

Polecane posty

- z kims kto da jej szczescie i bedzie ja szanowal (ty tego nie umiesz) nawet jesli bedzie od niej starszy Jak widzę znasz mnie całkowicie. Jak to zrobiłaś że poznałaś mnei w tak krótkim czasie? :) Ale przecież jak wasza córka będzie pełnoletnia to nic nie stanie na przeszkodzie żebym ją ciupciał. Pomijając fakt że będę miał wtedy 40, może 50 lat.

Gość martynaaa
nie szanujesz, bo samo Twoje GLUPIE pisanie o tym swiadczy.

Twoje pytania Beliar brzmiały: 1: Czy chcielibyście żeby wasza jeszcze nienarodzona córeczka, która załóżmy urodzi się w przyszłym roku za 20 lat była w związku np ze mną? 2:Wyobraźcie sobie że wasza 18 córeczka zamiast delikatnie próbować ze swoim rówieśnikiem chapie moją dzidę ówcześnie już 40 letnią. Odpowiadałoby wam to? . Na oba pytania odpowiedź brzmi: ZDECYDOWANIE NIE! Ale gdyby miała związać się ze starszym facetem, którego pokocha i z którym stworzy szczęśliwy związek... TAK

Gość martynaaa
popieram Lomu.

Zasnę sam. I choćbym miał teraz dziewczynę... i tak zasypiałbym sam. :)

Pytanie jest jedno. Nawet z liczeniem masz problem? Mimo to odpowiem na to pytanie: NIE. Nie odpowiadałoby mi to, że moja córka zadaje się z tobą, ułomnym emocjonalnie prostakiem i zrobiłabym wszystko, żeby przejrzała na oczy. Poza tym... jaka dzida, chłopcze... Nie pochlebiaj sobie :) Organ nieużywany zanika :)

Gość martynaaa
ale Ci pojechala! ha ha ha ha:D

spuścilabym jej lanie🖐️ nie ze wzgledu na wiek, ale ze wzgledu na to, ze jestes najzwyczajniejszym w swiecie prostakiem. Dzida? chyba palec

No jakoś nie czuję się jak by ktoś po mnie pojechał :)

Gość martynaaa
kijem bym Cie dotknęła. :O

Lomu, ale ty nie będziesz miał ani córeczki ani synka. Trudno żebyś zaszedł w analną ciążę :O

Szczerze wątpię żebyście mi się z jakiejkolwiek perspektywy spodobały, więc kijem to najwyżej ja mogę was poszturchać. Pod warunkiem że to będzie dosyć długi kij.

Gość martynaaa
Beliar wyjdz stad lepiej...

Dobra, zaczynacie pisać bez sensu. Jak nie wiecie co pisać to napiszcie krótko i zwięźle to co do mnie macie. Chętnie poczytam 🖐️ :P

Jak dla mnie to jesteś sfrustrowanym prawiczym pomiotem, który w życiu nie zamoczy, chyba, że u 'płatnej pani' i to jak sporo jej zapłacisz bo pewnie jesteś tak przystojny jak krzyżówka mrówkojada z niejakim jarosławem K.:classic_cool:

Gość martynaaa
ja mam pytanie. ile masz lat Beliar? tylko bez jaj. powaznie pytam.

Gość martynaaa
widac. inteligencja nie grzeszysz.

A więc sfrustrowany, prawiczy pomiot przystojny niczym krzyżówka mrówkojada z Jarosławem Kaczyńskim (nie obrażając Jarosława Kaczyńskiego). W dodatku nie grzeszący inteligencją. Co jeszcze? :)

Gość martynaaa
załóż swoj wlasny temat pt. "Och, jaki jestem jebniety."

Damascenka, to skoro nic poza tym że jestem ,,sfrustrowanym prawiczym pomiotem (...)" to o co tyle krzyku? :D Martyna, nie mogę bo mi jakiś dziwny komunikat wyskakuje że rzekomo założyłem w tej godzinie już 10 tematów a pewnie jest to spowodowane ilością postów jakie nabiłem.

Ale narazie nikt mi nic osobistego nie zarzucił poza rzekomo trafną charakterystyką MOJEJ osoby. :classic_cool: